UTA Academie

UTA Under 17 sparge gheața cu Ardealul, clujenii se impun însă la Elite Under 19





După victoria de ieri la U15, astăzi au intrat în teren echipele U17 și U19 ale UTA-ei pentru meciurile din Liga Elitelor contra lui Ardealul Cluj. De această dată, surpriza plăcută au fost puștii lui Mircea Aslău, care au înregistrat primul succes.

U19 / UTA – Ardealul Cluj 0-3 (0-0)

Astăzi, pe arena din Sânnicolau Mic, juniorii mari ai UTA-ei au dat piept cu cei de la Ardealul Cluj. În ciuda numeroaselor absențe (Obrad – suspendat, Onuțan și Petcuț – accidentați), meciul a fost unul echilibrat. Ocazii de a marca au fost de ambele părți, Nagy și Teodorovici trecând în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului.

Repriza a doua părea să urmeze același curs, însă bara clujenilor din minutul 65 parcă a prevestit deznodământul final. Pe fondul unui joc dur al adversarilor, tolerat de centralul partidei, a căzut și golul, în minutul 71. Juniorii antrenați de Bogoșel, Petcuț și Țamboi au ieșit și mai mult la joc, încercând să restabilească egalitatea. Expusă contraatacurilor, UTA a fost taxată în minutele 87 și 90, scor final 0-3.

UTA U19: Creța – Haraseniuc, Sabău, Dardai, Pașcu, Gruiescu, Popa, Moraru, Teodorovici, Miculescu, Nagy.
Au mai jucat: Răzban și Lazăr.
Rezervă: Măcean.

„Am avut astăzi un meci dificil, contra unei echipe bune. Am avut o primă repriză reușită, însă am ratat mult. Din păcate, în partea a doua am cedat pe final, fiind depășiți pe câteva contraatacuri. Felicităm echipa adversă, dar scorul nu reflectă situația din teren“, a spus la finalul partidei Costel Bogoșel.

––

 

U17 / UTA – Ardealul Cluj 2-1 (1-1)

Trupa antrenată de Mircea Aslău a reușit astăzi prima victorie din această ediție a Ligii Elitelor U17. Adversari au fost juniorii de la Ardealul Cluj. Utiștii au început foarte bine meciul și au controlat partida. Contrar cursului jocului, în minutul 35, atacantul oaspeților prinde o „folha seca“ din afara careului care îl lasă spectator pe Iucie. Replica utistă vine de la Jula, care după o pivotare în careul advers trimite mingea la colțul scurt.

În partea a doua a meciului jocul s-a echilibrat, cu un plus pentru UTA care a ratat câteva ocazii de a înscrie. Cu cinci minute înainte de final, Rotea scapă singur în urma unui contraatac, intră în careu de unde înscrie pe lângă portarul clujean.

UTA U17: Iucie – Pătlăgică, Căciulă, Turc, Palea, Merca, Maier, C. Moldovan, Cleuță, Rotea, Jula.
Au mai jucat: Gădărici, T. Moldovan, Irimia
Rezerve: Manea, Miclea, Pană, Brândușoiu.
Au marcat: Jula (45), Rotea (85).

„Este o victorie importantă pentru moralul băieților, mai ales că în ultima perioadă am avut parte doar de dușuri reci. Mă bucur că am reușit să revenim după ce am fost conduși cu 1-0. Copii sper să prindă încredere și să facem cât mai multe meciuri bune în această competiție“, a declarat la finalul partidei Mircea Aslău.









2 comentarii

  1. Domnule antrenor Bogosel da cum poti sa declari asa ceva? Am avut o primă repriză reușită, însă am ratat mult…pai pana unde merge nesimtirea voastra? pai a fost tocmai invers ,la ce meci te-ai uitat domnule antrenor bogosel?au avut aia 2 bari prima repriza si au fost peste voi mai,atunci te mai intrebi ca ce are lumea cu voi,nu mai minti mai si spune adevarul au fost mai buni ca voi si ati avut un portar de toata jena ..am zis ca numai vreau sa comentez da cind vad ca ce declari te ia cu draci… am inteles ca asta e valorea echipei ,dar cind vad ce declari …e dureros.NU MAI MINTIII PUBLICUL SI SPECTATORI ,SPUNE ADEVARUL, SI ASTA ESTE ,NU ITI IA NIMENI CAPUL.SI POSTUL.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button