Șoimii Lipova

Doană: „La cum a jucat astăzi, Lipova nu arată ca o echipă de primul loc” v.s. Sabău: „Nu am avut atitudine, trebuie să învățăm din această înfrângere”





Lipova s-a întors învinsă de la Reșița după o prestație sub așteptări. Practic, liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a s-a văzut în atac doar în ultima jumătate de oră, când scorul era deja 2-0 pentru bănățeni. Scorul avea să nu se mai modifice până la final, iar „șoimii” pierd al doilea meci în campionat și bifează a doua partidă fără gol marcat, după 0-0 la Chișineu Criș.

Principala favorită la promovare la începutul sezonului, Reșița a dezamăgit sub comanda lui Tavi Benga, dar odată cu numirea lui Leontin Doană, „roș-negrii” au început o serie bună, încununată acum cu victoria împotriva primei clasate. „A fost un joc bun pentru nivelul Ligii a III-a. Îmi felicit băieții pentru joc, dăruire și atitudine. Trebuie să mai lucrăm la factorul fizic, adversarii au început să aibă ocazii când noi am căzut din acest punct de vedere. Până în minutul 60, Lipova n-a avut nici o ocazie. Am întâlnit liderul seriei, o echipă bună, dar le-am spus băieților mei că au valoare individuală. Din punctul meu de vedere, Lipova nu arată ca o echipă de primul loc, cel puțin din cum au jucat astăzi. Nu i-am văzut la celelalte meciuri, doar înfrângerea de la Hunedoara, unde am descoperit că sunt vulnerabili în centrul apărării. Dar, au și aspecte pozitive, atacanții și Poiană, un mijlocaș pe care eu l-am dorit. A și fost aici și nu știu din ce motive a plecat. Ne-a creat multe probleme și astăzi, sper să îl aduc înapoi” a declarat după meciul din Valea Domanului tehnicianul reșițenilor.

De cealaltă parte, Flavius Sabău a recunoscut că elevii săi au avut o zi mai proastă. „Am intrat foarte târziu în joc, am început prost, nu am intrat în ritmul jocului. În prima repriză, am luat și gol și nu am reușit să avem posesie, așa cum jucăm noi, adversarii au fost mai buni. Din păcate, imediat după pauză am luat al doilea gol de la 20 de metri, dar băieții au jucat cum le-am cerut la pauză și am avut și noi ocazii bune, chiar și o bară, dar nu am marcat. În primul rând, a contat lipsa lui Rusu, plecat la lotul național de juniori, un jucător de posesie care ne-ar fi ajutat mult. Am jucat slab ca echipă, nu am avut atitudine. Doar în repriza a doua, la scorul de 2-0, am început să jucăm. Asta a fost, trebuie să acceptăm înfrângerea și să învățăm din ea. Ne vom concentra pe ultimele două partide, sperăm să menținem distanța față de urmăritori, care sunt mai aproape de noi după această etapă”, au fost cuvintele tânărului antrenor al lipovanilor.

În următoarea etapă, Reșița se deplasează la Dumbrăvița, în timp ce Lipova se poate încorona campioană de toamnă cu un succes pe teren propriu în fața Avrigului.









4 comentarii

  1. Da,sigur..lasa ca arata Resita perfect!!!!!Cu Lolea….si toata clica si sleahta lui…Gata?S-a taiat maioneza?Blatuitori,incepand de la nivel de copii si juniori…..sa vezi cine se mai prezinta la turneele voastre….Nici naiba!!!!!
    Apropos….cati bani mai trebuie sa platiti din urma?Fara numar?
    Mama voastra de potlogari….Rahati pe bat!…..

    0
    0
  2. Toată lumea îl laudă pe acest Poiană, nu înțeleg de ce cei de la UTA nu au ochi pt el, și pt alții din zonă, cum e Precupanu de la Lugoj, Făgărășanu de la Cugir, Robert Cristian de la Deva, sunt jucători foarte buni și in liga a treia, dar noi vrem sa aducem 15 $trăini

    0
    0
  3. Te-ai trezit tu Leo Doana mare antrenor sa comentezi la adresa noastra . A descoperit el ca suntem vulnerabili pe centrul apararii . Nu zau. Pana la meciul cu Resita aveam cele mai putine goluri primite din serie . Vezi-ti de echipa ta si nu fa comentarii la adresa altora .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button