Liga a 3-a

Liga III-a (seria IV-a), etapa 13-a: Reșița răpune liderul Lipova, Crișul doar un punct ¨sub furnale˝





vineri, 16 noiembrie, ora 14:00

CSM Lugoj – CNS Cetate Deva   1-2

.Sărăcin 31 / R. Cristian 56 – penalty, Fetiţa 88

Millenium Giarmata – Gloria Lunca Teuz Cermei   1-2

Sporin 55 / Capătă 6, 84

Unirea Alba Iulia – Industria Galda   2-0

I. Grozav 17, Oara 90+2

Metalurgistul Cugir – ACS Dumbrăviţa    2-1

Necşulescu 28 – penalty, Itu 88 / R. Rus 38

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Naţional Sebiş   0-1

Enciu 13

sâmbătă, 17 noiembrie, ora 14:00

CS Hunedoara – Crişul Chişineu Criş 1-1

Cr. Crăciunesc 68 / Budur 23

CSM Şcolar Reşita – Şoimii Lipova 2-0

Ene 29, Staicu 46

FC Avrig – CS Ocna Mureş 5-2

Condrea 7, Cîrstean 69 – penalty,81, Coşovan 78, Lascu 86 / Drăgan 59 – penalty, Şimandi 65

 

Clasament

 

 

Etapa următoare (23-24 noiembrie): Deva – Sebiș, Lipova – Avrig, Dumbrăvița – Reșița, Lugoj – Hunedoara, Ocna Mureș – Ghiroda, Galda – Cugir, Cermei – Alba Iulia, Criș – Giarmata.

6 comentarii

  1. Pe când un amical UTA – CERMEI? UTA sparing partner pentru Cermei, evident…. Popa, te ține????
    Bravo Anca Radu & Co.
    Felicitări domnule Bluza!
    Popa, Grădinaru, Drăgan , Meszar au ce învăța de la domniile voastre: fair play și respect față de jucători, în primul rând, apoi celelalte vin de la sine, cum ar fi un management eficient și dragoste pentru FOTBAL!

    0
    0
  2. Alooooo Giro de Cermei eu as tacea in locul tau si nu as scrie astfel de aberatii . Se vede ca nu te pricepi ci doar citesti mecanic un scor si iti faci poza cu clasamentul . Daca domnii care i-ai insirat tu in comentul tau isi iau jucatorii inapoi o sa aveti un retur mai rau ca anul trecut . Asa ca taci si bucura-te de ce ai . Si nu te umfla in pene .

    0
    0
    1. Nu exagera cu Eugenia dacă cermeiu nu era de acord cu cedarea Buia și Bodea nu aveai mare pofta la produs

      0
      0
  3. Cat o tot dati ca ati dat 2 jucatori . Ati dat 2 si ati primit o echipa . Si cei doi erau inca 6 luni ai vostrii . Atat va tot laudati cu cei doi de zici ca voi ati salvat Aradul .

    0
    0
  4. Atentie scorul corect in Avrig-Ocna Mures a fost 5-2,nu 3-2 si fereasca al de Sus ca la urmatorul meci cu Lipova sa nu mai obtina un egal cum s-a intamplat cu Sebisul….!

    0
    0
  5. TOTI, chiar si cei care se declara impotriva, pe acest site, suntem utisti si ne doare situatia actuala de la UTA! Asta nu inseamna ca nu trebuie apreciate eforturile, sportive si manageriale, uneori supraomenesti, ale echipelor de liga a III-a. Da, au dat si vor da jucatori la UTA….eu consider ca asta e menirea lor. Intrebarea mea este: Ce le-a dat UTA inapoi?! NIMIC! Nici macar multumesc. Ce jucatori a dat UTA echipelor din liga a III-a? UTA A DAT AFARA JUCATORI ARADENI, ca nu sunt buni! Bine ca Cermeiu’, Crisu’, Sebisu’, Lipova si chiar Santana si altii, au tras de ei sa ramana in judet sa ii reinventeze si sa ii redea UTA-ei! Si daca UTA avea probleme sa se deplaseze la Bacau, gandeste-te ce efort financiar este necesar unei echipe comunale sa se deplaseze in Valea Jiului! Si ia cititi de la inceput partea rezervata fiecarei echipe aradene de liga a III-a si vedeti daca s-au plans de finantare, ….sau de primarii lor?! Vezi ce zic jucatorii acelor echipe de conducere si colegii de echipa!? Si daca aceste echipe se lupta intre ele in spiritul sportiv al fairplay-ului sa se claseze una inaintea celelilate, din mandrie locala, foarte bine….din competitie vor iesii echipe si jucatori puternici….DAR GATA CU TEORIA si PRINCIPIILE ca astea-s tiramisu comparat cu eugenia!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button