National Sebis

Cojocaru îl ia pe Ankomah la ACS Poli! Viceprimarul Sebișului reacționează: „Suntem într-o situație neplăcută, ne-am înșelat în privința fostului manager”





Managerul Călin Cojocaru nu a plecat cu mâna goală de la Național Sebiș, ci l-a luat cu el la ACS Poli Timișoara și pe cel mai bun constant fotbalist al turului pe malul Crișului Alb. Ghanezul Charles Ankomah venise în vară la divizionara a treia și s-a impus imediat ca și coordonator de joc în „alb-albastru”. Trecutul său în tricoul belgienilor de la Lierse, pentru care a bifat și o prezență în prima ligă, l-a recomandat în fotbalul românesc, unde, iată, schimbă eșaloanele în numai două luni de zile. De asemenea, Cojocaru l-a mai luat lângă el și pe Mircea Stupu, un tânăr fundaș central cu care a lucrat la Sebiș în urmă cu două sezoane și care acum întărea Giarmata, tot în Liga 3-a.

”Clubul nostru a semnat angajamente cu doi jucători noi, aceștia alăturându-se antrenamentelor echipei. Cei doi provin de la Național Sebiș. Mijlocașul central Charles Ankomah (născut pe 10 aprilie 1996, în Ghana) are rezidență belgiană, a semnat pe doi ani și a mai evoluat la JMG Accra (Ghana), Lierse (Belgia) și Olympique Londais (Franța). Stoperul Mircea Stupu (născut pe 11 februarie 1997) a fost crescut la LPS Banatul și a mai jucat și la Millenium Giarmata”, e comunicatul postat pe pagina de facebook a lui ACS Poli Timișoara.

Demetrescu: „O acțiune pe care nu o credeam posibilă, urâta această despărțire de Cojocaru”

După plecarea lui Călin Cojocaru la Timișoara, clubul Național Sebiș nu a numit un alt manager sau președinte, ci doar pe antrenorul Cosmin Merșca. Astfel, despre situația creată de plecarea pe nepusă masă a lui Ankomah la ACS Poli a vorbit viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Sebiș. „Suntem din nou într-o situație neplăcută. După ce am rămas fără antrenor cu cinci etape înainte de finalul turului, o situație pe care am înțeles-o date fiind apropierea domnului Cojocaru de familie și oferta de la clubul de Liga 2-a, iată că acum suntem surprinși de o acțiune pe care nu o credeam posibilă. Fostul conducător al clubului, tot în persoana lui Cojocaru, a înregimentat un jucător cu contract de amator, lucru neștiut de noi, el având încrederea noastră deplină în managerierea treburilor echipei. Dar iată că ne-am înșelat. Acum, antrenorul Cojocaru profită de lipsa contractului de jucător făcută de fostul conducător, același Cojocaru și îl ia pur și simplu și îl duce la ACS Poli Timișoara. Eu am discutat cu jucătorul, acesta a spus că vrea să plece la Timișoara, probabil tentat de Liga 2-a și de promisiunile făcute de cel care l-a luat și în această situație nu mai putem face nimic decât să îi mulțumim pentru ce a făcut până acum la echipă și să îi urăm succes. În cei peste 10 ani de Liga 3-a au trecut pe la noi mulți tehnicieni și jucători dar ne-am despărțit de toți în condiții bune, amiabile și cu majoritatea păstrăm legătura și în prezent și ne stimăm reciproc. Cred că ceea ce a făcut Cojocaru este foarte urât, această despărțire pe ușa din spate nu ne-am fi imaginat-o nimeni de la Sebiș. Dar asta este viața, învățăm și noi și pe viitor ne vom lua toate măsurile de siguranță pentru a nu se mai repeta astfel de fapte. Ca o părere personală, nu cred că ducerea lui Ankomah la ACS Poli îi va salva de retrogradare, însă pe noi ne-a făcut să ne deschim definitiv ochii. Am încredere în jucătorii pe care îi avem acum la echipă și în Merșca, sunt sigur că nu va conta această plecare și noi vom scoate maxim din cele patru etape rămase pentru a termina pe podiumul clasamentului”,ne-a declarat Radu Demetrescu.

Așadar, Cosmin Merșca pierde un fotbalist foarte important în angrenajul echipei cu patru etape înainte de finalul turului. Se pare că fotbalistul ghanez a putut fi legitimat în afara perioadei de transferuri fiind avea statut de amator, iar ACS Poli i-a oferit un contract de profesionist.

16 comentarii

  1. Bvvv multă lume știa de acest personaj dubios cojocaru dar voi conducerea il tot lăudati iaca va facuto șmecherul

    0
    0
      1. Daca esti cu adevarat „jucator sebis,,(cu S pentru ca e nume propriu ) atunci ar trebui sa sti ceea ce stie toata lumea ; clubul asta a fost creat pentru a „papa” bani fara a produce nimic ! Ca e echipa din liga 3, 4, 5 , sau xxx nu a contat , au contat doar banii de la bugetul primariei care apoi s-au „dus ,, ! Unde ? Ghici ?!?! In ultimii 5 ani cam 2 mil de euro pe putin a „folosit clubul,, !!! Rezultate ?!?! O ! Si apropo de bani, nu ar fi rau sa vina o institutie a statului sa vada cum s-au” FOLOSIT,, atitia amar de bani ! Si atunci o sa mai auzi de domnu’ Cojocaru , precum.si de alti domni retrasi cu sau fara voia lor din diferite functii administrative sau sportive . Sau de domni care inca ocupa functii ,si mai „chivernisesc ” cu aceleasi metode clubul asta ce pentru Sebis e aidoma unei pandemii ( bineinteles din punct de vedere financiar )!

        0
        0
        1. Tu esti un fel de gica contra. Daca se face ceva nu e bine daca nu se face dc se face. Ma noi romanii nu meritam nimic dar nimic. Daca nu este echipa dc nu este . Daca este e clar fura . Suntem un neam de handicapati mintali. Si suntem atat de rautaciosi ….fara pereche .

          0
          0
          1. „Daca se face ceva nu e bine (aici trebuia virgula) daca nu se face dc nu se face .” Ok .Si daca se face ceva cu scopul de a fura , cum e ? Bine , sau nu ?!?! Da dumneata sti care e in realitate situatia financiara a clubului ? Stii care sunt datoriile la stat si la terte firme ? Stii ca in club erau bani pe hirtie care in realitate nu „existau ,, ? Stii ca pana de curind clubul nu avea nici macar cont la trezorerie , stii ca nu functiona dupa regulamentul FRF, si dealtfel dupa nici un regulament existent in tara asta ???Ai habar care e gaura financiara lasata de cele 2 cluburi ? ( da , 2 , fc national pina in 2015 si acs national din 2015 pina acum )! Si mai ales stii cine plateste „distractia,, care e „balsoi,,? Plateste bugetul orasului cu banii strinsi de la cetateni ca mine, care au pretentia sa nu ii ” pape,, smecherii! Iar daca ii” papa,, atunci sa plateasca !!! Daca nu sti aceste lucruri atunci informeaza-te inainte de a scrie , daca sti atunci …….. !!!

            0
            0
  2. Cojocaru nu are nici o vina ! Cine l-a adus la echipa si i-a dat credit total, sa faca ce vrea fara a fi controlat, sa isi ceara scuze contribuabililor pentru eroarea facuta ! Nu va inghesuiti sa va cereti scuze !
    P.S. Sa-l duca la ACS Poli si pe jucatorul de fotbal Nene pe care l-a adus la pachet cu Ankomah !

    0
    0
  3. Sebisene dar pana acum unde ai fost ca nu te-am citit . Acum brusc te-ai gadit tu sa dai in dreapta si in stanga si sa te vaiti ca o fata mare ca ti sa furat virginitatea . Se pare ca tot ce scrii acum stiai de mult . De ce nu ai vomitst nimic pana acum . Ce bun esti tu acum . Salvatorul bugetului . Te pomenesti ca vrei si tu la ciolan .

    0
    0
    1. Ce bun esti jenule incit iti dai singur like .Daca ne intilnim nu stiu cine o sa se vaite ca o fata mare daca esti asa smecher ! Sigur ca din spatele tastaturii toti sunteti plini de hormoni , da numa’ din spatele tastelor ! Ma baietas,lucrurile astea le spun de mult , da numa acuma ai invatat tu sa citesti , ca de scris mai ai de tras (vomitst, gadit).Cit despre ciolan , nu mai e intelijentule , l-au luat altii . Poate si tu esti printre ei !

      0
      0
  4. Ce Sebișan? Asta-i o curvă cu 3 fețe. Doar nu crezi ce împrăștie ăsta pe site ,știe el de datoriile Sebișului ,știe el ca se căpușează bani etc…ăsta-i un limbric probabil nebăgat în seamă iar acum profita de neintelegerea dintre fostul antrenor si conducere.

    0
    0
    1. Dascale, daca esti cel ce posteaza comentarii pe articolele despre UTA,atunci vezi-ti de treaba ta prin Spania sau pe unde esti ! Te bagi ca musca in cacat , fara sa ai habar ! Ai inteles, ma limbricut ?

      0
      0
  5. Esti tare jenule , iti dai singur like .Dupa tastatura esti plin de hormoni , da daca ne vedem fata in fata nu stiu cine o sa se vaiete ca o fata mare ! Ce sa citesti , cind tu nu sti sa scrii ( gadit, vomitst).Eu astea le zic de mult , da numa amu’ ai invatat sa citesti , baietas ! Cit despre ciolan , l-au luat altii ! Poate si tu esti cu ei !

    0
    0
  6. Esti penibil sebisene . Chiar vrei sa stam sa ne corectam unul pe celalalt ? O putem face fara probleme . Frustrati ca tine am vazut destui . Oricand ma vad cu tine fata in fata . Esti rau oparit ca va tepuit Cojocaru si compania . Ce mai plangi tu ca s-au dus banii vostrii pe sport . Trebuie si sport ma sebisene ca sa nu faci burta .

    0
    0
  7. Cred ca tu esti unul dintre cei care candva a stat la masa lor dar pt ca ai luat un picior in CUR ca aveai gura mare, acum vrei sa te razbuni . Asa ca lasa gargara si vezi de treaba ta .

    0
    0
    1. N-ai ghicit fraiere, stau mai mult la sala de forta , si nu cu hotii la masa ! N-am treaba cu fotbalul ,ci cu alte sporturi ! Mi-ar place sa „stam de vorba,, ! Vrei sa pari ca nu esti din Sebis , da esti si te-ai infruptat si tu din „cascaval,, de aia esti plin de steroizi pe taste ! Da Sebisul e oras mic si poate ,, ne vedem ,, !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button