UTA Arad

Poftă de gol pentru utiști înainte de vizita Argeșului, Janos – autor al unui „poker” cu Păulișul



În deja tradiționalul amical cu o echipă din fotbalul județean din timpul săptămânii, UTA a primit vizita celor de la Păulișana Păuliș pe „Motorul”. Partida s-a încheiat cu scorul de 10-0, golurile „roș-albilor” fiind înscrise de Janos (4), Miculescu, Stahl, Petra, C. Rus, A. Iuga și Maxin, ultimul fiind încă în probe la trupa arădeană. Ionuț Popa și-a coordonat elevii din teren, tehnicianul UTA-ei jucând și rolul de arbitru.

Reușita serii a fost semnată de Janos. Eroul UTA-ei de la Timișoara și-a completat hat-trick-ul cu un șut de la mare distanță, care l-a lăsat fără replică pe portarul Lazea, în cele din urmă bifând și „pokerul”. O altă reușită notabilă a fost cea de 8-0, când Angelo Iuga a înscris cu o lovitură de cap.

„Un antrenament după care încercăm să încropim un prim 11, ținând cont de cele opt absențe pentru meciul cu FC Argeș. În primele 15 minute am folosit două module, să vedem pe care se mulează mai bine jucătorii. Mai avem trei zile în care vom afla și cine este într-o formă sportivă mai bună în vederea alegerii echipei de start, dar nu avem prea multe variante. Sunt copiii, care începând cu această etapă vor juca mai mult. Nu avem pretenția de la ei să ne câștige meciurile, trebuie să luăm presiunea de pe ei și să îi creștem sănătos. Ideea e ca în meciul cu FC Argeș să arătăm destul de bine, mai ales că la ultimul meci acasă am arătat destul de prost. În general, la meciurile de acasă avem probleme, în deplasare ne descurcăm mai bine. Săptămână de săptămână încercăm să analizăm, să tragem concluzii, să verificăm și de aceea un meci de acest, cu o echipă dintr-un eșalon inferior, ne ajută. Nu ne interesează rezultatele din aceste meciuri, ci vrem să testăm unele lucruri pe care ne dorim să le punem în practică în campionat. Le mulțumim celor din Păuliș că ne-au acceptat invitația. De fiecare dată încercăm să îi aducem pe cei care au etapă liberă în Liga a IV-a pentru a nu deranja ciclul săptămânal al altor echipe”, a spus Cristi Păcurar, după testul cu Păulișul.

Tunisianul El Hasni a evoluat o repriză în confruntarea cu divizionara a patra și are șanse să revină pe gazon și în campionat, după mai bine de o lună de zile în care s-a recuperat după accidentarea la genunchi suferită la Târgu Jiu. „Situația lui El Hasni nu e clară, așteptăm mâine feedback-ul lui după ce a jucat astăzi pe terenul sintetic. Sperăm să fie apt, dar încă nu suntem siguri”, a mai menționat antrenorul secund al „roș-albilor”.

Formații: 

UTA (prima repriză): Bodea – Costin, El Hasni, R. Iuga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Janos, Miculescu, Stahl – D. Popa

UTA (repriza a doua): Orlic – Dan, Benga, Prenci, Suslak – Oprea, Petra – Maxin, Mateucă, A. Iuga – Rus

Păuliș: Lazea – Suciu, Pleșca, Crișan – E. Calancea, Itu, Gâlcă, Orza, Bogdan – Grigorean, D. Calancea. Au intrat pe parcurs: Gugeanu, ȘT. Calancea, Belei, Vesa. Antrenor: Dinu Maghici









8 comentarii

  1. Mihai Maxin??? Joaca fix pe postul lui Cublesan. Are drept de joc cu Argesul? Pana etapa trecuta era la Braila.

    0
    0
  2. Presiune e acum și când mergi pe strada.! Dacă joci la UTA , o așteptare mare este din partea unei mari și frumoase galerii ,plus TV, plus media care așteaptă noi vedete arădene intrate în tradiție. Ne bucura apariția cate unui jucător nou ,așa cum ne întristează abandonarea altora ca Hrezdac. Cine corespunde poate rămâne aproape de echipa mare. Dacă nu la lipsa titularilor ,atunci când ? Meciurile grele care vor urma. ne. vor arăta de unde și cu cine trebuie sa clădim noua strategie . Hai UTA !!

    0
    0
  3. Interesant Janos ăsta,în acelasi timp si ciudat. Nu e jucator slab dar cred ca trebuie sa i se dea mai multa incredere…

    0
    0
  4. Oaaaau,Bogdan M…..De unde ai fotografia?Esti sigur ca nu este un photo-shop,retusat?
    Cel cu numarul 77,esti sigur ca este Janos,Bogdane???Unde este rotofeiul care ajungea la UTA cu exagerat de multe kg in plus???
    Oare ce a mancat?
    Mai copile,Jancsika….felicitari!Jos Kolopul!Bravo!Sa te vedem la fel si in continuare!Deci unii pot daca vor…
    Maxin?Poate ca da…dar e plecat de la Braila cam de multisor!Daca venea de la o echipa mai acatarii….poate ca….sa nu ajunga cumva langa Pop….As vrea sa cred ca UTA nu este sanatoriul elefantilor si mama ranitilor,ca apoi sa fie trasi pe linie moarta..
    Altfel….

    0
    0
  5. A fost extrem de benefic acest amical…. jucătorii au căpătat încredere în forțele proprii…. Popa a rodat întreg lotul… toți au fost conectați maxim la miza jocului… deci se poate! Ha…
    Argeșule grijă mare! Vei fi spulberat!

    0
    0
  6. Multi tineri la UTA. Sper ca acesti tineri sa faca un meci mare si sa bata pe FC. Arges , va fi foarte greu dar nu imposibil, vom vedea , FORTA UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button