Al doilea succes stagional a venit fără emoții: FCC ICIM Arad – Universitatea Cluj 66-49

Al doilea succes stagional a venit fără emoții: FCC ICIM Arad - Universitatea Cluj  66-49

A venit și al doilea succes al lui FCC ICIM din prezenta ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Universitatea Cluj și-a continuat evoluțiile dezamăgitoare și la Sala Sporturilor Victoria din orașul nostru, dar au avut și ghinionul de a-și pierde cea mai bună jucătoare după numai 7 minute de joc.

La o fază banală, Teodora Neagu și Arlesia Morse s-au ciocnit cap în cap, iar jucătoarea americancă a suferit o comoție ce nu i-a mai permis să intre pe teren, ci chiar să ajungă la Spital pentru investigații. În schimb, „tricolora” Neagu avea să mai joace până la final și chiar să înscrie puncte importante.

Altfel, echipa lui  Miljan Medvedj a dominat destul de clar ostilitățile, cu un prim și un al treilea sfert excelent, în special din punct de vedere defensiv. Teamul de pe Someș a fost mai bun doar în ultimele 10 minute, dar meciul era demult jucat. Scorul înregistrat pe tabelă a fost: ICIM – U. Cluj 66-49 (20-8, 17-15, 15-4, 14-22), iar someșencele rămân fără victorie în campionat.

Formații și marcatoare:

FCC ICIM Arad: Harrison 15,  Dzombeta 12, Hadzovic 11 puncte, Burdgess 10, Neagu 8, Fodor 7, Mercea 3.

U. Cluj: I. Părău 15, Orban 13, Begenisic 12, Boț 5, Cenean 2, Biszak 2.

Universitatea Cluj mai are două meciuri înainte de pauza de naționale, la Târgoviște și Brașov. În schimb, pentru FCC ICIM Arad a fost ultimul meci înainte de reunirea reprezentativelor, dar asta și pentru că Sala Victoriei nu va fi disponibilă în următoarea etapă. Prin urmare, meciul cu Satu Mare a fost amânat pentru luna decembrie, așa că viitorul adversar al „galben-albastrelor” va fi campioana Sepsi, la Sfântu Gheorghe, undeva pe finalul acestei luni.

Facebook Comments
2
0

Un comentariu

  1. Avatar

    Este greu sa joci cu atatea intreruperi, doar cu antrenamente. Meciul a fost slab, mai ales pentru ca Clujul este o amintire a ceeace a fost.Si ICIM are o trupa…subtirica, fara mari pretentii.

    0

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.