Rugby

Cu o repriză nu se face primăvară, „studenții” vor juca în play-out: CSM Suceava – CS Universitatea Arad 36-21





CS Universitatea Arad a încheiat în deplasare socotelile cu seria Centru-Nord a Diviziei Naţionale de rugby. „Stundenții” s-au deplasat la Suceava, acolo unde au plătit tribut unei prime reprize slabe, în care – practic – s-a decis câștigătoarea.

Moldovenii aveau un avantaj liniștitor (24-0) după primele 40 de minute, arădenii încercând să revină în actul secund, dar a fost prea târziu. CS Universitatea a pus 21 de puncte pe tabelă, prin eseurile lui Grindei, Argintaru și Nastiuc și transformările lui Erdei (2) și din nou Grindei, tabela arătând la final scorul de 36-21. „Ca de obicei în acest campionat, am comis greșeli de copii și juniori în debut și până ne-am revenit meciul era deja pierdut. Păcat, căci fizic am dus destul de bine meciul, dovadă că am și câștigat repriza a doua. Insuficient însă pentru puncte”, a menționat Marian Grinde, antrenorul-jucător al CS Universitatea.

Grindei, Marinca, Argintaru – Brad, A. Farcaș – Postolachi, Miu, D. Stoica – Erdei, Munteanu – Dat, Nastiuc, C. Farcaș, Cleigs – Perici, plus Pasztor, Pintea, Țucudean și Cheregi au fost jucătorii aliniați de CSU la Suceava.

Cu 11 puncte acumulate, după două victorii și un bonus, „stundeții” de pe Mureș termină pe penultima poziție în clasament în seria Centru-Nord a Diviziei Naţionale de rugby. La primăvară, vor juca în play-out, alături de CSM Sibiu și RC Grivița București, însă miza celor patru meciuri lipsește atâta timp cât nu există un eșalon inferior de seniori. „Dacă cei patru-cinci băieți de la Timișoara ni s-ar fi alăturat mai repede, poate am fi ajuns și noi în play-out. Oricum, marea realizare a noastră este că ne încăpățânăm să supraviețium într-un oraș ce ne-a întors spatele”, mai susține Grindei.

Dacă seniorii au luat vacanță până la anul, juniorii CS Universitatea rămân în priză pentru ultimele două turnee zonale: pe 17 noiembrie, la Oradea și pe 1 Decembrie, la Timișoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button