UTA Academie

UTA Under 19 accesează sferturile Cupei României, după un succes fără probleme cu CS Hunedoara





Învingătoare în fața celor de la Reșița în urmă cu o lună, UTA U19 s-a duelat astăzi cu CS Hunedoara, în optimile de finală ale Cupei României. „Roș-albii” și-au asigurat prezența în sferturile de finală ale competiției după ce au trecut cu 2-0 de trupa din Orașul Corvinilor.

A fost o primă repriză „albă”, cu arădenii ratând o lovitură de pedeapsă prin Obrad, execuția acestuia nimerind bara. Diferența s-a făcut în actul secund, controlat cu autoritate de utiști, care au deschis scorul în minutul 55: Merian a executat o lovitură de colț de pe partea dreaptă, Sabău a apărut în colțul stâng al careului mic și a pus perfect capul, mingea s-a dus în „păianjen”, 1-0.

UTA și-a mai creat câteva ocazii mari pe care le-a ratat destul de nonșalant, dar a venit și așteptatul gol doi, cu cinci minute înainte de final. Acesta a fost semnat de Isac, cu șut perfect din 17 metri, mingea ducându-se lângă bara din dreapta portarului. 2-0 scor final și „roș-albii” merg mai departe.

Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au jucat cu: Creța – Haloș, Sabău, Vidican (Dardai), Mohaci – Gruiescu (Dumitru), Isac, Hrezdac, Merian – Obrad (Morariu), Nagy (Gavrilă).

uta-arad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button