UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa crede că U. Cluj pornește cu prima șansă la Arad: „Au toate atuurile, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm mai prejos”





O bună parte din etapele scurse în prezenta ediție a Ligii a 2-a au găsit-o pe UTA peste Universitatea Cluj în clasament, dar situația s-a schimbat de o lună încoace. Cu 27 puncte strânse, formația de pe Someș e pe locul 6, în timp ce arădenii sunt la patru lungimi în spate, pe poziția a 8-a. Dacă „roș-albii” sunt în obiectiv și chiar peste acesta, „alb-negrii” și-au declarat răspicat intențiile de promovare, iar alți pași greșiți le-ar putea complica existența.

Înainte de duelul de mâine, Ionuț Popa vorbește răspicat de o favorită certă, iar aceasta este echipa vizitatoare. „Am urmărit meciul de Cupă și Clujul mi s-a părut o echipă ce ne depășește la toate capitolele. Atât ca oraș, ca și club, bugetul e mult mai mare și aproape toți jucătorii au meciuri chiar și în Liga 1. Mai mult, câțiva dintre ei au jucat și la naționala României. Eu cred că Universitatea, alături de Chindia, Petrolul și Academica vor lupta până la capăt pentru promovare, au atuurile necesare. Ca să fim drepți și cinstiți, plecăm cu șansa a doua în partida de duminică, dar asta nu înseamnă că jucătorii trebuie să se lase mai prejos. Ei trebuie să dovedească faptul că și ei sunt buni, că pot să joace mai sus. De altfel, aștept de la ei că în aceste ultime cinci etape câte au rămas din tur să arate calități personale și colective”, a menționat experimentatul tehnician al „Bătrânei Doamne”, care și-a manifestat deja nemulțumirea pentru programarea partidei duminică și nu sâmbătă, așa cum a jucat UTA cu Baloteștiul după meciul de Cupă cu Iașiul.

Într-adevăr, „U” a evoluat miercuri seară în optimile Cupei cu Astra Giurgiu, iar o deplasare pe Mureș trei zile mai târziu nu i-ar fi fost tocmai comodă. Oricum, din punct de vedere al moralului, „alb-negrii” nu au cum să stea prea bine, din moment ce au pierdut calificarea după ce au avut 3-0 pe tabelă, ba chiar au fost nevoiți să mai dispute și prelungiri. „Am jucat foarte bine cu Astra, nu meritam să pierdem. Despre noul antrenor o să vorbim la momentul oportun, mai sunt câteva zile până la meciul de la Arad și poate vom afla împreună numele lui. I-am văzut pe băieți dezamăgiți în această seară, dar trebuie să ne revenim rapid. Le-am spus să rămână și la refacere, mai avem încă doi jucători accidentați după partida de azi, iar duminică ne așteaptă un meci foarte greu la Arad, pe un teren sintetic. Trebuie să uităm rapid acest meci, fiindcă cel cu UTA e mai important pentru noi decât cel de Cupă”, spunea managerul „șepcilor roșii”, Ioan Ovidiu Sabău.

Dacă UTA nu-i poate alinia pe El Hasni, Matei, Stahl (accidentați) și Petra (suspendat), clujenii nu vor conta, cel mai probabil, pe fostul internațional George Florescu, ieșit accidentat de pe teren în meciul cu Astra. Absenți vor și fundașul dreapta Takacs și mijlocașul K. Twumasi, mai vechi accidentați în tabăra clujenilor.

Pe teren pentru „roș-albi” se va afla și Cipri Rus, cel care a decis ultimul meci direct dintre cele două formații: 1-0, tot pe „Motorul”, pe 22 noiembrie 2015. Practic, atacantul arădean e singurul supraviețuitor din acest duel, în timp ce actualul utist, Norbert Janos, intra pe teren în minutul 74 pentru U. Cluj, fără a mai putea schimba soarta partidei.

UTA: Orlic – Costin, Manea, Benga, Copaci – Coulibaly, Oprea – Janos, Enescu, Vădrariu – Rus.

U. Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Andr. Cordoş, Taub – Gab. Giurgiu, D. Dumitrescu – Greu, Goga, Hațiegan – Gavra.

Arbitri: George Găman (Craiova) – Romică Bîrdeș (Pitești), Doru Zamfir (Slatina – Olt). Rezervă: Petru Voina (Reșița)

Observatori FRF: NIcolae GRigorescu (Timișoara), Daniel Sabău (Zalău)

Clubul a vândut bilete de vineri, iar mâine casieriile stadionului „Motorul” se deschid la ora 10.  Partida începe la ora 12 și va fi transmis în direct pe Digi Sport1, Telekom Sport 1 și Look TV, dar și în format live-text pe sportarad.ro.









9 comentarii

  1. Spre consolidarea locurilor 6-8 . Cu sacii jos din căruță ,partida poate fi abordată cu liniștea mocnităa omului care nu și-a luat leafa și își varsă nervii pe adversari care au venit să-l amărască în plus. În condiții similare,valorile se egalizează și poate ieși o victorie arădeană . Va conta starea de spirit a jucătorilor de la UTA care au strâns o cota de nemulțumire cat starea de oboseala a clujenilor BAFTA și HAI UTA !!

    0
    0
  2. Discuție pe facebook-ul domnului primar…Falcă susține că se pot plăti salariile din banii ăia.
    Alex Rosenbach Felicitări, dar ar trebui făcut ceva și cu emblema orașului UTA ARAD sa nu moara, sa mergi la lucru sa să nu fi plătit e dea dreptu jenant în 2018 despre ce normalitate vorbim în orașul acesta din păcate.
    2
    Administrează
    Îmi place · Răspunde · 1z
    Gheorghe Falca
    Gheorghe Falca UTA a primit peste un milion de euro.
    Administrează
    Îmi place · Răspunde · 18h
    Alex Rosenbach
    Alex Rosenbach Gheorghe Falca da dar nu pt salarii, și fără salarii uta moare
    1
    Administrează
    Îmi place
    · Răspunde · 18h
    Alin Pop
    Alin Pop Gheorghe Falca Degeaba a primit bani dacă nu se pot plăti salariile. E ca și cum arunci mâncare unui câine, iar el e legat in lesa și nu poate ajunge la ea.
    Administrează
    Îmi place · Răspunde · 16h
    Alex Rosenbach
    Alex Rosenbach Corect
    Administrează
    Îmi place · Răspunde · 16h
    Gheorghe Falca
    Gheorghe Falca Alin Pop .. se pot plati
    Administrează
    Îmi place · Răspunde · 3h
    Gheorghe Falca
    Gheorghe Falca Alin Pop … se pot plati salariile
    Administrează
    Îmi place · Răspunde · 3h

    0
    0
  3. La formații probabile fundașul clujean Abrudan e trecut titular, dar nu cred că are drept de joc, chiar dacă a luat cartonaș roșu în altă competiție

    0
    0
  4. Are perfecta dreptate IONUT POPA , la lotul de jucatori pe care il au clujenii si stabilitatea financiara foarte buna, este normal sa fie asa la problemele care sunt la UTA., dar Mister Popica si spune ca, totusi asta nu inseamna ca, baietii nu vor face totul pt. a castiga , asta este realitatea Pecio chiar daca iti convine s-au nu !!! Eu unul si cu un meci egal m-as multumi, ar fi parfum, victorie nu mai zic, ar fi aur dar va fi foarte ,foarte greu acest meci , dar orice s-ar intampla UTA. ramane UTA , hai BAIETII , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. Daca U Cluj este o echipa buna ar fi trebuit sa castige meciul cu Astra din cupa tinand cont ca au avut 3-0 in minutul 8. Faptul ca au pierdut meciul cu 3-4 ma face sa cred ca golurile Clujului au fost pur si simplu intamplatoare. Autogolurile comice ale lui Cordos si Sepsi demonstreaza o mare slabiciune in aparare precum si o crasa lipsa de comunicare intre portar si linia defensiva. UTA nu-i cu nimic mai prejos decat ei. Sigur ca problemele de natura financiara pot sa afecteze moralul jucatorilor. Aceasta situatie ar putea fi singurul atu al clujenilor. Totusi, acum, cand primaria s-a angajat sa plateasca salariile jucatorilor altfel ar trebui sa fie abordarea jocului. Succes UTA!

    0
    0
  6. Eu vad cu totul altfel meciul de la ora 12,contra U,Cluj…Poti sa ai bani sau stabilitate,daca nu ai constanta…Deocamdata,singurul cert este Cojocaru,pe banca!In rest si la ei, degringolada totala!Ba e Lobont,ba Laszlo Balint,pe care nu il lasa Snagovul…
    Falub(Messia) a facut ce stie el cel mai bine,la fel ca si la noi,la UTA!A abramburit-o,luat cascavalul si plecat cu coada intre picioare….la alti fazani,probabil!Dar despre caracterul lui Falub,nu putem discuta…Revine mereu,ca si un Hopa Mitica….mereu in picioare…Asa ca mai ia niste banuti,distinsul..si iar fuge….sau dat afara…Dar se pare ca ii convine acest stil…
    Daca si clujenii sai l-au zburat???Chiar prosti si ei?
    Cluj-Astra?Se scriu articole „prietenesti”,dar un blat (sau vanzare) mai mare decat acesta,nu am vazut demult…,oricat s-ar discuta…
    Poate ca multi v-eti intreba….pentru ce?Si raspund aici,direct….pentru ca Astra nu are sanse la campionat,dar daca va castiga Cupa,vin niste banuti…chiar daca doar in grupe,avand in vedere la ce echipe au avansat,ramase…Nici mai mult nici mai putin decat cam 4 milioane Euro…
    Nu cred 2 iote din ce am vazut…Sa conduci cu 3:0,apoi 2 autogoluri,Penalty gratuit,eliminare???Nu se mai aplica regulamentul FIFA,de a nu pedepsi dublu???
    Doar ei vor sti….
    Nu sunt optimistul de servici,pe aici..dar cred ca putem face un meci bun!
    Hai baieti!Hai UTA!Suntem alaturi de voi!

    0
    0
  7. HAI BAIETII, HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  8. HAI BAIETII, HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button