UTA Arad

Argeșenii, puși în gardă de sinteticul de pe „Motorul”! Săndoi: „Mingea merge altfel, dacă ar fi după mine nu aș juca niciodată pe astfel de suprafețe”



După succesul cu 5-0 cu ACS Poli, FC Argeş vine la Arad în etapa a 17-a, într-un duel al fostelor campioane ale României ajunse în anonimatul ligii secunde. Piteştenii vor juca duminică, de la ora 13:00, pe „Motorul”, unde o așteaptă o formaţie UTA ce nu se simte confortabil după ce în ultimele două runde a pierdut cu ”U” Cluj şi Aerostar.

Emil Săndoi şi-ar fi dorit să o întâlnească pe UTA în altă postură decât cea în care se află acum şi, totodată, e nemulţumit că meciul se desfăşoară pe un gazon sintetic. „Este un meci dificil, ca toate celelalte pe care le-am disputat până acum, dar să nu uităm că din 16 jocuri, avem doar două eşecuri. Dacă eram mai atenţi la meciurile respective, puteam fi neînvinşi după 16 etape. Venim după trei rezultate pozitive şi ne dorim încă un rezultat bun şi la UTA. Nu ne avantajează faptul că UTA a pierdut ultimele meciuri pentru că vor fi mult mai atenţi în această partidă. Pe terenuri sintetice deplasarea balonului este alta şi trebuie să fii mult mai atent la contactele individuale pe care le ai. Nu pot spune că ne avantajează terenul. Nu suntem obişnuiţi şi, dacă ar fi după mine, eu nu aş juca niciodată pe sintetic, aş juca numai pe iarbă”, a spus antrenorul piteştenilor, care are, în continuare, probleme în lot: „Acum vor reintra şi cei doi jucători suspendaţi (n.a. fundașul Hreniuc și mijlocașul R. Costin). În continuare mai avem probleme de sănătate. Nici Nilă nu e sută la sută refăcut, au apărut probleme şi cu Năstăsie. Buleică e incert şi nu o să intre în calcul pentru acest joc. Probabil vom putea conta pe el la partida următoare cu Academica Clinceni. În rest, alte probleme nu mai avem”, a punctat fostul fundaș al Craiovei.

Revenit în etapa trecută în primul „11”, după o perioadă în care a fost accidentat, fundaşul Costinel Gugu nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul de la Arad. „Ne aşteaptă un meci greu, dar vom merge la Arad să câştigăm. Jucăm pe o suprafaţă care nu prea ne avantajează, dar pe acelaşi teren joacă şi ei. Trebuie să fim concentraţi 100% şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga această partidă. Sper să ne întoarcem din această deplasare cu cele trei puncte puse în joc”, a comentat Gugu, care a fost dorit în vară la Arad.

Şi mijlocaşul Rareş Enceanu a vorbit despre suprafaţa artificială de joc pe care se va desfăşura derby-ul dintre UTA şi FC Argeş. Fostul fcsbist crede că arădenii vor avea un avantaj datorită gazonului. „Va fi un teren dificil la Arad. Ei joacă acolo meciurile de acasă şi sunt obişnuiţi cu această suprafaţă sintetică. Chiar dacă arădenii vin după două rezultate negative, la Liga 2 se poate întâmpla orice. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să scoatem un rezultat pozitiv. Ar fi ideal să câştigăm cele trei puncte puse în joc. Dacă ne vedem de ce avem de făcut pe teren şi suntem concentraţi sută la sută, nu cred că vom avea probleme” a punctat și Enceanu.

Argeșenii s-au pus de astăzi pe drum spre Arad, iar mâine se vor antrena pe sinteticul de la „Șega”. Înaintea desfăşurării etapei a 17-a, FC Argeş se află pe locul 6, cu cele 32 de puncte, în timp ce UTA se situează pe locul 9, cu 23 de puncte.

liga2.ro









Un comentariu

  1. Unii au jucat pe Motorul mai bine ca ai noștrii. Și nu odată.!! Invocarea terenului e scuza la alibi in caz de nereușită. Amintim că experiența nereusita cu gazonul artificial a fost preferata în dauna unui teren impracticabil pe timp ploios. N-am văzut terenul în condiții de care vorbim, in schimb echipa s-a ales cu oasele tasate și pe rand cate doi indisponibili.!! Speranța este gazonul la noul stadion ,unde stopul la minge va fi stop ,pasa sa fie pasa iar gazonul natural sa atenueze o căzătură.!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button