Crisul Chisineu-Criș

„Bulgarul” Crișului, omul victorie cu Deva: „Avem nevoie de golurile astea, vrem să terminăm anul pe podium”





Sebastian Budur a fost eroul celor de la Crișul Chișineu Criș în duelul cu Deva (2-1). Jucătorul de bandă a înscris ambele goluri pentru echipa lui Adrian Abrudean și practic a adus trei puncte importante în contul nou-promovatei, ce rămâne parte a plutonului fruntaș în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

De altfel, Budur și-a început foarte bine aventura pe malul Crișului Alb, dar intrase într-un con de umbră în ultima lună de zile. „A fost o victorie muncită, mă bucur că am câștigat și că  am marcat din nou. Aveam nevoie de golurile astea, căci nu am mai marcasem de vreo 3-4 etape, iar golul e destul de important pentru moralul nostru, al jucătorilor de atac. Am avut și multe ocazii, <<Mister>> ne cere să atacăm poarta când suntem în preajma careului mare, poate că în unele situații ar fi fost mai bine să-i pasez lui Modan. Dar, în clipele acelea nu am prea mult timp de gândire și atunci am ales șutul. Ne pregătim bine în continuare și vrem să legăm victoriile ca să terminăm anul pe podium”, susține „Bulgarul”.

Budur se află în lotul chișeuanilor din această vară, după ce în trecut a mai lucrat cu Adrian Abrudean atât la Ineu, cât și la Sebiș. După „dubla” de sâmbăta trecută, Budur a ajuns la cota 5 goluri în contul „alb-albaștrilor”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button