Fotbal juniori

Liga Elitelor Under 15: Debut convingător pentru UTA, Viitorul a pierdut două puncte la Oradea





Nou înființata Liga Elitelor Under 15 a continuat cu etapa a doua, una în care UTA a debutat cu un succes clar pe teren propriu, iar Viitorul a avut ghinion cu carul la Oradea. Atletico 2005 a avut parte de rundă liberă.

Ekmekci a scurt-circuitat Electrica

Elevii lui Dinu Donca au controlat partida cu Electrica Timișoara de la un capăt la altul. Singura fază periculoasă a adversarilor a venit în urma unui corner. Cu toate că au dominat jocul, utiștii au deschis greu scorul, pe finalul primei reprize. Mihai a recuperat o minge în jumătatea adversă, a așezat în careu pentru Ekmekci, care a marcat cu sânge rece.

La reluare, același Ekmekci a făcut 2-0 tot din pasa lui Mihai. Până la urmă, Ahmet Ekmekci avea să realizeze „pokerul”, ultima sa reușită venind în urma unei acțiuni individuale, în care a driblat patru jucători adverși. „Am început mai greu meciul, am ratat mult. Nu am avut liniștea necesară, am fost prea buimaci. Sperăm să reglăm jocul în această săptămână întrucât ne așteapăt o deplasare la Deva“, au fost cuvintele lui Dinu Donca, antrenorul UTA-ei Under 15, pentru uta-arad.ro.

„Alb-roșii” i-au avut pe teren pe: Tirian – Vale, Pele, Popescu, Boiț, Serengău, Sarkozi, Ursu, Mihai, Ekmekci, Ciubăncan, plus Martin (47), Deznan (54), Urdaș (54), Buzgău (61), Brândă (61), Tod (61) și Bîc (61).

FOTO: UTA Media Design

Trei bare și un arbitraj potrivnic

Viitorul Arad s-a deplasat de ieri la Oradea, pentru a da piept cu LPS Bihorul, în cadrul seriei cu numărul 13 a Ligii Elitelor. În special în prima parte, puștii pregătiți de Dinu Maghici au făcut un meci foarte bun, dar bara a salvat gazdele la finalizările lui Melniciuc, Clipotă și Rotar.

S-a terminat 0-0, rezultat neconform cu realitatea din teren. „În prima repriză am avut trei bare, o sumedenie de ocazii, mingea nu a vrut să intre în poartă. Din păcate, în partea a doua am intrat în jocul lor, unul foarte agresiv. Au și tras de timp, cred că în repriza a doua s-au jucat vreo 15 minute. Nu vreau să dau vina pe arbitraj, dar nu mă așteptam la o asemenea manieră, să lași asemenea durități la copii de 14 ani. Ei neavând altă șansă, în partea a doua au jucat la intimidare. Nu am câștigat un punct azi, am pierdut două, dar și din astfel de meciuri învățăm. Până la urmă acesta e scopul campionatului, să acumulăm experiență”, a menționat Maghici, tehnicianul „alb-roșiilor” de la Viitorul.

Deac – Tomuț, Clipotă, I. Pop, Baraghin (P. Varga) – Botoroagă, Adamcsik – Rotar (Vărădean), Melniciuc, Hrimcescu (Blicking) – Catanzariti (Gaciu) a fost echipa aliniată de Viitorul 2004 pe arena „Tineretului” din Oradea.

În runda următoare, Viitorul stă, dar în seria a 13-a revine în luptă Atletico 2005, care o găzduiește pe CAO 1910 Oradea.

2 comentarii

  1. Ar trebui sa castigam fara probleme ,avem pe Sarkozi si Pele in echipa 🙂 Bravo baieti si sa va vad cat mai repede la echipa mare !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button