UTA Arad

Primele măsuri după rușinea cu U. Cluj: Vădrariu, Cubleșan, Pop și Matei – trimiși la UTA II





Ca și în toamna anului trecut când echipa s-a îndepărtat defintiv de locurile promovabile, conducerea UTA-ei a demarat o așa-zisă „operațiune” de curățire a lotului. Primele nume au fost trecute pe listă chiar astăzi și ne-au fost anunțate printr-un comunicat oficial la o zi după UTA – U. Cluj 0-4. ”Clubul UTA începe o etapă de reorganizare pentru meciurile rămase în acest an și mai ales pentru pregătirea returului campionatului 2018-2019, dar și a sezonului viitor. O primă măsură în acest sens a fost trimiterea a patru jucători la echipa a doua, este vorba de Daniel Vădrariu, Paul Cubleșan, Alexandru Pop și Cristinel Matei”, e anunțul apărut pe site-ul oficial al grupării fanion al Aradului.

Decizia era – oarecum – în aer după ce Ionuț Popa a subliniat următorul lucru la conferința de presă de după meciul cu „șepcile roșii”. „Dacă ar fi să acționez acum, sub impulsul nervilor, la trei-patru jucători le-aș cere să nu mai vină la antrenament de mâine. Dar nu pot să fac asta, mai ales că sunt de părerea că nu numai ei sunt vinovați, ci și noi antrenorii sau conducerea. Nu arunc vina doar pe ei. Dar, dacă unii vor să plece, să plece. Acum sau la iarnă”, spunea ieri antrenorul „roș-albilor”.

Așadar mijlocașii Vădrariu, Matei și Cubleșan și atacantul Pop se vor pregăti începând din această săptămână sub comanda lui Sandu Gaica și Adi Ungur, dar nu vor putea evolua în Liga 4-a, fiindcă nu apar pe tabelul comun depus la începutul sezonului la FRF. Tot din comunicatul clubului rezultă că e greu de crezut că ei vor mai fi reabilitați până la finalul acestui an și, mai repede sau mai târziu, se vor despărți defintiv de UTA









47 comentarii

  1. La randament constant slab așa trebuie procedat. Ba chiar trebuia început de la rușinea Balotești. Lotul lărgit poate face fata meciurilor mai ușoare. Și la cele grele nu va fi rușinea de la U.Cluj chiar la infringeri.. Comentatorul TV nu mai prididea cu laude la adresa vechii echipe suferind că și actualii pot ridica stacheta. În timpul asta pe teren se derula o mascarada de zile mari. Dindu-si seama omul a cotit-o spre realitate cu decenta gândind că în fond e treabă fiecăruia să judece. Susținere totala pentru masurile clubului !

    0
    0
  2. Popica cred ca e o masura pripita fata de Cublesan si Pop, caci astia doi mai miscau fata de altii.Nu spun nimic despre Vadrariu si Matei,dar tu ce zici de Petra,Janos ,unul din aparare gafior la Targoviste..portarul descalificat la vizigotii din Buc(colegul lui Orlic).., Stahl care doar 20-30 min.joaca intr-un tur ca ,,musculita,,e tot accidentata si ocupa locul unui alt tanar mai rezistent cand e lovit la turloaie…..N-ai ce face si sa nu uitam bataia cu 2-0 primita acasa de la Balotesti plus jocurile slabe din alte meciuri !Urmeaza meciuri de foc si ar fi bine sa spalam rusinea cu U Cj….!Hai UTA !

    0
    0
  3. Lui Cublesan ar putea sa i deie o bere, o tigara… 2 minore… asa cum ii place lui..
    Viață extrasportiva isi spune cuvântul.
    Petra ii pe urmele lui.

    0
    0
  4. Foarte,foarte slab e Enescu si el trebuia primul exclus din lot caci daca ar vedea filmate meciurile UTA-ei n-ar mai intra pe teren.Dar e omul lui Popa…… si sa vedeti mijlocasi la Lipova mai buni de 10 ori decat acest Enescu ce nu mai poate alerga….!Unde esti Tanase (la Cermei) plus altii cu viteza…nu maini moarte..!Subsciu denys !

    0
    0
      1. Ce educat esti baiete …..stii ca se poate afla cine esti daca nu ai curaj sa iti zici numele……si inca ceva ….eu personal merg la fiecare meci de acasa sa sustin echipa si cand pierde si cand castiga ,nu sunt la nivelul asta sa injur ca si tine ….si cred ca esti din Cluj….

        0
        0
      2. @Anonim(jucator UTA)….,vezi?Despre asta vorbesc!Doar voi pierdeti,daca intrati in dialog cu injuratorii de meserie,care din pacate exista si nu ai ce sa le faci!
        Dar te rog frumos,nu generaliza!
        Ma rog…nu este o doleanta,dar ma simt prost,pentru ca merg la stadion,care ar fifost el si pe unde,pe coclauri si nu doresc nici sa-ti sug Pula si nici sa-ti mananc cacatul!Pentru ca eu merg cu nevasta si copiii la stadion,mereu si o fac pe banii mei,pentru ca vreau eu si nu ma obliga nimeni!
        Si daca ne consideri ,agramat vorbind,”zdrente”,inseamna ca aceasta este atitudinea voastra!
        Si aici ar trebui sa intervina conducerea clubului,sa vada care jucatori au mai mare ocupatie sa raspunda carcotasilor,decat sa-si vada de treaba….
        Atentie mare:nu ti-ai primit salariul,de ceva timp?OK,perfect de acord!Daca esti barbat,iesi si spui direct,,,nu ma pregatesc si nu joc!Dar nu mimezi!
        Probabil ca taceam mult si bine,daca nu vedeam aceste reactii!
        Doar succes va doresc!Vreau sa va vad cand ve-ti fi cu banii la zi!
        Nu este o analogie..fiecare cu probleme financiare,clar…dar nu poti juca doar cu Manea,Rus,Coulibally,Miculescu,devotati…Hrezdac?Pai este pe banca sau neconvocat?
        Poate ca singurul pe care nu l-as sacrifica direct si i-as mai da sanse,ar fi Cublesan, dintre cei pedepsiti…Posibil sa gresesc…Problemele interne,nu se pun pe taraba si nu se discuta niciunde,la nici o echipa mare,d-apoi la noi….
        Sper sa nu fie adevarata escapada din Wings….pt.ca daca este reala……e bai mare…

        0
        0
      1. Salut @Bebe!Iti dai seama ca nu era clujean si nu era doar unul…..Erau doi dintre cei exclusi!Bine a facut redactia ca a sters comentariile respective,ca sa nu se mai puna paie pe foc!
        Daca noaptea,un sportiv de performanta,in loc sa se odihneasca si sa viseze fotbal…,injura pe aici….despre ce sa mai vorbim?

        0
        0
        1. Salut @Giro da ,ai perfecta dreptate …..dar pana sa ma injure de familie??? Eu fara sa scriu injurii si cuvinte vulgare……..cred ca spune multe despre caracterul de OM

          0
          0
          1. @Bebe,stiu si am vazut.Sunt frustrari de ale lor.Dar hai sa nu ii punem la zidul executiei,momentan…Baietii acestia au fost adusi si selectati de catre Ionut Popa,nu de catre mine sau de catre tine…Cand spuneam ca se aduc jucatori de la echipe desfiintate sau pe faras.ati zambit….
            Au jucat ceva fotbal!Doar ratarile si arbitri de gen Haidiner,au facut diferenta!
            Eu nu am mai scris absolut nimic,dar daca nici atitudine nu exista,atunci nimic….
            Raman la parerea sa se aduca banii cumva la zi si abia apoi epurare….
            Iti spune ceva adunatura de Ciuca,Buleica,Grahovacz si restul?
            Daca se da liber la bani,in prima faza trebuie stinse litigiile.poate mai raman bani si de salarii…Deci cam tot pe acolo…,daca mai raman….
            Nu poti sa stai in Manea,Coulibali,Cipri Rus si sa speri in juniori….Pai i-ai eliminat din start….Acum ii vrem pe Hrezdac,Miculescu,etc….
            Nu merge!Pur si simplu!Nu sunt relatiile de joc dorite!
            As muri de curiozitate cu ce lot se pleaca la Bacau….?????
            Mai vedem….Iar si din nou ne intoarcem la „elefanti”,platiti pentru anti-joc…..sa nu dai tu un singur sut pe poarta????Macar din respect?

            0
            0
  5. Cublesan si pop trebuiau lasa ti cu inca o sansa….benga , bodea , david popa trebuiau sa le ia locu , plus enescu….parerea mea

    0
    0
    1. Bodea in nici un caz, el are un mare merit că încă suntem in liga a doua..e într-o formă mai slabă dar nu e indolent că alții

      0
      0
  6. Cublesan a dat 5 goluri bine ca rămâne enescu marele gafeur benga cu marele talent oprea echipa făcută pe interese bine ca il forțați pe janos matei e accidentat nu a mai jucat hop îl dati afara ca e accidentat cine a hotărât misterul de marele circa ia dat cojocaru cu terenul în cap cand echipa nu joca a nimic voi nu sacrificați antrenorul dati afara pe cei care nu sunt primele mascariciului nu meritat suporteri care vin la meciuri mai bine cat retrage acu numele și culorile sa va numiti fc meszar falca măscărici nu meritat sa va numiti UTA profitorilor

    0
    0
  7. Cublesan 2 sprinturi a facut si nu mai putea… poate nu e pregatit… dar cand nu poti juca 30 de minute trebuie sa iti pui niste semne de intrebare.

    0
    0
  8. Marea epurare trebuia să înceapă de la cap….
    Cu demisii de onoare… Dar!!! Știe cineva de la UTA de acum ce mai este onoarea????
    CEI aduși în vară sunt net inferiori celor plecați…
    Că nu pot face nimic! Că nu știu nimic în plus…. Că nu au nimic în comun cu Aradul….
    Că nu le pasă!
    Au fost aduși cu tobe și surle în dauna celor alungați…
    Cum naiba să distrugi o echipă intreagă doar de dragul lui Popa????
    Acuma o să vedem o altă față a jocului! À la Cruyff!
    Doare…. în continuare!

    0
    0
  9. Marea epurare trebuia să înceapă de la cap….
    Cu demisii de onoare… Dar!!! Știe cineva de la UTA de acum ce mai este onoarea????
    CEI aduși în vară sunt net inferiori celor plecați…
    Că nu pot face nimic! Că nu știu nimic în plus…. Că nu au nimic în comun cu Aradul….
    Că nu le pasă!
    Au fost aduși cu tobe și surle în dauna celor alungați…
    Cum naiba să distrugi o echipă intreagă doar de dragul lui Popa????
    Acuma o să vedem o altă față a jocului! À la Cruyff!
    Doare…. în continuare!

    0
    0
  10. Domnu Ionescu Gavrila dacă dumneavoastră nu sunteți plătit la munca timp de 4 luni mai mergeti in continuare ? Ma gândesc ca aveți copii , la copii trebuie luat una alta sa ii Creșteți sa le oferiți ceva. Aveți cheltuieli. Ce faceți in situația asta sincer mai mergeti la munca? Eu zic ca nu. Bun in al doilea rând doar in România este posibil ca sa nu fi plătit cu lunile și după aceea dacă dai randament slab ești dat afara sau treci la umilințe gen la ora 7 la antrenament. Conducerea clubului asta face își bat joc de jucatori nu ii plătesc dar dacă joaca slab te dau afara plus te pune sa renunți și la bani pt care ai muncit timp de 4 luni. Dacă își baga memorii lumea se ia de jucatori ca sunt numai cu gândul la bani. Da se gândesc la bani pt ca asta este jobul lui de aici își câștiga existența, fiecare cu jobul lui cum toți vrem sa fim
    Plătiți unde muncim așa și băieții aia au nevoie de bani. Un fotbalist poate avea și zile slabe și momente mai bune. Dar hai sa nu ne batem joc de ei sau in general de nimeni pt ca și orice om care este conducător de club nu își dorește sa își bata cineva joc de el. Repet asta este România. Jucătorul de fotbal in România este SCALV. Într-adevăr oamenii care merg la stadion vor sa vadă spectacol plătește bilet dar trebuie sa fiți mai îngăduitori și sa fiți mai realisti ca fotbalul in România nu mai este ce a fost o data, și asta ma refer la toate nivelele. Părerea mea este ca, dacă nu sunt buni cei patru sau restul jucătorilor sa le de-a bani pt cât au muncit și sa ii lase sa plece nu sa își bata joc de ei.

    0
    0
    1. Am ajuns iarasi de unde am plecat,mai tineti minte ce zicea Proca la adunarea aceea impotriva lui martian,ca ne-am saturat de minciuni si de faptul ca jucatorii nu sunt platiti cu lunile,sunt dati apoi afara si asa mai departe.Exact acelasi lucru se intampla acuma,de ce nu iese nimeni in fata din conducerea clubului sa spuna lucrurilor pe nume si sa isi asume greselile,in sarcina cui cade plata salariilor catre angajatii clubului,chiar asa sume imense sunt de nu sunt in stare sa faca rost de acei bani?Pai daca nu puteti plecati de acolo,ca pe banii altora orice prost poate sa conduca.Atunci se vede adevarata valoare si stiinta in a gestiona lucrurile cand trebuie facut rost de bani.

      0
      0
  11. De ce nu îl cooptați pe Apostu in conducere, sau macar că și colaborator? Răspund tot eu: interese obscure ale lui popa care ar aduce doar jucători care-i plătesc lui ,,vama” sau jucători impresariati de Opria!

    0
    0
  12. Domnul Dan . Cluburi ca UTA sunt mai mult de relansare nu plătitoare de bani.E adevărat că trebuie luat o leafa .. Forma de organizare ,până acum ,a fost de donatie-sponsorizare. Apar intirzierea datorita cheltuielilor cu organizarea meciurilor. Fiți sigur că acești fotbaliști daca erau ce se pețind ,acum erau la greci sau turci. Noi cu sentimentalismul suporterului ii ridicam la genunchiul broaștei după un meci mai bun. Pe la Brăila nu se plătește deobicei !!! Drame mai mari. Pereche de tineri actori sunt ținuți de părinți de dragul artei ! Dar de amenzi pt. randament slab ,ce ziceți ??

    0
    0
    1. Domnul Gavrila sunt de acord cu dumneavoastră când Spune-ți ca UTA este club de creșterea jucătorilor in valoare și implicit vânzarea lor la echipe mai bune sau din străinătate. Dar nu sunt de acord sa ceri performanța pe stomacul gol jucătorii trebuie sa trăiască și ei nu sa stea cu lunile și sa nu ia nici un ban ,sau dacă sunt restante sa iei pe o singura luna când tu defapt ai 4 plătești datoriile și rămâi iar fără bani. Cam
      Asta este la UTA din păcate. Dar nu sunt de acord cu bătaia de joc pt ca pana la urma și acei jucatori sunt oameni. Poate deranjează mesajul meu pe mulți de aici dar asta este REALITATEA și trebuie sa o acceptam așa cum este. Pana nu va veni cineva care știe ce înseamnă UTA aici nu va fii bine Niciodată.

      0
      0
  13. Foarte bine a facut clubul.Acesti jucatori nu au valoare.De multi ani UTA nu a mai fost umilita in halul asta.

    0
    0
  14. D-le Popa, Meszar at Falca: orice om, in zilele noastre, atata timp cat este angajat, primeste si un salariu pentru munca prestata. Atata timp cat, nu este platit si randamentul lui scade considerabil. Asa ca, lucrati voi pt Unicef!

    0
    0
  15. Adevarul despre marele club UTA. din vara si pina in prezent s-a achitat un salar… asta pe parte financiara. Pe parte sportiva, daca mergeti la antrenamente, o sa vedeti miute de 40 de minute 11 la 11 pe tot terenul si celebrele amicale de la mijlocul saptamanii… pai daca dupa asa regim de antrenament te miri ca nu poaet alerga echipa… ce sa mai vorbim de tactica sau asezare in teren… practic aici s-a facut diferenta in meciurile adevarate. 0 trasee de joc. intrebati jucatorii cand au facut ultima vizionare video a unui adversar… asta da gluma buna. Bine ca sunt toti vinovati dar marele antrenor isi face treaba linistit, la caterinca

    0
    0
  16. Nu știu cum să interpretez comunicatul conducerii…ce inseamnă reorganizare? strângem și mai tare cureua sau ne pregătim de pe acum pentru un sezon viitor incununat cu o promovare?

    0
    0
  17. Din pacate la UTA este o harbabura incepind de la juniori si pana la prima echipa.,cearta , scandaluri,birfe intr-e si despre antrenorii,salarii neplatite cu lunile la antrenori primei eschipe si la antrenorii de copii si juniorii, juniori neplatii de 1 an de zile ,jucatori de la prima echipa neplatiti cu lunile , ne plangem ca nu avem bani de salari, bine ca avem bani sa platim jucatori imprumutati in loc sa joci si sa iti cresti propri tai jcatorii,cresti un OPREA cind tu ai un Hrezdac care a jucat ok, sau ai portar strain si il platesti regeste cind tu ai portari in pepiniera ta , dar nu sint buni..daca isi baga cineva memoriu sau memorii conducerea se supara ca faci rau clubului, ar fi multe de spus dar daca nu e interes si minte, oare cind va fi si la UTA bine .?.pacat.

    0
    0
    1. Ati vazut cum sunt juniorii UT-ei ciuca batailor in Liga elitelor?? Sa iei bataie cu 10- 0 de la Miercurea Ciuc!!!

      0
      0
  18. Acești conducători ori nu stiu sa conduca un club ori o fac intenționat cum sa ii dai afara cand nu le dai bani vestiarul daca era unit trebuia sa reacționeze dar in echipa sunt numai aduși pe pile oprea trebuia sa plece primul hrezdac ii da clasa dar nu il are impresar pe prietenul cricarului și nu poate juca în fața lui oprea la care popa tre sa ii faca cota NU VA MAI BATETI JOC DE UTA meszar popa ai falca

    0
    0
  19. Comunicatul conducerii e simplu, practic vointa lui popa, care de o luna tot ii trimite pe mai multi (adica cei anuntati plus Manea, Enescu si altii) sa isi rezilieze contractele. Voi chiar nu vedeti ca s-a inceput bine campionatul… cum a jucat echipa primele etape si erai la podium… si apoi dintr-o data pierzi meciuri si nu mai faci fata fizic… Pai oare ca antrenor nu e mai bine fara presiune? Pai oare ca si conducere nu e mai bine sa nu ai obiectiv si sa toci marunt 1.5 milioane bani publici? Cei patru nu au fost trimisi la echipa a doua ci au fost chemati sa rezilieze, dar sa accepte plata restantelor undeva la pastile cailor… si asta din surse mai mult decat sigure… daca asa vrei sa faci performanta… si apropo Vasile ai zis de Hrezdac, care a fost cel mai bun mijlocas in meciul ala si apoi dispare… asa il cresti si ii dai incredere? Este peste Oprea ala 10 clase

    0
    0
  20. Cel mai ciuda imi e pe Enescu fiindca a facut meciuri foarte bune la inceput. Aduceți-va aminte ce bine a jucat si cu Iașiul. Dupa care n-a mai avut chef. Merita si el o invitatie la echipa a doua, spun cu parere de rau. Ca mi a placut de el maxim la inceput.

    0
    0
  21. Domnule Ionut POPA, daca ii dai afara pe acesti baieti ,bun dar pe cine aduci in loc ? poate ca acesti jucatori sunt foarte nemultumiti ca au multe restante salariale ,oare ceilalti coechipieri sunt multumiti de acest aspect ? Pai cum mai conducere sa joace acesti baieti cand intra pe teren bine cand nu le dai banii de atatea luni, acu nu ca le iau eu apararea ca un simplu spectator dar cum dracu sa iti mai stea mintea la joc si sa iti rupi piciorele pe teren cand sti ca la sfarsitul lunii iei NIMIC, ZERO si esti dus cu zaharelul , pai asa in situatia de fapt este grav ce se intampla la UTA !!! Bun ,vin jucatori de la juniori de la stiu eu unde dar fara experienta si atunci ce facem conducerea si Mister Ionut Popa , UTA. va deveni cat decurand BRAILA 2 avand soarta lor !!! Inseamna ca cei care au venit la UTA. in aceasta vara ,au crezut ca este stabilitate cat decat ,asa li s-a spus cand colo , retrogradati in ligi inferioare si nici acolo nu au dreptul ! VAI de UTA. in ce hal a ajuns ?

    0
    0
    1. Clar ca asa li s-a spus,ca totul e ok si ca vor primi salariile la timp,ca situatia e stabila,iar dupa semnarea contractului au aflat de la coechipieri si antrenori ca sunt restante de cate 6-7 luni la salarii..normal ca la inceput au dat randament crezand ca totusi se reglementeaza situatia,dar nu a fost asa,e normal sa nu mai ai chef sa joci cand tu nu ai un ban in buzunar,ba mai stai si in chirie si ai si copil..poate si copilul ar manca o prajitura sau o inghetata iar tie ca parinte ti se rupe sufletul sa ca nu ii poti cumpara..ba mai apar si cheltuieli,facturi,familii de intretinut,degeaba aruncam cu noroi in ei acum,cand au jucat bine toata lumea ii ridica in slavi,acum ii desconsidera,rusine,acesti baieti au dovedit ca pot mai mult,dar rusinea e mai mare pentru cei din conducere ca nu le dau salariile,antrenorii au luat ultimul salar pe aprilie,majoritatea antrenorilor vor sa plece din iarna,si cei de la copii si juniori,si atunci va antrena Meszar cu Gradinaru,ca nu va mai ramane nimeni

      0
      0
  22. Si as mai avea o intrebare…La doua goluri se schimba portarul..cica?….Adica acum urmeaza Bodea(2 meciuri titular ar trebui?)2+2?Pentru ca lasand la o parte amatorismul unui portar care nu iese pe centrari,decat foarte intarziat si respinge mingi in fata,pe golul 1,direct pe picior de adversar,la golul 2 este total pe alta parte,iar la golul 3,nici macar nu a avut reactie?Parca plictisit…La al 4-lea,se mira ca nu a luat mai multe…Bun!Nu Orlic poarta vina,dar este de ne explicat…
    Din ce cauza nici Orlic nu este la UTA 2?Urmariti cornere,faze fixe si plasamentele sale….sau iesiri simple….,mereu intarziate…Doamne Dumnezeule ce portari au plecat din Arad si vor mai pleca….revedeti comentariul lui Duckadam,de pe Digi 1,va rog….Si vorbeste un om care mai pricepe cate ceva….
    A spus clar!UTA si pepinierele sale,formeaza portari de valoare,fara discutie,dar nu li se dau sanse mari de a evolua,pentru ca vanzarile incep de la atacanti in jos!Sumele de incercare de vanzare,incep de la varfuri ,oameni de gol,in jos!
    La care Ilie Dumitrescu a completat simplu:de aceea ne trezim ca avem o selectionata U 21,formata cu jucatori plecati de copii,intr-un alt mod de pregatire,in strainatate….
    Concluzia mea?Nu putem sa-i tinem pentru a performa…Abia asteptam sa-i vindem,pe nimic…Trist…..

    0
    0
  23. Cred ca joaca mai frumos echipele care reprezinta Aradul in liga treia . Aia macar incearca sa joace sa combine sa creeze.

    0
    0
  24. UTA primește 7 milioane și ceva de la primărie. Atletico vreo 6 sute de mii, asta în timp ce școlile se dărâmă pe copii și spitalele nu sunt în cea mai bună stare.
    Conducerea clubului chiar nu este în stare să asigure fondul de salarii !?, care nu cred că ar trebui să fie mai mare de 1 milion pe an. Totuși este liga 2.
    UTA a avut rezultate când a jucat cu jucători din Arad. Au venit mulți jucători din alte județe atât la echipa mare cât și la juniori și nu mai sunt rezultate. Poate totuși este o problemă de conducere…de organizare…

    0
    0
  25. Nu vrem sa atingem oameni care totuși se zbat sa facă ceva din conducere. Apriori ei sunt intangibili pt. aderarea la proiectul noua UTA .Dar ne mai uitam și pe la alții și mai tragem cate o concluzie. La U.Cluj era înainte de cei de acum Ioan Mărginean. Fost cotonogar de marca pe la Alba și pe la Dinamo Porecla ,,Limoniul „” Ei bine s-a luptat singur și i-a scos din insolventa. Acum el e la Mediaș șef și uite unde îi duce !!Lasă că are un discurs de avocat neaoș ardelenesc dar face și treabă.Lui Drăgan mai puțin dar lui Grădinaru nu-i ajungi cu prăjina la nas.!! Armonia pornește de la colectivul restrins de oameni cu idei dar traduse infapte

    0
    0
  26. Ionescu Gavrila sa stii ca Limoniu e crescut in ,,haita dinamovista,,ca si Tantaru si sunt unsi cu toate alifiiile fotbalului,mai ales ca LIMO a fost sub aripa lui Horoba din Bistrita la Medias si Jan Padureanu marele mafiot i-a instruit !!!!Afara cu Enescu,dar Orlic si chiar Bodea sunt portari slabuti ce nu ies pe centrari cum face Bg Miron ori Padurariu ce nu-s pitiganii..Golul dat de Gavra lui Orlic confirma ca fara talie buna la portari…..incasezi multe goluri aiuristice daca sunt trase pe poarta noastra.Bodea nu uita scarita de la ,,vizigotii Buc,, golul primit de la Barbu – Clinceni, cu Gaina…!!!!Tapos si Popica bagati portari aradeni cu talie,nu 2 la metru si gafiori ca amintitii !Credca 99% nu pierdem la Bacau ca trebuie redusa rusinea din meciul cu sepcile rosii !Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button