UTA Arad

Pop și Cubleșan au plecat și ei de la UTA, iar Popa are 15 jucători în vizor: „Majoritatea sunt străini, dar nu mai vrem să-i păcălim și să fim păcăliți”



Trimiși în urmă cu zece zile la echipa a doua ca urmare a prestației proaste cu Universitatea Cluj, Daniel Vădrariu, Alexandru Pop și Paul Cubleșan s-au grăbit să-și încheie conturile  cu UTA.

Ultimii doi și-au luat actele chiar ieri și, pe undeva, Ionuț Popa spune că regretă decizia lor. „Aș dori să nu existe confuzii cu privire la situația jucătorilor care s-au despărțit de noi. Fiindcă am considerat că au dat un randament slab și foarte slab cu U. Cluj, i-am trimis pe cei patru jucători la echipa a doua, cum se mai practică mai peste tot în lume în astfel de cazuri. Nimeni nu le-a cerut să-și rezilieze contractul, iar la acest meci cu FC Argeș, cel puțin unul sau doi ar fi putut să facă parte din lot. Dar, ei au solicitat in corpore, după câteva zile, rezilierea contractelor. Apar fel și fel de supoziții, iar eu am și discutat cu unul dintre ei și spunea că nu-i convine că a venit aici, căci nu a fost exact cum i s-a spus la început că va fi la UTA”, a precizat antrenorul „roș-albilor” în legătură cu „divorțurile” de atacantul Pop (25 de ani) și mijlocașul Cubleșan (20 de ani). ”Clubul UTA au ajuns, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării cu jucătorii Alexandru Pop și Paul Cubleșan. Le urăm ambilor mult succes în etapele viitoare ale carierelor”- se anunță și pe site-ul oficial al clubului arădean.

Pe de altă parte, „Mister” crede că vor fi și alți jucători care vor arunca prosopul în această iarnă. „Sunt și alții care vor să plece, vreo 4-5 din câte am auzit eu. Nu-i obligă nimeni, dar dacă ei nu mai vor să rămână trebuie să-i înlocuim măcar pe câțiva dintre ei cu alții. Pe două dintre posibilele achiziții (n.a. albanezul Prenci și Maxin) le-ați văzut în amicalul de ieri, deși Maxin e deja cu noi de ceva timp. Oricum suntem în discuții cu cel puțin 15 jucători acum, în majoritatea lor străini, cu impresari pe care eu îi cunosc și de aici, dar și de afară. Așteptăm terminarea primei părți a sezonului, știm posturile deficitarele și să acționăm ca lumea în acest sens. Vrem să nu mai păcălim jucătorii, dar nici ei pe noi. Nu mai vrem să luăm jucători după DVD, ci doar după ce îi vedem la fața locului. Vrem să-i vedem pe jucători la câteva antrenamente, poate și într-o pregătire centralizată. Adică nu mai vrem să luăm țeapă, așa cum am cam luat în vară cu unii jucători. După 4-5 etape ne-au luat fața, iar apoi nu au mai contat. Sper să-i putem convinge că va fi bine la UTA, iar asta înseamnă garanția că ei vor fi plătiți lună de lună și poate chiar mai bine ca în alte locuri. Intenționăm să facem acest lucru, vorbim permanent toți factorii implicați. Ne vom mai chinui în aceste ultime cinci jocuri în care întâlnim adversari mai bine cotați decât noi, dar trebuie să-i identificăm exact și pe cei 7-8 tineri, pe care, indiferent de situație, ești nevoit să-i păstrezi în lot. Normal că ne gândim și la rezultate, căci la un moment s-ar putea să avem din nou probleme cu retrogradarea”, a adăugat Ionuț Popa.

Experimentatul tehnician a lăsat să se înțeleagă că în caz în care un fotbalist sosit în probe confirmă din prima și poate fi legitimat pe loc, nu este exclus ca UTA să-și completeze lotul chiar și în acest an calendaristic.

FOTO: UTA Media Design









10 comentarii

  1. Ferească D-zeu de alta păcăleala jucatori–finantare.! Acum ce era să facă și conducerea,tot așteptând o sponsorizare ,o reglementare. ? Să iasă sa spună că nu s-a realizat nimic ? Dacă îți faci antireclama de ziua ta nu-i,fi mai vin nici rudele !! Băieții plecați au vrut doar plată și cei mai grav nu au vrut să învețe fotbal de Arad.!! Cu banii toată lumea are probleme. Și cei care spun că sunt la zi stau cu pastile antistres in buzunar ! In curind Aradul va intra în rândul lumii cu noul stadion. Să păstrăm un loc pt. Hlistei , unde și echipa lui nu plătește. Snagovul nu are bani nu are galerie și ca cireașa pe tort nu are nici oraș ! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Papagal Popa asta de nui adevarat ! Pai nu tu ai adus retardatii astia mah ? Acum recunosti ca i-ai luat dupa dvd???
    Mare antrenor ! Ai venit tu sa luam 4-0 acasa intr-un derby !

    0
    0
  3. Da ce era sa faca Pavele domnul Ionut Popa , a adus si el niste jucatori in care a avut incredere in ei si chiar nu s-a pacalit ,deoarece primele 4- 5 etape chiar au jucat bine acesti jucatori apoi s-au stins !!! Ce era sa faca si omul intr-un timp asa de scurt ,eu am vorbit cu domnul Ionut Popa la Targoviste si mi-a spus ca, nu ii convine acest lot dar nu a avut ce face si a trebuit sa formeze obligat cu ce i se pune la dispozitie !!! Deabea din iarna , daca vor fi banii care aduce stabilitatea, atunci vor sta lucrurile altfel si Ionut Popa sigur nu va mai da gres. Sa vezi Pavele ca, pana la iarna vor mai fi sigur jucatori din lotul actual care vor sa plece si bine fac, decat sa incurce UTA. si sa mimeze ca joaca fotbal,mai bine pa si larevedere, bine procedeaza domnul Ionut Popa !!! Intradevar o sa fie foarte, foarte greu in aceste ultimile 5 meciuri cu echipe situate pe podium si cu jucatori cu experienta, dar asta este ,cei care raman trebuie sa dea totul pe teren si sa obtina tot ce se poate din aceste meciuri, FORTA UTA. !!!

    0
    0
  4. Aoleu cum minte pacaliciul asta de popa. Cand se va trezi cineva de la club va fi prea tarziu.
    @Giro am vazut ca mai ai si tu informatii inainte de a fi anuntate. Poate cercetezi putin. Eu is satul de asta pina peste cap. Ne ia de fraieri. Stiu destule din vestiar cit sa imi doresc sa nu fi ajuns asta niciodata aici
    Partea buna… pe surse cica este o varianta de schimbare a intregii conduceri de la primul pina la ultimul om… adica popa. Asta ar cam fi singura noastra sansa

    0
    0
    1. Salut @Ionescu Vlad!Popa nu minte absolut deloc si nu ii iau apararea sub nici o forma pentru ca sunt cel care se face ca iarta,dar nu uita nimic atunci cand vine vorba de UTA…Adevarul ca si lui i s-a promis ceva si s-a bazat pe asta,ca apoi sa fie un fassss!Nu eu mi-am adus jucatorii,ci doar dansul,sau pe unii i-a acceptat,din lipsa de alte variante…
      Are dreptate cand spune acum ca „i-am pacalit” cu banii si acesti „mini-elefanti”,ne-au pacalit cu fotbalul!
      Adica „ochi pentru ochi,dinte pentru dinte”!Cine este vinovat?Ca si deobicei…nimeni!
      Eu am renuntat demult sa scriu in avans,ceva „neomologat” oficial si nu cercetez niciodata,nimic!Apa trece,pietrele raman(adica amintirile,ma refer)!
      Unica mea perioada de critici majore,a fost la timpul aducerii cimitirului de elefanti,fapt dovedit in cele din urma…
      Cat despre sursele pe care le citezi, cu schimbarea conducerii,ma abtin deocamdata!
      Dar nu cred ca ar fi tocmai bine in momentul de fata,sau oportun!
      Da!Exista niste orgolii,din pacate personale,este an electoral….etc…
      UTA trebuie sa performeze,ca sa vina sponsori seriosi si aici nu ma refer la un privat,gen Blidar,Musca,pentru ca nici nu vor,nu doresc,spus clar si raspicat!
      Este nevoie de o companie mare,sau o multinationala,dar pentru asta,cel din fotoliul nr 1,trebuie sa si acorde anumite facilitati…,altfel nu vine nimeni in aceasta combinatie ciudata…
      Da!Se vorbesc multe…dar sa lasam sa curga apa pe Mures….
      Parerea mea,poate ca neacceptata de catre unii…ca daca se stabilizeaza situatia,financiara….putem vorbi de pe alti cai!
      Epurarea atinge din pacate si jucatori de valoare,fara sa mai intru in amanunte….Uneori fac un salt in fata,alte ori,2 pasi inapoi!
      Iata si cazul Snagovului…despre ce vorbim?
      Si Hlistei si Buia,s-au dus cica,la mai bine!Oare???Chiar asa?Nu prea pare sa fie…ma rog……

      0
      0
  5. să îl dai pe cublesean 20 ani și pop 25 și să îl ți pe Enescu ori este prostie ori rea voință nu cred că ne-a popa nu știe fotbal

    0
    0
  6. Eu am tot spus, si multi ma cred chiar antiutist. Dar sa faci UTA-low cost si tu conducator UTA, sa nu fii capabil sa dai salarii de 1500-2500 eu, sa le intarzii 3-4-5 luni este o gogomanie a conducerii UTA Cei care si-au reziliat contractele au plecat neplatiti, banii astia…tot UTA ii va plati,obligata, chiar daca nu vrea, ca ii va obliga..Comisia. Acum sa vii sa sa pari smecher sa spui ca aduci straini ( tot pe promisiuni,…desarte) suna a ..neseriozitate. De fapt neseriozitatea este singurul lucru constant la UTA, la conducere, la antrenor si la multi jucatori. Pe linga ea si …destul neprofesionalism si lipsa de bun simt. Despre echipa…numai bine,…caci despre morti nu poti vorbi doar de bine, nu de rau.

    0
    0
    1. Bine mahh…esti cult rau! Si dupa ce spui niste chestii usor de combătut, ai si ceva soluții? Sau doar vorbe?
      Ps. Vb de acei oameni care au promovat UTA de la zero. Care au jucat baraj…Si care nu au sponsor puternic si nici stadion. Pe aia ii acuzi asa vehement? Bine atunci…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button