Sporturi de contact

O zi până la cel mai important eveniment pugilistic organizat vreodată la Arad: „Două centuri europene în joc!”





Gala Campionilor 2018, cel mai important eveniment pugilistic organizat vreodată în orașul nostru va avea loc mâine, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă.

Omul din spatele acestei galei, Ruben Stoia, se află în linie dreaptă cu preparativele pentru ca totul să iasă perfect, evenimentul fiind preluat de televiziunile: DigiSport, Eurosport 2 şi M4 Ungaria. Vor fi opt partide în cadrul galei, protagonişti fiind: Alexandru Jur, arădeanul Eduard Gafencu, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc (toţi din România), Mate Kis, Renato Egedi, Balazs Bacskai (toţi din Ungaria) şi Flavius Biea, în meciul vedetă. Pugilistul arădean va lupta pentru câştigarea Centurii IBA Inter Continental, avându-l ca adversar pe venezueleanul Yeison Gonzalez.

Astăzi, de la ora 12, a avut loc cântarul oficial, iar toți sportivii au trecut fără probleme. „Mâine seară vor fi două centuri europene în joc, toată lumea va fi aptă să boxeze și așteptăm cu nerăbdare începerea evenimentului. Vrem să le oferim un show total arădenilor, pe care bineînțeles îi așteptăm în număr cât mai mare. Sper să fie alături de noi, să ne susțină și să avem o sală arhiplină” , a declarat Ruben Stoia pentru TV Arad.

Biletele pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă, dar și de la Art Caffe sau Cristal Caffe. Prețul acestora este de 50 de lei, iar la zona VIP de 150 de lei.









Un comentariu

  1. Arădeanul care e fan poli Timișoara sper sa piardă prin ko in prima rundă! Nu am cum să-l susțin pe Iuda

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button