Crisul Chisineu-Criș

Abrudean: „Victorie scurtă, meritată, pentru modul cum ne-am luptat pentru fiecare minge” v.s. Petcu: „Repetăm aceleași greșeli meci de meci” + FOTO





Chiar dacă mai apar fisuri în joc, Crișul Chișineu Criș ține ritmul cu plutonul fruntaș al seriei a IV-a a Ligii a 3-a, acolo unde – de altfel – au găsit spațiul toate cele patru formații din județul Arad. Odată cu vizita Devei s-a născut și cel de-al patrulea succes intern al trupei „alb-albastre”, dedicat de ziua sa comandantului Poliției din localitate, Marius Trif.

Omul meciului a fost Sebastian Budur, marcator al „dublei” decisive. De altfel, mijlocașul timișan, ca și majoritatea colegilor săi, au răspuns promt după prestația modestă de la Cermei. „O victorie scurtă, cel mai important este că am luat cele trei puncte. Asta le-am și spus băieților înainte de meci, că astăzi trebuie să câștigăm cu orice preț. Am avut destul de multe ocazii, dar nu au vrut să intre decât două. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul cum s-au luptat pentru fiecare minge, pentru rezultat. Mă așteptam la o astfel de replică dârză din partea devenilor,  au și ei câțiva jucători cu calitate, i-am mai prins și cu lotul complet. Dacă aceste trei puncte le legăm cu alte trei și în meciul cu Lugojul, rămânem sus în clasament. Ne bucurăm și că Modan și Pavel au reintrat și au dus bine jocul până la final, și-a revenit și Alin Mihai și văd că nu mai avem alte probleme, în afară de Stegaru. Ne așteaptă un final de tur cu meciuri importante și, dacă vom fi la fel de concentrați și atenți, vom face o figură frumoasă. Astăzi s-a evidențiat Budur, dar victoria este meritul întregii echipe, care a controlat tot jocul și a creat ocazii, două dintre ele transformate în goluri”, a punctat Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

În urma unui nou rezultat negativ, CNS Cetate Deva rămâne pe loc retrogradabil. „A fost o partidă cât de cât echilibrată. Noi am jucat închis, iar primul lor gol a venit târziu, cu un minut înainte finalul primei reprize. Am început bine a doua repriză, am ieșit și am echilibrat jocul, am și marcat și am mai ratat, după care, pe fondul unei greșeli mari pe axul central, în zona fundașilor centrali, am luat golul doi. Din păcate, am făcut câteva greșeli pe care le cam repetăm la fiecare meci și cam toate vin pe axul central, unde nu dublăm și nu ne marcăm adversarii. Este o victorie meritată pentru Criș pentru că au dovedit o dorință mai mare și au avut forță să marcheze după ce i-am egalat”, a punctat și Ioan Petcu, antrenorul formației de la poalele Cetății devene.

Crișul joacă tot acasă sâmbăta viitoare și tot cu una dintre codașele seriei, CSM Lugoj. În schimb, devenii o găzduiesc pe Ghiroda, într-un adevărat derby al suferinței.

Galerie foto Crișul Chișineu-Criș – Cetate Deva  2-1









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button