National Sebis

Merșca: „Mă bucur că băieții au trecut peste șocul plecării lui Călin Cojocaru” v.s. Doană: „Am avut ghinion, poate și o lipsă de valoare în fața porții”





Chiar și fără Călin Cojocaru, care a debutat cu un eșec cu cântec pe banca lui ACS Poli, Național Sebiș s-a descurcat la Reșița, în fața unei formații ce-și juca printre ultimele șanse de a reveni în lupta pentru promovare. Partida din Valea Domanului s-a încheiat așa cum a început (0-0), punctul fiind cu atât mai important pentru „alb-albaștrii”, cu cât aceștia au evoluat timp de 35 de minute cu un om în minus.

Atacantul Enciu a fost eliminat de pe teren pentru că s-ar fi luat în gură cu un spectator, moment din care Naționalul a cam renunțat la ideile ofensive. „Am venit aici în primul rând să nu pierdem, am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați, știam că vom avea probleme. Echipa noastră a suferit un șoc, plecarea lui Călin Cojocaru a făcut să venim aici doar cu mine și cu cei din conducere. Mă bucur că băieții au trecut peste acest șoc. A fost un meci foarte greu, am fost dominați clar. Dar, puteam să și învingem, chiar dacă nu era neapărat un rezultat corect. Per ansamblu, sunt mulțumit de joc. Nu contabilizăm ocaziile, important e scorul final și faptul că am luat un punct pe terenul unei echipe ce vrea mai mult decât noi la ora actuală. Au un proiect frumos, dar nu au avut un început foarte bun. E o echipă cu renume în primul rând, dintr-un oraș care iubește fotbalul, e normal să își dorească mai mult. La Marco a fost o ieșire nervoasă, dar nu la adresa arbitrului, ci la adresa unui suporter care i-a adus injurii. Nu e normal să se întâmple acest lucru și va suporta consecințele. Până la urmă ne-a lăsat în 10 și puteam pierde acest meci din acel motiv”, a declarat Cosmin Merșca, noul antrenor principal al sebișenilor.

Leontin Doană nu a redebutat așa cum și-ar fi dorit pe banca „roș-negrilor” pe teren propriu. Revanșa poate sosi peste două săptămâni în fața unei alte formații arădene, Șoimii Lipova. „Aș vrea să felicit adversarul pentru dăruire și atitudine. Vreau să îmi felicit și jucătorii mei, pentru că după o săptămână au înțeles ce doresc de la ei. Din păcate, din punct de vedere fizic sunt la pământ, după 50-60 de minute se văitau. Dar aici nu este vina lor, ci în altă parte. Am făcut un joc bun, cu multe ocazii, multe centrări, din păcate s-au ratat. Se întâmplă, am avut ghinion, poate și o lipsă de valoare în fața porții. E îmbucurător că jocul a crescut, a fost mult peste cel de la Ghiroda. Șanse la promovare nu mai sunt. Adversarii ne-au surprins de două ori pe contraatac la niște greșeli individuale, dar în rest am dominat în totalitate. Nu mă gândesc momentan la meciul cu Lipova, ne concentrăm pe partida de la Ocna Mureș”









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button