Baschet

FCC ICIM Arad, argint la Cupa României de baschet 3×3



Rezultat excelent pentru FCC ICIM Arad la primul turneu de 3×3 din cadrul Cupei României la bashet feminin. Toate formațiile angrenate în Liga Națională de senioare au fost obligate să participe atât la Liga Națională de 3×3, cât și la Cupa României.

FCC ICIM Arad a făcut parte la acest prim turneu din grupa D, alături de CSM Târgoviște și ACS SKE Târgu Secuiesc. „Galben-albastrele” au fost reprezentate de Rita Bartok, Anamaria Ciotir, Diana Spinean și Adela Mercea și au avut parcurs excelent în prima zi a turneului. S-au impus în primul meci cu 16-14, cu Târgu Secuiesc și 14-13 cu Târgoviște, după prelungiri. În sferturile de finală, gruparea arădeană a întâlnit Agronomia, din Grupa C, impunându-se la final cu 17-11. Șirul evoluțiilor bune a continuat și în semifinale, acolo unde echipa noastră a trecut la limită, scor 12-11, de Târgu Mureș .

Finala mare a turneului s-a disputat între cele mai bune echipe de la acest turneu: FCC ICIM și CS Phoenix Constanța. Din nefericire, arădencele au cedat duelul cu 12-19 și altfel, termină prima ediție a Cupei Romaniei 3×3 pe poziția secundă.

Clasamentul final:

1. Phoenix Constanța
2. FCC ICIM Arad
3. CSM Târgu Mureș
4. Sepsi Sf. Gheorghe
5. CSM Satu Mare
6. CSM Târgoviște
7. CSM Oradea
8. CS Agronomia
9. Rapid București
10. ACS KSE Tg Secuiesc
11. CSM Alexandria
12. U Cluj-Napoca
13. Olimpia CSU Brașov

Sursa: baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button