Minifotbal, futsal

Șimandul a răpus și Reșița și are punctaj maxim în campionatul național de futsal U 19





Șoimii Șimand a trecut cu brio și al treilea examen al sezonului în seria a 5-a a Campionatului Național Under 19 la futsal. După succesele, 10-3, cu Autobergamo Deva și 7-4, cu Informatica Timișoara, a urmat și un 12-5 cu Muncitorul Reșița.

În sala de sport de la Vladimirescu, trupa lui Mărcuș și Buruiană au condus cu 4-0, dar bănățenii s-au apropiat la 4-3. Totuși, diferența pe tabelă avea să fie liniștitoare la pauză: 7-3, iar finalul și mai categoric: 12-5! Ujoc (4), Balog (3), Onaca (2), Jurj, Neag și portarul Stejar (din penalty) au fost marcatorii „șoimilor”.

„După scor, impresia este că am avut un meci ușor, dar nu a fost chiar așa. La un moment dat, cei de la Reșița s-au apropiat la un gol, dar băieții au gestionat bine apoi majoritatea atacurilor, iar portarul Stejar ne-a scos și el din câteva situații grele. Nici adversarii parcă nu mai au forța de anul trecut, dar și noi parcă ne legăm mai bine. Dar, cred că vom vedea exact unde suntem etapa viitoare, la Deva, împotriva celor de la West”, a punctat profesorul Mărcuș.

Într-adevăr, pe 18 noiembrie, va avea loc derby-ul seriei, Westul urmând, probabil, să ajungă și ea cu maxim de puncte la ora partidei de la poalele Cetății devene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button