Handbal

Un egal cât o victorie „agățat” în 5 contra 7: CSU Reșița – Crișul Chișineu Criș 29-29





Meciul handbalistelor de la Crișul Chișineu Criș în Valea Domanului a avut de parte de mult dramatism. Jucătoarele lui Sebastian Tudor au avut patru goluri avans după primele 30 de minute (16-12), dar au fost la câteva secunde de a se întoarce acasă cu mâna goală.

După o primă repriză bună, „alb-albastrele” au scăzut ritmul la Reșița, dându-le ocazia și arbitrilor să aibă un cuvânt de spus. De altfel, finalul de meci a fost pur și simplu electrizant, cu  Crișul rămânând în 5 jucătoare, dar și fără antrenorul Tudor pe bancă. Inspirat, acesta a scos portarul la ultimul atac al echipei sale și a introdus o jucătoare de câmp, iar Alexandra Haidu a marcat punctul unui egal cât o victorie.

Remiza îi permite Crișului să rămână pe locul secund înainte de vizita liderului neînvins al campionatului, CSM Târgu Mureș. „Am condus din minutul 1, am dominat aproape tot meciul, iar la pauză am avut 16-12. Pe final de joc am rămas în 4 jucătoare de câmp, la scorul de 28-27 pentru noi. Am fost eliminat și eu pentru proteste la un 7 metri și eliminarea jucătoarei noastre Damian. Apoi, cu 15 secunde înainte de final, la 29-28 pentru Reșița, am cerut timeout. Am scos portărița și am introdus o jucătoare de câmp și am egalat. Este un egal cât o victorie, mai ales că vrem să creștem de la meci la meci, iar rezultatele pozitive ne ajută în acest sens.  Am rămas pe locul 2, ne-am făcut datoria pe un final de infarct la Reșița și ne pregătim pentru duminica viitoare de un derby, acasă, cu liderul Târgu Mureș. Vrem să producem surpriza în fața unei echipe neînvinse în acest campionat”, a punctat Sebastian Tudor, antrenorul Crișului.

Iuga – 7 goluri, Klimer 5, Petruse 5, Puț 4, Boldor 3, Morariu 2, Damian 1, Lucușa 1, Haidu 1 au fost marcatoarele „alb-albastrelor”, care le-au mai avut pe parchet azi și pe: Corha, Salata și Tudose.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button