Fotbal judetean

Terenul din Pîncota – suspendat două etape după incidentele de la Podgoria – Păuliș, iar maseurul gazdelor iese un an din fenomen! Ristin o mai reprezintă pe VI-FE în martie





Două au fost meciurile cu probleme în ultima etapă a turului Ligii a 4-a la fotbal, iar cel de la Pîncota chiar a degenerat într-un conflict greu de prevăzut. Spre finalul meciului dintre gazdele de la Podgoria și Păulișana Păuliș, după gard, în zona vestiarelor, Gheorghe Orza a fost bruscat de un spectator, iar apoi și de maseurul Adrian Malicski. Pentru faptele sale, acesta din urmă a fost suspendat, astăzi, de către Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal pe o perioadă de 12 luni, urmând să achite și o penalitate de 1200 de lei.

Apoi, terenul din Pîncota își închide porțile pentru Podgoria în următoarele două runde, respectiv pentru vizita Sântanei, pe 24 noiembrie și a celor din Turnu, în martie 2019. Totodată, clubul va avea de achitat o penalitate sportivă de 4000 de lei, fiindcă: ”nu a respectat măsurile de organizare privind desfăşurarea jocului, prevăzute de ROAF, care au cauzat pătrunderea spectatorilor în teren și violențe asupra persoanelor, conform art. 82.1 și art. 83.2. f din RD.”

În fine, trimis după gard la Pîncota, Dinu Maghici, antrenorul Păulișanei, nu va sta pe banca echipei sale la meciurile cu Șimand și Ineu, ambele de pe teren propriu.

Cealaltă confruntare cu ceva evenimente a fost Victoria Felnac – CS Ineu. Aici, ”Dan Ristin a pătruns în terenul de joc și a adresat injurii, în mod repetat, arbitrului” – se scrie în motivarea sancțiunii pentru șeful felnăcanilor de 4 luni de zile și o amendă de 1000 de lei, conform art. 52.1.b din RD.

În fine, o suspendare record a luat-o și Adelin Jurj. În meciul de juniori dintre Victoria Nădlac și Victoria Păuliș, jucătorul echipei oaspete a agresat mai mulți adversari, a jignit și „oficialii” partidei și a refuzat să iasă de pe teren când a fost eliminat. De altfel, meciul nu s-a mai reluat, iar echipa din Podgorie a și pierdut la „masa verde”, cu 3-0.









2 comentarii

  1. In prima liga judeteana aradeana au revenit comportarile din zonele rau famate,si asta des ! De vina este si CJF, care vine…cu sanctiuni de suspendare….pe perioada intreruperii campionatului.(plus 1000 lei amenda)…nu faci ordine asa. Pentru o alta „bruscare” altcineva a fost sanctionat …12 luni ( omul asta in 12 luni pierde mai mult de 1000 lei). Sanctiunile par date dupa numele echipei sau al celor care produc probleme. Cred ca amenzile in bani ar trebui sa fie consistente, si daca nu sint platite in termen rezonabil !- 3 luni) echipa ar trtebui exclusa, asa multi nu si-ar mai permite agresiuni

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button