Fotbal judetean

Cuedan: „Fără comentarii, dar când joci pentru primele locuri trebuie să fii concentrat meci de meci” v.s. Moisă: „Probabil, absențele și-au spus cuvântul” + FOTO





Unirea Sântana pare să fi trecut peste „dușurile reci” cu UTA II și Săvârșin și a repetat scorul din runda trecută, cu Gologovățul, și în derby-ul primei runde a returului Ligii a IV-a, cu Frontiera Curtici.

O primă repriză foarte consistentă din partea „roș-negrilor” a fost de ajuns pentru a se tranșa disputa, golul de 3-0 venind spre final când curticenii abandonaseră deja orice gând de a mai scoate ceva din meciul de la Sântana. „Un rezultat ce nu lasă loc de interpretări și de nici un comentariu. În cele două jocuri în care am pierdut puncte a fost o lipsă de concentrare din partea noastră. Am făcut mai apoi două meciuri bune, consistente. Trebuie să găsim și noi un echilibru, trebuie să ne dăm seama că atunci când joci pentru primele locuri trebuie să fii concentrat meci de meci. Eu am spus de la început că suntem o echipă care poate bate pe oricine, dar și poate pierde cu oricine. Până la urmă trebuie să știm și noi ce ne dorim, asta e cel mai important. Esențial e că putem să alergăm până la capăt, asta se vede meci de meci. Avem niște idei care se văd, juniori buni de asemenea. Marc ne-a lipsit mult până azi, mă bucur pentru el că a intrat bine în joc, e unul dintre copiii de aici, de la Sântana, precum Politic, Toader, Bud sau Stanciu care pot să crească și să joace în continuare pentru această echipă”, a punctat Dan Cuedan, antrenorul viceliderului primului eșalon județean.

Curticenii pierd al patrulea meci al stagiunii și-și văd amenințată poziția a 5-a înainte de vacanță de către UTA II. La final, Flavius Moisă a acuzat absențele a doi dintre fundașii săi centrali, titulari mai de fiecare dată în acest campionat, Adrian Gurban și Tavi Moisă. „În primul rând, am dori să le transmitem sincere condoleanțe familiilor celor două persoane decedate aseară în accident de mașină.  Ne pare foarte rău pentru orice om din comunitatea în care activăm, nici nu știu ce am putea spune mai mult ca să alinăm durerea familiilor îndoliate. Cât despre meciul nostru de azi, a fost o primă repriză foarte slabă, dominată în totalitate de echipa adversă. Probabil și absențele și-au spus cuvântul la noi și anume faptul că nu am avut nici la antrenamente, nici astăzi, măcar încă un fundaș central de meserie lângă Marco Brozbic. Cei doi fundași au absentat din cauza serviciului, noi avem mai mulți fotbaliști prinși în structurile ministerelor, pompieri, armată, poliție. Și, detaliile contează mai ales în astfel de meciuri, cu echipe bune, când și absențele pot face diferența. A contat mai ales psihologic pentru restul echipei, care a și jucat puțin cu frică în prima repriză. Oricum, echipa din Sântana a arătat mai omogenă, mai pregătită, mai bine organizată din toate punctele de vedere. La 2-0, am încercat să reintrăm în joc și să le oferim spectatorilor un joc mai spectaculos. Am și avut 25-30 de minute bune, dacă dădeam gol poate altfel era jocul. Așa, pe final putea fi chiar și 5-0”, a recunoscut tânărul antrenor al „grănicerilor”.

Moisă spune că nu vede motive pentru care s-ar vorbi despre posibili înlocuitori pe banca Frontierei. „Obiectivul trasat de mine e o clasare între locurile 3-6, iar deocamdată suntem acolo. Dacă e să se tragă linie și se consideră altceva, eu plec primul. Să nu uităm că acum șase luni ne luptam la evitarea retrogradării, un cu totul alt obiectiv față de ceea ce avem acum. Ca să duci o echipă de acolo, în primele 5, trebuie să schimbi mentalități, iar acestea nu se schimbă peste noapte”, mai crede „principalul” Frontierei.

Ambele formații au parte de meciuri grele înainte de vacanță. Sântana joacă afară cu Podgoria Pîncota, echipă ce vine după trei victorii la rând, în timp ce Curticiul o găzduiește pe liderul din Pecica.

Galerie FOTO: Unirea Sântana – Frontiera Curtici  3-0









Un comentariu

  1. No comment…Nu stiu cat va mai tine jucaria la UTA?Cuedan antrenor pricipal si Moisa secund,sau ma rog….Nebanuite sunt caile Domnului….fotbalistic….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button