UTA Arad

Popa, despre jucătorii trimiși la echipa a doua: „Sunt cei la care s-a văzut cel mai tare că s-au făcut că joacă, așa cum ne-am făcut noi că-i plătim”





După rușinea trăită în meciul de acasă, cu Universitatea Cluj, UTA a demarat o mini-campanie de curățire a lotului. Vădrariu, Matei, Cubleșan și Pop au fost trimiși la echipa a doua, iar mai departe rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile. Probabil, mai repede sau mai târziu, cei în cauză vor cere rezilierea contractelor cu arădenii, în timp ce varianta reabilitării în ochii staffului tehnic este destul de mică.

Ionuț Popa și-a motivat alegerea doar printr-un randament scăzut al celor în cauză, dar nu este foarte supărat pe ei. „Cum am mai spus și imediat după meciul de duminică, nu doar jucătorii sunt de vină pentru situația în care am ajuns, adică să pierdem un meci pe teren propriu cu 4-0. Chiar dacă, repet, Universitatea Cluj este pe noi la toate capitolele, un club ce oferă condiții de Liga 1. Toată lumea e în aceeași barcă, jucători, antrenori, conducere, dar parcă la cei patru s-a văzut cel mai tare că s-au făcut că joacă, așa cum ne-am făcut noi că-i plătim. Pe Vădrariu a trebuit să-l schimbăm a doua oară într-o lună înainte de pauză, Pop nu s-a implicat deloc în joc și mai are și antecedentele acelea cu penalty-urile ratate, Cubleșan mi s-a părut și el indolent, nepăsător pe teren, în timp ce Matei oricum e tot accidentat. Dar jucătorii în cauză au calitate și nu este exclus ca într-un alt mediu să dea randament”, ne-a declarat antrenorul „roș-albilor”.

Revenind la culpa comună în cadrul cubului, „Mister” crede că este o situație moștenită, oarecum, la UTA post-revoluționară. „Să fim serioși, după 1989, la acest club nu a fost niciodată bine. Poate cu două mici excepții, perioada lui Nicolae Bara și acum un an-doi când s-au luat bani din vânzarea lui Man și Petre. În rest, conducătorii și antrenorii au trebuit mereu să creeze puțin o altă realitate, căci, altfel, nu puteai face deloc transferuri. Jucătorii vorbesc între ei și știu toți că la UTA sunt probleme cu salariile, cu terenurile de joc și antrenament și atunci nu ai decât varianta să îi păcălești cumva. Să le spui că va fi bine, când – poate – nici nu tu crezi cu adevărat că va fi așa. Iar atunci, involuntar, intervine o stare de automulțumire, chiar dezinteres, pe care nu o mai poți controla. Și, cu toate astea, nu trebuia să arătăm atât de rău într-un meci oficial pe teren propriu, cu 3000 de oameni în tribune și o galerie extraordinară de partea noastră”, a adăugat Popa.

Experimentatul tehnician are un plan de revitalizare a echipei pentru la iarnă, dar totul depinde de cum vor gestiona autoritățile locale problema salariilor din bani publici. „Dacă lucrurile se schimbă și vom avea stabilitatea, liniștea, ce ți-o oferă salariul încasat lună de lună, la timp, atunci se pot face multe chiar începând din această iarnă. În primul rând, vreau să apropii de club unul-doi impresari, care să garanteze pentru jucătorii care-i aduc și care, eventual, să atragă și sponsori la echipă. Poate că am și avut discuții în acest sens, dar, repet, totul pleacă de la stabilitatea financiară, de la salarii”, a mai punctat „principalul” Bătrânei Doamne.

Altfel, UTA va pleca de joi spre Moldova, cu autocarul, escală la Brașov, la Hotelul Cubix. Aici (cel mai probabil la Tărlungeni) va fi programat și ultimul antrenament înainte de disputa cu Aerostar Bacău, ce e programată sâmbătă, la „matineu”.

20 comentarii

  1. domnul popa stie multe despre situatia actuala a clubului uta probabil in cazul in care va pleca de la club va spune tot ce are de spus ,acuma ce spune le spune mai pe ocolite noi conducere nu avem domnilor de ce sa facut gafele alea imense ce ne costa falimentul cu jucatori gen grigorie,ciuca,grahovat…..etc ,de ce nu ati cautat jucatori din divizia c ,ce echipa aveam in prima divizie cu balgradean,man,petre….etc si cu cativa stranieri gen adili eram pe podium in prima divizie mergeam in europa aduceam venituri ,sponzori etc. dar trebuie stabilitate financiara si oameni cu cap ce se pricep

    0
    0
  2. Observați că nu se arunca prosopul.Nu sunt bani de salarii așa cum nu sunt bani de întreținere ,înaintea celor de mâncare !! Nu e de vina clubul și nici jucătorii. Jucători care poate ar fi crescut în condiții normale Popa nu că nu știe ce să facă ,dar e condiționat de realități crunte . Apoi impresarii. Ce jucători trimit unii, numai că te uiți la ei și îi trimiți acasă. Numele și istoria clubului cât casa ,posibilități cat o masa calda pt.oamenii sărmani.

    0
    0
  3. Mare dreptate El si Andrei. Popa minte si cand respira.
    Adevarul din surse din club. El a transmis conducerii sa rezilieze cu jucatorii. Conducerea i a chemat dar le a propus rezilierea insa cu incasarea banilor peste 2 3 luni…. oare cine ar semna asa hartie? Pentru ca nu au semnat i -a trimis la echipa a 2a.
    Hai sa ne uitam pe cifre ca Popa zice ca sint indolenti. Cublesan are 4 goluri si vreo 6 pase de gol…. Oare Enescu sau Oprea unde sunt ca cifre…. Pop are 3 meciuri ca titular si in rest 15 20 minute pe final. Are 4 goluri. Rus, cu toata stima pentru el are mult mai multe minute si 3 goluri in plus. Vadrariu a inceput bine campionatul acum se plinga Popa de el…. Da de Benga care a mancat minim 9 punte? Da de Enescu si Oprea? Zice ca aduce impresari… pai el oricum lucreaza cu opria… toata lumea stie. Prima data la UTA trebuie antrenor adevarat nu mistocar si conducere profi… apoi vorbim de jucatori si promovare

    0
    0
    1. corect Enescu catastrofa mă mir de cublesean și pop sincer pop este peste ad rus cu părere de rău zic dar Enescu este catastrofa

      0
      0
  4. Popa Ionut puroiază atmosfera și așa tensionată la UTA! Avem antrenori tineri și buni care au demonstrat deja în liga a treia ca Sabău sau Abrudan, dar noi ne cramponăm de comunistul in comportament de Popa..țin și Grădinaru și Drăgan de scaune, nu au pic de onoare, după atâtea gafe trebuiau să-și depună demisia de onoare! E frustrant că la alții sa putut mă refer la Sepsi și Sibiu, iar la noi nu.. iată ne-a ajuns din urmă și petrolul și Cluj sau Farul, care când noi scoteam apa cu ușa de la vestiar , ei jucau în liga județeană, la anul vine și Rapidul, în trecere prin liga a doua, doar noi ne-am poticnit și aici am rămas! Poate că nici nu meritam mai mult, trăim doar din amintiri, și ne autoflatam cu titulatura de campioana provinciei, dar noi tot la matineu jucam de patruzeci de ani! UTA de acum e ca Mohamad Ali la bătrânețe, tremurând a neputință, dar unii se mai folosesc de numele de legendă in scop personal!

    0
    0
  5. Da Vali,la anu urca Rapidul si Otelul,apoi Brasovul ….si urmeaza Steaua lui LACATUS,iar UTA putrezeste in liga 2 si doamne fereste si mai jos dsa nu ajunga.Am discutat cu antrenorul Sabau de la Lipova si pare unul capabil .Ma uit si la Ciprian Rus care parca face un meci bun si 3-4 slabe,desi e considerat nr.1 in atacul utist.Trebuie schimbari la UTA incepand cu conducerea care parca e blazata cu rezultate slabute si jucatori modesti in evolutii.Sa intre Hrezdac ca e laudat de unii si adus Muresan in poarta,ca afonii nostrii ne fac de ras.Hai UTA si macar un egal la Bacau !

    0
    0
  6. Popa este mâna in mâna cu Opria de 3 ani.
    Ne minte pe fata și vrea sa dezbine .
    Auzi,impresari lângă club,cine a mai auzit de asta vreodată .
    Popa chiar me ia de prosti .

    0
    0
  7. Sa vorbim foarte sincer,nu este normal ca un fotbalist sa nu fie platit dar pe de alta parte eu cred ca toti fotbalistii romani stiu ce ii asteapta in Liga 2. Si sincer se vede si caracterul ,Darius Buia a jucat bine la noi fara sa fie platit pentru a prinde un contract bun pe bani,este la Snagov cu sanse sa joace in Liga 1,Bogdan Rusu juca la Foresta Suceava (echipa fara bani) si a dat goluri ….a prins un contract la Sibiu ,acum joaca in Liga 1,Silviu Pana a demonstrat ca este bun la Olimpia Satu Mare ….a prins un contract la Calarasi ,acum joaca in Liga 1 si sunt multe exemple de fotbalisti care au caracter. Si baietii astia de la noi Pop si Cublesan au jucat anul trecut la Braila fara sa fie platiti de 8 luni si au jucat bine . Concluzia este ca noi avem conducere slaba si chiar toti jucatorii isi permit sa faca figuri de vedeta la noi la echipa……

    0
    0
  8. Numai ca sa-i fac in ciuda lui Dascăl îl anunț că în următoarele zile se va schimba conducerea si va veni un nou manager general iar idolul lui Popa va petrece Crăciunul liber de contract! Vom scapa de „misterul Popa si de toxicitatea pe care o emana!

    0
    0
    1. Ar fi prea fain dar nu cred… Popa e pus de falca acolo, care are un cuvânt greu de spus la club, ultimul,, gir,, el îl dă!

      0
      0
  9. Ceea ce spune omul acesta Faraminciuni precum ca, cat de curand se va schimba la UTA., atat conducerea cat si antrenorul Ionut Popa din surse sigure , inseamna ca Primarul Falca a intors foaia si cat decurand el ,adica dumnealui primaria o sa preia UTA. impreuna cu cativa sponsori adusi de dansul !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button