UTA AradzTOP ARTICOLE

Livetext, ora 13.00 : UTA – FC Argeș 1-2, final





Începând cu ora 13 vă relatăm în format livetext cele mai importante evenimente de la partida dintre UTA și FC Argeș, ultima programată în etapa a 17-a a campionatului ligii a II-a.

Formații oficiale:

UTA: Bodea – Costin, R. Iuga, El Hasni (c), Copaci -Enescu, Coulibaly – Janos, Miculescu, Stahl –  D. Popa. Rezerve: Orlic – Suslak, Dan, A. Iuga, Petra, Hrezdac, Isac. Antrenor: Ionuț Popa.

FC Argeș: Popescu – Gugu, Turda, Hreniuc – Tofan, R. Costin (c), Gheorghe, Șerbănică – Barbu, Buhăescu, Enceanu. Rezerve: Ureche – A. Popa, Mihăiescu, Bîrzan, Vida, Stan. Antrenor: Emil Săndoi.

Arbitri: Andrei Moroiță (Ploiești) – Adrian Vornicu (Iași), Florin Pucheanu (Dâmbovița). Rezervă: Cristian Codrea (Baia Mare).

Observatori FRF: Romeo Malac (Timișoara), Zoltan Szekely (Baia Mare).

Min. 1: A început partida de la Arad, cu gazdele în roșu și piteștenii în alb-violet. E prezentă și o micuță galerie a celor de la FC Argeș la partida de pe „Motorul”. Sunt aproximativ 1000 de spectatori la Arad

Min. 3: Enescu l-a lansat lung pe Stahl, acesta se infiltrează printre fundașii centrali ai oaspeților, dar Popescu îl blochează la timp în 7 metri

Min. 7: Barbu a centrat cu efect de pe dreapta, Bodea a reținut în doi timpi din fața lui Enceanu

Min. 8: Miculescu îi pasează pe culoar lui Shahl, care însă pierde duelul fizic cu Gugu și Popescu reține din 13 metri

Min. 13: V. Gheorghe a executat pe sub zid o lovitură liberă de la 23 de metri, în brațele lui Bodea

Min. 14: Enceanu e primul jucător avertizat

Min. 20: Stahl pătrunde în careu pe dreapta, dar centrează prin spatele porții

Min. 22: GOL FC Argeș! Buhăescu e lansat în careu de Enceanu, utiștii cer offside, se opresc puțin, iar atacantul oaspeților în învinge pe Bodea cu un șut din unghi, din 6 metri

Min. 28: UTA are mai mult mingea în aceste momente, dar nu amenință deloc buturile adverse

Min. 30: Buhăescu recuperează un balon din picioarele lui Iuga, pătrunde până la marginea careului, de unde trage la semiînălțime, iar Bodea respinge în corner. Atacantul oaspeților are și șansa pasei în stangă pentru Enceanu, care era demarcat

Min. 38: Jucătorii UTA-ei se întrec în pase greșite în toate zonele terenului, Argeșul neavând dificultăți să ținăp mingea departe de buturile lui Popescu

Min. 45: Turda și El Hasni sunt avertizați pentru un o dispută verbală

Min. 45+1: Fluier final al primei reprize, cu Argeșul în avantaj de un gol

Min. 46: S-a reluat repriza secundă, fără schimbări în cele două echipe

Min. 48: Miculescu intră tare la Cosin și e eavertizat

Min. 55: Miculescu șutează din 11 metri lateral stânga, mingea trece prin fața porții

Min. 58: Stahl e și el avertizat

Min. 62: Prima schimbare la UTA: Intră A. Iuga în locul lui Janos

Min. 65: Schimbare la FC Argeș: Intră Cr. Stan în locul lui Enceanu

Min. 67: Ocazie mare pentru UTA! Enescu l-a lansat în careu pe Popa, în 7 metri, acesta a reluat spre plasă, pe lângă Popescu, dar Gugu a respins de pe linia porții din alunecare

Min. 68: Enescu execută cornerul și Hreniuc îl ia în brațe pe D. Popa și arbitriul dă penalty și galben pentru jucătorul Argeșului

Min. 69: GOL UTA! D. Popa execută lovitura de la 11 metri. Popescu respinge, dar D. Popa urmărește și trimite în plasă

Min. 71: GOL FC Argeș! Tofan centrează lung de pe dreapta, C. Stan preia în 6 metri lateral stânga și trimite cu stângul la colțul lung

Min. 75: Schimbare la UTA: Petra a intrat în locul lui Enescu

Min. 77: D. Popa dribelază doi adversari în careu, dar trage slab pe mijlocul porții, în brațele lui Popescu

Min. 81: Petra trage de la 17 metri ușor lateral stânga, Popescu prinde de la colțul scurt

Min. 83: După o lovitură de colț, Stahl trage cu efect, de la 13 metri ușor lateral stânga, mingea lovește transversala și iese în aut de poartă

Min. 85: Schimbare la FC Argeș: Intră Mihăiescu în locul lui Barbu

Min. 87: V. Gheorghe centrează din lovitură liberă, Stan reia slab cu capul din centrul careului și Bodea reține

Min. 89: Șerbănică pătrunde pe stânga până la 12 metri, trage puternic, dar mingea trece puțin peste bară

Min. 90+2: Fluier final la Arad, argeșenii câștigă cu 2-1, producându-i a treia înfrângere consecutivă UTA-ei









67 comentarii

  1. Din pacate 0-3 scrie pe noi azi. Si va veni domnul Popa cu textul ca a jucat cu juniorii Utei . Hai fratilor ca nu asa se face o reconstructie cum o faceti voi . Isi bate joc de noi asta face isi bate joc .

    0
    0
  2. Bodea, înafară sa strigi mult prost si fara rost… ce mai stii?
    Ia l si pe Copaci, si mergeti in lume.
    Înafară de figuri, nu vad altceva.
    Marele portar Bodea…

    0
    0
  3. Sunteti penibili ..ce joaca juniorii clubului ??? V ati bucurat ca au plecat cei 4 jucatori dar nu faceti un punct ! Conducere nu aveti ,gandire nu aveti ..vreti numai puncte voi astia ce comentati !

    0
    0
        1. Reformulez, ca sa fie comentariul pe placul tau. Juniorii au evoluat azi , asa cum o fac de fiecare data, la superlativ. Din pacate pt echipa, cei mai multi sunt pe punctul de a semna cu mari cluburi europene. Pe foarte multi bani , evident.
          Asa e bine? Ma scuzati pt comentariul initial😂

          0
          0
          1. Nu mai te chinui degeaba. Toti care au ceva in minte stiu ca esti un terchea-berchea care-si hraneste ego-ul pe sportarad.

            0
            0
        2. E libertatea ta sa consideri ce vrei, dar cel chinuit cred ca esti tu😂. Viitorul o sa demonstreze daca juniorii au sau nu valoare, in rest fiecare cu parerea lui.

          0
          0
          1. Pai nu au valoare! Asa cum nu au nici cei de la Craiova, nici cei de la FCSB, nici cei de la Dinamo.. si te las pe tine sa pui ce echipa vrei tu pentru ca tot fotbalul romanesc e la pamant!
            Dar eu nu vorbeam despre asta. Eu vorbeam despre tine, Peline!
            Hai, sa ai o duminica placuta! Odihneste-te, si maine spune-ne tu a n-a orara cum sta treaba :)) .

            0
            0
          2. Cum sta treaba tu esti in masura sa ne spui, nu un terchea-berchea ca mine😂😂😂

            0
            0
  4. După cum se vede I.Popa vrea sa se tina de cuvant si sa stea până o sa se lupte sa scape de la retrogradare! Chiar nu are deloc onoare omul acesta?

    0
    0
  5. Mai bine pleca tentativa asta de antrenor , face mai mult pe filozofu (un mascarici)…cred ca nu vede la 5 m in fata lui.
    Dute Popa si povestesti nepotilor ce antrenor erai odata!

    0
    0
    1. Revin ,diferenta de opinie intr-un stat civilizat duce la progres dar tot intr-un stat civilizat antrenorul plateste cu functia lipsa de rezultate a echipei pe care o conduce,la noi marea majoritate ii tot curata OUA antrenorului Popa ca vezi doamne ii din Arad ,ca lucreaza fara bani,ca da bani echipei din buzunarul propriu..etc (o sa vedeti cand va pleca in urmatoarele ore va fi direct la comisie) conducatori sunt in cardasie cu el, primarul nu se pricepe dar o sa vina impresarul si toate se vor rezolva la UTA. De maine mai da afara 2-3 jucatori pentru ca asa vrea antrenorul,dar asta nu cred ca este o rezolvare cum nu a fost nici cu cei 4 (mai erau 4 etape pana la finalul turului) In aceste 8-9 luni a filozofat pe la conferinte de presa ,eterna abureala marca Popa…. vorbe goale,si 30000-40000 de euro pentru bizunarul lui…..

      0
      0
  6. Oameni buni uitati-va la jucătorii ăștia tineri ca nu pot alerga…Stahl e penibil (la ce calități are) ,nu are nici un tupeu pozitiv , nu baga piciorul , se ascunde de minge ( la fel ca și D.Popa). Tentativa asta de portar e și mai penibil …primul gol îl ia de pe linia de fund (dacă rămâne pe picioare atacantul da in el de 10 ori din 10 suturi ) la al doilea gol a fost Costin depășit dar dacă “portarul” e poziționat bine o scoate fără probleme + ca ii trece mingea printre mâini. Miculescu știe fotbal, doar cine nu se pricepe poate spune altceva (a încercat vreo 4-5 verticalizari cu pasa in gaura dar Stahl și D.Popa nu au nici un simț). Păcat …mare păcat .

    0
    0
  7. 1.S-a repetat ce am vazut si in meciul cu U Cluj. Diferenta de valoare dintre loturile celor doua echipe, exprimata prin joc. 2.Jucatorii nostri au vrut, dar nu pot mai mult. 3.Nu antrenorul este vinovat, ci calitatea lotului. 4.Unde sunt bani, acolo exista calitate. La ora actuala, UTA este saraca, are probleme cu plata unor salarii modeste (comparativ cu ale echipelor performante) si este un succes daca nu retrogradam. 5.HAIDE UTA!

    0
    0
  8. Am pierdut din nou, sunt multe lucruri negative dar as dori sa subliniez cateva lucruri pozitive:
    1. Galeria canta si la infrangeri, de aplaudat, sa continue tot asa
    2. Baietii chiar au avut determinare astazi, daca ramane la fel nu as lua banderola de la El Hasni
    3. Am jucat in rosu, echipament mult mai frumos decat cel alb
    4. Spre sfarsitul meciului am avut ocazii de gol! Am avut prea multe meciuri in ultima vreme fara ele

    0
    0
  9. Foarte important! Noi arădenii (nervoși), ținem să mulțumim d-lui Primar, pt că a lăsat niste jucatori, fara salarii, luni întregi, conducerii clubului UTA pt NULITATEA de CARE dau dovada, d-lui antrenor Popa, pt minciunile de care da dovada și nu în ultimul rând, jucătorilor, care nu știu, ce înseamnă UTA. Oamenilor, grupul arădenilor nervoși, v-a spun ;LASATI-NE! NU UITATI UN LUCRU, clubul, cat timp v-a fi susținut de la bugetul local, adică, din banii noștrii, pt voi, noi suntem Patronii Bistrii. Că și niște Patroni nemulțumiți de angajați, avem dreptul să v-a concediem!

    0
    0
    1. Ori faci echipa care poate,ori lasi pe altii la carma .Chestia cu vrutul s-a vazut in meciul cu U Cj. cand n-au fost in stare sa traga un sut la poarta.Restul este poveste.

      0
      0
    2. Teoretic asa ar trebui sa fie cum zici, practic nu arădenii sunt patroni la echipa asta, ci falcă e patronul, de fapt el e patronul întregului oraș, de aia mergem în jos și cu orașul și cu fotbalul, și cu viata culturală, cu tot! Până nu pleacă jegul asta la Bruxelles nu avem nici o șansă! Cel mai nociv factor în calea performantei acestei echipe e falCa Care își bate joc de această echipă cu nume legendar, lăsând-o în anonimat și în niște condiții de pregătire demne de Burkina Faso

      0
      0
  10. Atât putem momentan, aia e…ii tremură ăluia ghetele și genunchii când execută un 11m…ce fotbalistul lui pește prăjit ești tu, mă? :)))))
    Până la mult așteptata pauză, ne chinuim…hai că n-a mai rămas mult.

    0
    0
  11. La negative:
    1. Nu avem portar, nici Bodea nici Orlic nu e de UTA
    2. Enescu ar trebui schimbat si dat afara din lot la urmatoarea pasa data in spate. Petra a intrat foarte bine in joc, pacat ca are mintea la Cluj, din aceasta cauza si el trebuie pus pe linie moarta
    3. Tinerii nostri inca nu sunt la nivelul dorit pt o echipa tare in Liga2. Miculescu a fost cel mai slab de pe teren, dar nici Popa nu e atacant mare
    4. Sunt convins ca Roli Nagy facea mai multe puncte decat Ionut Popa, nu atacam pana nu suntem condusi, etapa de etapa

    0
    0
    1. UTACM – Miculescu a fost cel mai slab? Scuza-ma dar a jucat peste multi atacanti de la UTA, a avut si ocazia aia cand au scos-o de pe linia portii, sa straduit.

      0
      0
  12. In pofida infrangeri nemeritate tineri au jucat foarte bine .nu inteleg de ce sunt asa de criticati totusi e un inceput bun cu acesti tineri talentati aveti rabdare cu ei .obsev ca se construieste o echipa de viitor tineti o tot asa si cu rabdare vor veni si rezultatele oricum UTA nu se pune problema de retrogradare.Sustineti echipa si cat de curand UTA va deveni o rchipa puternica.

    0
    0
  13. Multi aradeni sunt gata sa confunde UTA ARAD cu FC ESECUL ARADU-NOU.UTA adevarata nu mai exista de cand au inceput cupleraiurile cu Salonta-BH ,Fortuna Covaci-TM,si cu primarul provenit din Oltenia-via Brad in combinatie cu mesterul Meszar.
    ASTIA SUNTEM ,ASTIA DEFILAM.
    p.s. Cu Balotesti 0-2,cu U Cj 0-4, cu Pitesti 1-2,etc.

    0
    0
  14. Giro !!!! ce ne facem ca e etapa si bataia,dar nu e de mirare ca portarul de fabrica….a incasat 2 goluri parabile si a scos unul!Golul doi primit e din cauza lui <<ENESCU<< ce a pierdut mingea dupa 2 min.de la 1-1.Pe argeseni cred ca nu i-am mai batut de prin 70 si pe unde ne prind ne caftesc,cum s-a intamplat in returul trecut cand Sandoi putea sa acepte un egal la Pitesti,dar ne-au tras 1-0,respectandu-i blazonul….Oare UTA pe cine mai bate cu un Stahl ce cade pe jos cand e atins de o musculita…..El Hasni sa ramana titular langa Benga ca e mult peste,,cel ce a gresit amarnic la Targoviste si doar ,,da tare,,+ colectioner de cartonase !Sunt multe se spus si acum joi hai sa incurcam Petrolul,daca avem sange in instalatie,dar mai ales pe U Cj in retur ce a maturat pe jos cu UTA !!!!!Sant multe de spus,dar las pe altii sa spuna ce e negativ in jocul utist,ca ajunge-ti panarame……Hai UTA !

    0
    0
    1. Nu stiu,@FANtoma,dar ce vad in ultimul timp,imi lasa un gust amar…
      Astazi am vazut doar pe El Hasni,Coulibally,Miculescu,atat cat a rezistat si parca Stahl,mai indraznet decat pana acum,in rest…..nu am cuvinte…
      David Popa…este pe primul articol in GSP,de rade toata tara de el…..Pacat……

      0
      0
  15. Mai oameni buni,nu vedeți ca Popa ne prostește și minte etapa de etapa!!!??
    Este un impostor care niciodată el nu e de vina cu nimic.
    El a adus jucătorii in frunte cu Enescu ,el face totul,el se pricepe la tot,dar el nu e de vina cu nimic.
    Niciodată nu a iubit UTA ,nu are bun simt sa își dea demisia ,nici măcar respect fata de noi.
    Popa ,nu mai tine mistocareala și miniciuna ta mult.

    0
    0
  16. Ciudat :1 gol marcat si 8 primite ,0 puncte în ultimele trei partide ! Mergem la Petrolul ,acolo dacá dam gol e sarbatoare ….Oare la ce sa ne asteptam domnule Popa si domnilor ,,jucatori” ati uitat sa mai si castigati !

    0
    0
  17. @ Pelin vad ca nu vrei sa te odihnesti :))).
    Mai intreaba-ne, te rog, cine le plateste cotizatiile la cei din SCU? :)))
    Acum ceva timp erai omul intrebare. Intre timp te-ai metamorfozat. Ai inceput sa-ti raspunzi la intrebari. Dar ti-a scapat cea de mai sus. Astept cu nerabdare raspunsul tau :)))))).

    0
    0
    1. Nu am nicio curiozitate legata de cotizatiile celor de la SCU. Oameni obisnuiti isi mai pun si intrebari. Se pare ca tu ai doar raspunsuri si , cum altfel , toate bune. 😂

      0
      0
      1. Ciudat pentru ca acum ceva timp erai foarte interesat! Probabil ca acum nefiind de actualitate ti-ar strica rating-ul :)))
        Eu doar am intrat intr-un dialog cu tine. Nu am pus nici intrebari nu am dat nici raspunsuri. Te rog nu mai inventa doar ca sa cazi in picioare!

        0
        0
        1. Ce tare! Tu ai intrat in dalog cu mine, dar nici nu ai pus intrebari , nici nu ai dat raspunsuri😂😂😂. Hai, la revedere!

          0
          0
          1. Doar vad ca nu ai nicio logica intr-o discutie . Spui ca ai intrat in dialog cu mine, dar nu ai dat raspunsuri si nici nu ai pus intrebari. Ori un dialog tocmai in asta consta. Greu😂

            0
            0
      2. Esti intr-o regretabila eroare. Nu am avut niciodata curiozitati legate de cotizatiile SCU. Ba da, ai dat raspunsuri si ai pus chiar etichete. Si nu cred ca ai uitat ce ai scris acum 2-3 ore. Daca ai uitat reciteste propriile comentarii. Traim intr-o tara libera, nu ai decat sa ramai acelasi suporter infocat de Finala Ligii Campionilor, nu un terchea -berchea ca mine, cum atat de elegant m-ai etichetat.😂😂😂

        0
        0
        1. In relatia cu UTA asta esti. In rest nu ma bag pentru ca nu te cunosc. Si asta se vede foarte clar din comentariile facute de tine, din fotoliul de acasa, chiar in timpul meciului, cand UTA joaca la cateva statii de tramvai de tine.
          Ti-am mai spus eu (dar se pare ca ai uitat, in acelasi moment in care erai curios de cotizatiile celor din SCU, pentru ca in acel moment intriga era in jurul lor iar tu, cum altfel, erai acolo) cu suporteri ca si tine UTA ar fi disparut de mult!

          0
          0
          1. Exact, asta e problema că majoritatea ,,suporterilor” sunt că pelin, se implică doar la păreri pe online

            0
            0
          2. Mult succes, implicatilor😂😂😂. Poate si spuneti in ce consta implicarea voastra.

            0
            0
  18. La div.B e nevoie de atacant cu șut pe poartă,cu lupta la recuperare cu prezenta chiar la apărare . Cum făcea de multe ori Petre.. Sa te apuci de floricele in 16 m, sa driblezi ,tu ,4 apărători cum ai văzut la Barcelona e greu. Două ocazii dacă ai le poți fructifica. JANOS un fel de olandezul zburător fara nota. Doi portari care nu fac cat unul !Copaci incepe sa intre sub valoarea lui Burla. Multă naivitate la blocul apărării. Judecata greșită la ofseiduri . Apoi toți pe o parte și câte doi adversari singuri cu Bodea . Așteptăm pauza de iarnă . Multi dintre jucători de acum vor intra pe noul stadion cu bilet !!

    0
    0
    1. Mai Pelin cum nu stii in ce consta implicarea lor? Vai vai. Pai in a acuza conducatorii, jucatorii si bineinteles in a spune sa plece toti. Nu contează că nu are cine să vină…😂😂😂

      0
      0
    2. Copaci? E cel mai indisciplinat și inconstant în joc! Până și Prună care a fost folosit fundaș stânga și peste tot la mijloc era peste acest Copaci….
      Dar astea sunt misterele lui Popa cu care ne.a luat ultimul dram de onoare și ne scufundă în mediocritate!

      0
      0
  19. David Popa asta e prost de dă în bara, nu are ce cauta la UTA, stalh seamănă atât la chip cât și la fizic cu Stan, Stan din Stan și Bran, Petra e supermega plictisit, Enescu e cel mai slab și blazat fotbalist care a venit aici din prima ligă, portarii sunt slabi, iar juniorii mult lăudați care vin din spate sunt ciuca bătăilor, la scoruri de 8-0, 10-0, nu vad nici un viitor pt clubul ăsta! Cum a mai fost în 2015, vom avea șoimii în liga a doua și UTA în a treia!

    0
    0
  20. Băi, să fim ințeleși, la anul toată lumea la urne, să-l trimitem pe Falcă in parlamentul european. :))
    Și puneți mâna și votați naibii un arădean pentru postul de primar, sper ca Sebi să mai candideze.

    0
    0
    1. Apropo, in mai au amanat termenul cu finalizarea stadionului UTA pentru luna noiembrie.In ce data este inaugurarea ….

      0
      0
    2. Stai liniștit că își pune falcă urmașul pe care și-l dorește la tron..de ce crezi că e pe orice scenă cu El Sergiu bâlcea? Pe pițigoiul ăla îl va pune pe tronul Aradului Gogu de la brad (din oraș) 😁 eu puteam să jur că din pom la ce comportament și față de moaimă are botoxatu

      0
      0
  21. Am văzut azi din nou niște executii…oricine a tras la poartă s-a facut de cacao singur. Inacceptabil sa ai asemenea șuturi.

    0
    0
  22. Imi pare foarte rau de infrangerea UTA.ei, de ce imi era frica nu am scapat,asta este, tinerii au vrut,s-au batut pt. fiecare minge dar uite ca, nu a fost suficient , pt. ca experienta jucatorilor argeseni si-au spus cuvantul si au castigat. Ce sa mai, nu mai merge asa , trebuiesc adusi la iarna jucatori cu experienta ca, altfel nu ajungi nicaieri si te chinui ca echipa la fiecare meci, se vede clar ca, numai cu tinerii in echipa nu merge domne , ce reconstructie, nu mai este timp de experiente, la iarna sa conducerea sa ia taurul de coarne si sa aduca jucatori care fac fata ligii a2a si sa bata la promovare !!! In etapa urmatoare mergem la Petrolul si iarasi o incasam , deci nicio sansa apoi vine Moiveniul ,la fel o echipa cu multi jucatori cu experienta care vor veni sa castige la Arad, apoi Getica, pana si astia au jucatori mai buni ca ai nostri si ultima etapa din acest an, mergem la Farul unde va fi greu, foarte greu de obtinut puncte cu actualul lot !!! Ce sa mai acuma nu se mai poate face nimic in privinta lotului dar din iarna, gata ,schimbarea ca altfel e de rau !!!

    0
    0
  23. @ Pelin dialogul este cu tine si despre tine. Despre goana ta pe sportarad in cautare de hrana pentru ego-ul tau. Eu nu am pus intrebari despre UTA si nici nu am dat raspunsuri despre UTA (mai nou ii prezici si viitorul si te iei de niste copii fara sa fi nici o secunda suporterul lor)!
    Tu poti sa pui subiectul unde vrei tu doar ca sa cazi in picioare 😉

    Eu am abonament la UTA de cand eram copil!
    Tu ce ai cu UTA de vorbesti atat despre ea?

    0
    0
    1. Vezi ca scrii prostii. Nu m-am luat de niciun copil de la UTA. Am spus ca nu au valoare de Liga 2. Daca ma insel doar timpul o va demonstra. Asa ca te rog nu rastalmaci ceea ce am spus.Abonament au multi altii, asa ca… Credeam la cat de pornit esti ca implicarea ta inseamna mult, mult mai mult.

      0
      0
      1. Tu nu faci parte dintre acei ‘multi altii’ si nici antrenor nu esti ca sa ne spui care este valoara juniorilor de la UTA. Iar daca eu sunt implicat la UTA cu ceea ce-mi permit tu nu esti implicat cu nimic.

        S-ar putea ca tu defapt sa fi implicat pe sportarad. Prea mult timp liber ai daca n-ar fi asa :)))

        0
        0
        1. Repet, scrii prostii. Nu rastalmaci vorbele mele. Daca ai abonament de cand erai copil, tu poti sa ne spui care e valoarea juniorilor. Acel abonament te face specialist probabil. Ai o logica de speriat.😂😂😂Nici eu, nici tu nu suntem antrenori. Evolutia juniorilor in urmatorii ani imi va da dreptate sau nu.

          0
          0
          1. Nahh…cum nu au valoare juniori? Nu trebuie să facem o echipă din juniori? Plus 2 sau 3 experimentați, fie Nahh. Asa cum fac toate echipele care vor sa promoveze. La anul sau aievea. Cu juniorii înainte…asa cum fac toate echipele. Care echipe? Cum care? Ei nahhh😂😂😂

            0
            0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button