Gloria LT Cermei

După 5 succese la rând, Cermeiul vrea să încheie și tabu-ul Giarmata: „Dacă jucăm ca în ultimele etape, nu văd cum ne-ar scăpa cele trei puncte”



De când a promovat în Liga 3-a, în vara anului 2016, Lunca Teuz Cermei a cunoscut gustul succesului cu Giarmata doar în amicale. În meciurile oficiale, s-au înregistrat trei remize (0-0, 1-1 și 2-2), iar în ultima întâlnire dintre cele două formații, în primăvara acestui an, timișenii s-au impus cu un neverosimil 7-3 în Țara Sămădăilor.

Vineri, însă, toate indiciile duc spre un prim succes al „alb-roșiilor”, care sunt într-o formă de invidiat cu cele cinci victorii consecutive și un loc 3, la egalitate cu conjudețeana Crișul. „Rezultatele vorbesc de la sine în cazul nostru și nu vrem să ne oprim aici. Mai vrem să legăm cel puțin două victorii în acest tur, după care, în deplasarea de la Cugir, ultimul meci al anului pentru noi, va fi care pe care. Am auzit și eu că echipa din Giarmata a fost până acum un fel de tabuu pentru Cermei și mai ales că a câștigat la un scor mare la începutul acestui an, dar suntem pregătiți să ne luăm revanșa. Față de începutul sezonului, echipa noastră s-a legat în toate compartimentele, am prins încredere în noi etapă de etapă, iar dorința de victorie a devenit din ce în ce mai mare. Personal, pot să vorbesc despre defensiva ce-mi dă multă siguranță în special prin jucătorii săi de experiență, ca Varga, Nistor sau Polgar, dar, după cum se vede, toți colegii mei își fac treaba”, spune Victor Gârlea, portarul titular al Cermeiului, care a luat doar trei goluri în cele cinci partide cu punctaj maxim.

Pe de altă parte, ca și timișorean și fost component al celor de la Millenium Giarmata, goal-keeperul de 23 de ani e convins că partida de peste două zile nu va fi deloc simplă. „Chiar dacă au în componență mai ales jucători tineri, cei de la Giarmata sunt periculoși mai ales acasă. Se mai bazează și pe câteva elemente cu experiență, ca Rosenblum, Călin sau Beloescu, care pot face și ei oricând diferența, iar antrenorul Răzvan Leucă, cu care am fost coleg în urmă cu 5 ani, cunoaște și el multe secrete mai ales la acest nivel. Însă, dacă jucăm așa cum am făcut-o în ultimele etape nu văd cum ne-ar putea scăpa cele trei puncte”, mai consideră Gârlea.

În afara ex-ului Mihuța (suspendat), tot lotul Cermeiului e valid pentru jocul de vineri (ora 14), de la Giarmata, din cadrul rundei a 13-a a Ligii a 3-a (seria a IV-a). Norbi Varga se reface după o accidentare și incert.

Formații probabile:

Giarmata: Trifon – Sporin, Cochințu, Covăsală, Gavrilă – Buzdugan –  Rosenblum, Ferțu, Ochea, Popan – Beloescu.

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga (Dolga), Nistor, Sabău – Vezan, Tănase – Mager, Vlad, Deta – Capătă.

Arbitri: Ioan Mihai ( Râmnicu Vâlcea) – Bogdan Vasile ( Sibiu), Maria Mihai 9 Ștefănești).

Observatori: Cornel Pantea ( Oradea), Mihai Țiră ( Alba Iulia).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button