Gloria LT Cermei

Anca: „De la etapă la etapă jucăm tot mai bine ” v.s. Alic: „Ne-am pierdut atitudinea din meciurile cu Lipova și Dumbrăvița” +FOTO





Perioada excelentă continuă pentru Gloria Lunca Teuz Cermei. „Sămădăii” au învins CS Hunedoara cu 3-1 și au prelungit la cinci seria de victorii începută acum o lună.

„Dubla” lui Capătă și penalty-ul transformat de Nistor au adus încă trei puncte pentru elevii lui Radu Anca, iar tehnicianul a fost foarte mulțumit cu rezultatul: „Băieții au înțeles mesajul transmis săptămâna asta, dar sunt supărat că am primit gol pe relaxarea din final. Mai avem trei etape, sper să mai facem puncte și apoi tragem linie. E bine că am dat trei goluri, mă bucur că a dat Capătă din nou două goluri, dar și echipa a jucat bine. De la etapă la etapă jucăm tot mai bine și asta pentru că în vară, împreună cu președintele Bulza, am stabilit ce piese avem nevoie și le-am adus. Avem și rezerve de valoare, oricine poate fi titular și asta mă bucură cel mai mult. Mergem la Giarmata, o echipă incomodă care azi a pierdut la Galda și se vor agăța de meciul de acasă cu noi, dar vrem să luăm punct sau puncte, să continuăm seria bună de cinci victorii” au fost cuvintele tânărului antrenor.

Omologul său, Mircea Alic jr., a fost fair-play la adresa adversarilor și a explicat variațiile de formă ale echipei sale, care în ultimele etape învinsese atât liderul Lipova, cât și pe Dumbrăvița, a doua clasată. „Felicit echipa gazdă pentru dăruire, am luat trei goluri pe greșeli personale. Din păcate am pierdut atitudinea din meciurile cu Lipova și Dumbrăvița, am avut un eșec acasă etapa trecută cu Galda și acum iată am pierdut din nou.  S-a văzut la echipa gazdă o atitudine pozitivă, și-au dorit victoria și noi am făcut greșeli personale. Trebuie să strângem rândurile, să scoatem cât mai multe puncte din cele trei etape, dintre care două pe teren propriu. Cei din fața noastră se distanțează, iar cei din spate se apropie”.

Tehnicianul Hunedoarei s-a pronunțat și asupra luptei la promovare, care după părerea sa, e încă deschisă într-o serie imprevizibilă: „Dacă Lipova nu pierde la Reșița, vor lua o opțiune serioasă la promovare. Sigur că și Cugirul și Reșița pot să schimbe ordinea clasamentului. Este o serie echilibrată, printre cele mai bune din țară, cu mulți jucători de valoare. Bugetele generoase au atras fotbaliștii care își doreau stabilitate financiară. Noi suntem o echipă nou-promovată, vrem să ne menținem anul acesta, după care încercăm cu pași mărunți să creștem, suntem ˝condamnați˝ să călcăm pe urmele glorioase ale Corvinului.” a încheiat Alic jr.

Pentru Cermei urmează o deplasare în județul Timiș, la Giarmata, în timp ce Hunedoara așteaptă vizita unei alte echipe din Arad, Crișul Chișineu Criș.

Galerie foto Gloria LT Cermei – CS Hunedoara









2 comentarii

  1. Ma incanta inima si sufletul,vazand desfasurarea meciurilor din Liga a 3-a,oricare aradene ar fi ele…Stima si respect tuturor!Bravo!
    La Resita,sper sa nu piarda Lipova,nu ar avea din ce cauza…Resita este in deriva,nu mai functioneaza presiunile lui Lolea pe arbitrii si Camorra lor…
    Succes!

    0
    0
  2. Cu câte 4 jucători de la divizionarele de liga a 3.a din județul Arad se poate face o echipă de promovare în liga 1…. în locul a ceea ce este UTA acuma…. fără Popa bineînțeles! Că el ar distruge tot! Ca și acuma!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button