UTA Arad

Sentimente contradictorii pentru „Mister” în privința seniorilor din confruntarea cu Piteștiul





Date fiind suspendările lui Manea, Benga și Rus, UTA a avut în câmp doar trei fotbaliști peste 22 de ani cu FC Argeș. El Hasni și Enescu au fost titulari, iar Petra a intrat pe gazon  în ultimul sfert de oră. Provocat de presă, Ionuț Popa a vorbit despre toți trei la finalul disputei cu piteștenii…

…despre Oualid El Hasni, numit în premieră căpitan al echipei: „Pentru El Hasni am o admirație, pentru că timp de trei săptămâni s-a tratat în Franța, iar doctorii de acolo, pe lângă tratament, făceau cu el și pregătire. Când s-a întors, l-am supus unui RMN, ca să fie sigur că poate juca, iar astăzi a evoluat bine timp de 90 de minute”

…despre Mihai Petra, apostrofat de câțiva spectatori la finalul disputei: „La meciul de la Bacău am aflat de la un observator că la Târgu Mureș sunt salarii de 2000-2500 de euro în Liga IV, iar Petra ne-a comunicat că vrea să plece și el acolo. Este păcat de el, pentru că, dacă ar fi fost serios, putea însemna ceva în fotbal la ce calități tehnice are. I-am spus și lui în vestiar acest lucru, mai ales că este un băiat cu care nu am probleme din punct de vedere disciplinar. Dar în unele momente parcă dispare din joc”. 

…despre Andrei Enescu, acuzat că încetinește uneori prea mult construcția echipei: „Dacă dădea Stahl gol în primele minute, toată lumea l-ar fi lăudat pasa lui Enescu. El, dar și alții, au încercat în prima repriză să calmeze jocul, dar la pauză le-am spus să joace mai în față, mai avântat și să aibă curajul să țină adversarii în jumătatea lor. Enescu este jucătorul de la care eu aș vrea să strângă echipa în jurul lui, dar el este tăcut, liniștit. Nu are un temperament vulcanic, prin care să-și strângă de gât colegii dacă nu îl urmează în teren”.

5 comentarii

  1. Ionuț Popa fotbal ști dar daca tu crezi că în jurul lui Enescu vrei sa faci echipa ori ești miop ori nu cunoști noțiunea fotbal mă mir ce vezi la acest jucător ce a jucat în acest tur?

    0
    0
  2. Nu am nimic cu Enescu dar prea multe pase gresite la adversar si pt. un jucator ca el ,la experienta lui nu ar trebui sa se intample asa ceva,poate la varsta lui 31 ani ,a mai slabit din capacitatile lui !? Mi-a placut cel mai mult de pe teren dintre toti jucatorii UTA.-ei de El HASNI prin siguranta lui in aparare si Culibaly pri devotament si forta de patrundere la mijlocul terenului .

    0
    0
  3. Domnule POPA , nu va suparati pe mine, deacord cu dumneavoastra in privinta lui Enescu ca, spuneti ca este un jucator mai tacut si linistit si ca vreti sa strangeti tinerii pe langa el, dar nu va suparati, dumneavoastra va trebuie un ENESCU la varsta lui, unul al dracului cu nerv , vulcanic , temperal pe teren sa isi ghideze tinerii pe langa el ,nu unul linistit si tacut , vreo inca 4-5 jucatori cu experienta, temperamentali si vulcanici care sa stea tot timpul cu gura pe tinerii din echipa ghidandu-i pe teren, asa faci echipa altfel nu faceti nimic !!!

    0
    0
  4. Anul trecut, pe vremea asta, nu mai conteneati cu criticile la adresa lui Todea, pe aici, acuma ce sa inteleg?! ca anul trecut am avut echipa si nu am avut antrenor? iar anul asta avem antrenor dar nu avem echipa? in concluzie , am evoluat….cu STADIONUL stam mai prost, ca suntem mintiti in continuare…iar la echipa la fel….popica stie si o face inadins, ca nu poti avea rezultate schimband echipa de la un joc la altul. Nu stiu daca UTA a aliniat aceeasi formula de joc de la inceputul campionatului.Iar asta trebuie sa si-o asume cineva, nu?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button