Crisul Chisineu-Criș

Crișul merge la Hunedoara pentru a nu împărtăși soarta celorlalte echipe de pe podium: „Să rămânem compacți și să valorificăm calitățile jucătorilor ofensivi”



După patru partide în care a luat doar 4 puncte, Crișul Chișineu Criș s-a revanșat cu două succese legate. E adevărat, ambele au venit pe teren propriu, în compania unor echipe mai slab clasate, însă elevii lui Adi Abrudean și Remus Lung au avut meritul de a fi dus la bun sfârșit jocurile. Cu atât mai mult cu cât Deva egalase la un moment dat conturile, iar Lugojul chiar a condus pe malul Crișului Alb.

De la înălțimea poziției a treia, „alb-albaștrii” abordează cu încredere și penultima deplasare a anului, în compania unei formații imprevizibile. FC Hunedoara e singura echipă ce a învins liderul Lipova în acest sezon, a bătut la Dumbrăvița și nu a pierdut nici cu Metalurgistul Cugir, dar, pe de altă parte, a cedat neașteptat puncte. Spre exemplu, teamul de lângă furnale a reușit „performanța” să piardă avansul de două goluri avut la pauză în fața Sebișului pentru 2-5 final, pentru ca runda trecută să nu fie niciun moment în joc la Cermei.

Ce se va întâmpla sâmbătă la Hunedoara e greu de prevăzut, mai ales că CS Crișul Chișineu-Criș e lipsită de aportul a doi oameni foarte importanți. Fundașul Alin Gligor e accidentat, iar golgheterul surpriză, Ionuț Ianc, suspendat. „Într-adevăr, vorbim despre doi titulari incontestabili la noi, însă avem jucători de valoare în lot care-i pot suplini”, susține Alin Pavel.

Căpitanul Crișului se întoarce la Hunedoara din postura adversarului. El a jucat pentru „corbi” în sezonul 2007-2008, când echipa se numea Corvinul 2005 și știe exact la ce ar trebui să se aștepte sâmbătă. „Indiferent de cum se numește acum echipa, clubul, spiritul Corvinului e mereu prezent la Hunedoara. Jucând pe acel stadion încărcat de istorie, unde au făcut performanță fotbaliști mari ai României, gazdele vor da totul pentru victorie. Mai au alături de ele și suporteri așa cum doar galeriile importante din țara asta au, așa că sunt sigur ne așteaptă un meci greu. Strict fotbalistic, e greu de anticipat cum va decurge partida, în sensul în care hunedorenii au avut rezultate contradictorii în acest tur. Au bătut primele două echipe din clasament, dar au pierdut puncte cu formații mai slab cotate. Noi mergem acolo din postura echipei de pe locul 3, deci – probabil – se vor mobiliza și de data aceasta. Nu trebuie să le oferim prea multe spații de manevră, ci să rămânem compacți și să valorificăm cât de mult posibil calitățile jucătorilor noștri ofensivi”, mai consideră Pavel, care din actualul lot al hunedorenilor l-a avut coleg doar pe portarul Cobliș, junior în urmă cu un deceniu.

Sâmbătă, de la ora 14, am putea vedea fațăîn față următoarele echipe:

FC Hunedoara: Cobliș – Bulardă, D. Creciunesc, Ionică, Doboș – Al. Dan, Herci – Bloj, Al. Marcu, Marinca – Tecsi.

Crișul: Mucha – D. Lazăr, Al. Pavel, Siminic – Clej, Maghici, Fl. Gâlcă, Lezeu – Piț, Modan, Budur.









2 comentarii

  1. D-lor de la Chisineu Cris va doresc succes la Hunedoara,desi o ,,cunostiinta draga,, nu ar juca ca e accidentat….Cine este fotbalistul al 4-lea de la dreapta spre stanga,caci are talie buna de fundas pentru UTA ?rog cunoscatorii ??.

    0
    0
  2. Te așteptăm în vestiar la Alba Iulia ultima etapă…albautistule….ne bucurăm că avem suporteri și din Alba….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button