UTA Academie

Zi neagră pentru utiști în Liga Elitelor





Toate cele trei echipe ale „Bătrânei Doamne” angrenate în Liga Elitelor au pierdut în runda din acest weekend. Echipele de Under 19 și Under 17, la Cluj, cu CFR-ul, iar cea de Under 15, acasă, chiar cu rivalii de la ASU Poli Timișoara.

Al doilea eșec la trei goluri diferență cu o echipă din Cluj

După 0-3 pe teren propriu cu Ardealul, juniorii U19 ai UTA-ei au pierdut cu 4-1 în deplasarea de la CFR Cluj, partidă contând pentru etapa a 8-a a Ligii Elitelor U19. Fără accidentații R. Petcuț sau Pașcu, piese importante ai lotului „roș-alb”, elevii antrenați de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi nu le-au pus mari probleme gazdelor. Clujenii au deschis scorul înainte de pauză, iar în repriza secundă Obrad părea să o readucă pe UTA în joc, după ce a fructificat o centrare venită de la Moraru. Însă, cei de la CFR au profitat însă de două contraatacuri și au închis meciul.

„Am început bine meciul, care a și a fost unul echilibrat în prima parte. Am avut două situații de care nu am profitat, iar înainte de pauză au marcat ei și s-a intrat cu 1-0. Repriza secundă am început-o mai slab, am luat gol, am reușit să înscriem și noi, iar la 2-1 am sperat la mai mult. În final, tot ei au marcat pe două contraatacuri și s-a încheiat meciul. Trebuie să recunoaștem că, după aspectul jocului, nu meritam nici măcar egalul, au fost mai buni decât noi. Ideea este că am făcut doar două schimbări în teren, avem jucători accidentați și bolnavi. Nu stăm prea bine numeric în momentul de față, dar sperăm ca de etapa viitoare să ne revenim” , a fost analiza meciului făcută de antrenorul Costel Bogoșel.

UTA U19: Creța – Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Dardai – M. Popa – Gruiescu, Obrad, Moraru, Teodorovici – Nagy. Au mai jucat: Debre, Răzban, Lazăr.

Fără antrenorul Aslău, rămas la căpătâiul tatălui

Pradă multiplelor erori defensive a căzut și UTA Under 17, prilej pentru CFR să se impună și mai clar: 8-0. Pe bancă a stat Mihai Petcuț și asta pentru că Mircea Aslău a rămas la căpătâiul tatălui său decedat în această dimineață. Iucie – Miclea, Căciulă, Turc, Palea – Cleuță, C. Moldovan, Maier, Rotea – Al. Aslău, Jula, plus: B. Moldovan, Măcean, Nădăban, Gădărici, Irimia au fost jucătorii utilizați la Cluj.

Pe cât de dureros, pe atât de nemeritat

O nouă etapă din cadrul Ligii Elitelor U15 a avut loc astăzi, iar UTA a dat piept cu ASU Poli, pe terenul „Șega”, în seria cu numărul 12. Meciul a început echilibrat, însă a fost nevoie doar de o neatenție ca timișorenii să marcheze. În minutul 10, portarul Tirian a degajat slab, direct la adversar, care cu un șut lobat, de la 35 de metri, a reușit deschiderea scorului. Copiii lui Dinu Donca au jucat destul de bine în prima repriză, ratând nu mai puțin de patru ocazii de a restabili egalitatea.

La 7 minute după reluare, în urma unui aut bătut greșit, timișorenii scapă pe contraatac și ridică scorul la 2-0. Utiștii au încearcat să revină în joc, atacând în valuri, dar a lipsit mult luciditatea. În minutul 50, în urma unui corner, UTA putea reveni pe tabelă, dar centralul nu a fluierat un henț evident în careu comis de un timișorean. În minutul, 58 Ekmekci reduce, totuși, din dezavantaj cu un șut plasat din marginea careului de 16 metri. În ciuda asaltului de final al arădenilor, meciul s-a terminat cu victoria oaspeților, care iau o opțiune serioasă pentru calificarea în fazele superioare ale Ligii Elitelor.

UTA: Tirian – Boiț, Vale, Pele, Popescu, Serengău, Sarkozi, Vulturar, Babiciu, Ekmekci, Cristian. Rezerve: Brândă, Urdaș, Buzgău, Ursu, Ristin, Ciubăncan, Martin.









Un comentariu

  1. Nici nu am mai putut citi mai departe stirile ….Imposibil…Mircea Aslau,sa fii tare acum,puternic!
    Sa se odihneasca in pace tatal tau!Sa ai grija de cei 2 copii ai tai si de grupa ta!
    Maxime condoleante!Regrete!
    Cuvintele sunt de prisos!Sa-i fie tarana usoara!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button