Gloria Lunca Teuz Cermei

Anca, după al șaselea succes și un loc 2 cu Cermeiul: „Echipa are atitudine, dăruire, încercăm să terminăm anul pe podium” + FOTO

După primele meciuei ale rundei cu numărul 13 al Ligii a III-a, clasamentul seriei a IV-a prezintă două echipe arădene pe locurile 1 și 2, iar dacă bate și Crișul mâine, la Hunedoara, podiumul va fi sută la sută format din echipe din județul nostru. Până una alta, Lunca Teuz Cermei și-a făcut treaba și pe unul dintre terenurile grele ale seriei, de unde doar Unirea Alba Iulia a mai plecat cu toate punctele, iar fostul vicelider, ACS Dumbrăvița, cu unul singur.

Partida părea la discreția trupei din Țara Sămădăilor, când Capătă a deschis tabela încă din minutul 6, iar jocul s-a desfășurat în special spre poarta lui Narița. O execuție frumoasă a lui Sporin, la care – însă – Gârlea putea face mai multe a restabilit egalitatea în debutul părții secunde, însă finalul a fost clar al vizitatorilor, care s-au jucat cu ocaziile până la reușita de 1-2 finală, semnată tot Alex Capătă. „Le-am spus toată săptămâna jucătorilor mei ca ne va fi greu la Giarmata. Aici, cei de la Millenium au avut rezultate bune, doar victorii, cu excepția partidelor cu Alba Iulia și Dumbrăvița, dar și din acest ultim meci au scos un punct. E o echipă agresivă pe teren prorpiu, dar noi ne-am mobilizat pentru cea de-a șasea victorie consecutivă, meritată, zic eu. E bine și că nu ne-am pierdut busola după ce am fost egalați, am forțat pe final cu doi atacanți și am reușit  mai marcăm, după ce am mai avut 3-4 ocazii mari de tot. Felicit echipa, am legat victoriile și am ajuns sus de tot”, a subliniat Radu Anca, antrenorul Cermeiului, la finalul confruntării cu timișenii lui Leucă.

Ca și rundele trecute, Alex Capătă a fost decisiv pentru echipa sa. De altfel, fostul atacant al UTA-ei a reușit a patra dublă stagională în maniera sa proprie, cursă în viteză și rezolvare pragmatică. „Alex e un fotbalist valoros, am știut de ce l-am adus. A jucat și a marcat goluri și în Liga 2-a, e un jucător cu calități foarte bune, poate juca din nou oricând mai sus. Dar, aș vrea să remarc toată echipa, inclusiv pe jucătorii care au venit de pe bancă, toți foarte tineri. E bine că avem soluții și pe margine, iar rezultatele apar și datorită acestui aspect”, a adăugat tânărul tehnician.

Cermeiul încheie anul 2018 împotriva celor mai bine cotate echipe din județul Alba. „E bine că am câștigat, moralul rămâne bun, iar băieții joacă și pe prime. Urmează un meci acasă, cu Alba Iulia și deplasarea de final de la Cugir. Tratăm cât mai serios și aceste meciuri, sperăm să scoatem maxim din ele. Echipa are atitudine, dăruire, încercăm să terminăm anul pe podium”, e concluzia lui Anca.

Comentarii Facebook

12
0

3 comentarii

 1. Pe când un amical UTA – CERMEI? UTA sparing partner pentru Cermei, evident…. Popa, te ține????
  Bravo Anca Radu & Co.
  Felicitări domnule Bluza!
  Popa, Grădinaru, Drăgan , Meszar au ce învăța de la domniile voastre: fair play și respect față de jucători, în primul rând, apoi celelalte vin de la sine, cum ar fi un management eficient și dragoste pentru FOTBAL!

  3

  2
 2. Cred ca ar cam fi timpu sa se schimbe si la UTA lucrurile! In bine! Adica sa-si ia nu doar jucatori din liga a III-a, dar poate si ceva conducatori! Sau macar sa-i „plagieze”!

  1

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close