Dublă înfrângere utistă în Liga Elitelor, la Miercurea Ciuc

Dublă înfrângere utistă în Liga Elitelor, la Miercurea Ciuc

După victoria istorică cu Dimano în Cupa României, Csikszereda Miercurea Ciuc se bucură și pentru dubla victorie a juniorilor săi contra UTA-ei, în etapa a cu numărul 6-a a Ligii Elitelor.

Ocaziile nu țin loc de puncte la Under 19

Deși au făcut un meci bun, elevii antrenați de Mihai Petcuț, Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi nu au reușit să fructifice ocaziile mari pe care le-au avut. Golurile succesului cu 2-0 al gazdelor s-au marcat în minutele 42 și 72, ambele venite în urma unor lovituri libere. Din minutul 77, ambele formații au jucat în zece oameni, la arădeni fiind eliminat Obrad.

„Să faci 1000 de kilometri și să pierzi meciul ca noi… Nu mai sunt multe de spus. A fost un meci echilibrat în care am făcut două greșeli de începători. După aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Am controlat jocul în ambele reprize, în mod special prima. Am avut multe ocazii dar mingea nu a intrat, am avut și gol anulat pe motiv de offside. Atitudinea a fost bună, chiar și jocul, nu am fost cu nimic inferiori”, a declarat Mihai Petcuț la finalul partidei.

Creța – Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Pașcu (M. Popa) – R. Petcuț – Gruiescu, Morar (Dardai), Teodorvici (Răzban), Obrad – Nagy a fost echipa aliniată de UTA Under 19 în județul Harghita.

Un nouă înfrângere rușinoasă la Under 17

În Liga Elitelor U17, „roș-albii” au pierdut drastic, ciucanii impunându-se cu un zdrobitor 10-0. Mircea Aslău s-a rezumat la a spune doar cuvântul „Rușine!” la finalul întâlnirii.

Acesta a trimis pe teren următorul unsprezece: Manea – Maier, Irimia, Palea, Patlagică, Merca, Moldovan T., Moldovan C., Jula, Gădărici, Aslău. Au mai jucat: Iucie, Măcean, Cleuță, Pană, Nădăban.

uta-arad.ro

Facebook Comments
0
1

5 comentarii

 1. Avatar

  S-a tot vehiculat ca UTA are pepiniera de valoare (la fotbalisti ma refer) si e de fapt ciuca batailor!! Daca si ăia de la Miercursa Ciuc le-au trs-o cu scoruri din astea… Viitorul fotbalului aradean e cenușiu!!!

  11

  0
  Răspunde
  1. Avatar

   I am vazut in mai multe meciuri crede ma nivelul nu e ridicat doar forma de moment face diferenta problema e ca e mediocritate totala !

   4

   2
   Răspunde
 2. Avatar

  10-0 de la Miercurea Ciuc? Sunteți siguri ca vreți să faceți acest sport? Cu astfel de prestații nu e nici o perspectiva ca veți putea trăi din fotbal! Oricum Leoni și Takata plătesc mai bine ca UTA.

  16

  0
  Răspunde
  1. Avatar

   Pai nu mai sunt echipele de 2003 si 2004 pe care le-au tabacit in turul preliminar. Acum se joaca la aceeasi categorie de varsta, alta mancare de peste! Nu stiu daca cei de la U 17 fac vreun punct in aceasta serie, echipa nu are valoare. Si nici antrenor!

   10

   0
   Răspunde
 3. Avatar

  Nu tineri de perspectiva, nu antrenori..cu valoare…cit de cit, doar bani cheltuiti, ca sa aiba unii de la Atletico….obiectul muncii.

  11

  1
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.