UTA Arad

Se anunță o nouă schimbare de „gardă” la UTA: „Sper să găsim argumente în special pentru jucători străini”





Aflată la mijlocul clasamentului, UTA pare să-și calculeze deja pașii pentru sezonul fotbalistic 2019-2020, când – de altfel – își dorește să se mute și pe noul stadion „Francisc Neuman”. Lucrurile se mișcă greu și privind deblocarea efectivă a banilor de la Primărie pentru salarii, astfel că Ionuț Popa se află în postura de a nu știi exact pe cine se mai bazează din iarnă. Vădrariu, Pop și Cubleșan sunt istorie deja, probabil urmează și Matei, iar Petra sau Orlic, conform lui „Mister”, și-au manifestat și ei dorința să plece.

Politica de reîntinerire a echipei a început deja, „Bătrâna Doamnă” a avut 8 fotbaliști sub 22 de ani în debutul confruntării cu Argeșul și, chiar dacă Manea, Benga și Rus vor fi din nou disponibili începând cu meciul de la Ploiești, procentul juniorilor din echipă rămâne unul ridicat. Dar top Popa mai crede că și schimbările dese de jucători sunt contraproductive pentru omogenitatea lotului, dar și pentru creșterea în valoare a juniorilor. „Degeaba avem tineri talentați dacă echipa pierde, pentru că așa își pierd și ei din valoare. Sper să se rezolve problemele la Arad, pentru că am observat în acest campionat că fiecare echipă s-a întărit cu maxim 3-4 jucători, pe lângă un schelet omogen. La noi, în fiecare perioadă pleacă zece jucători și vin alți zece. Îmi este teamă și că jucătorii vorbesc între ei și nu știu dacă vom mai găsi argumente să aducem jucători buni, eventual doar străini. Vrem să facem echipă, lumea își dorește ca UTA să fie în Liga 1, dar noi nu putem aduce un maseur din Liga a IV-a, care are un salariu mai mare decât maseurul nostru”, a punctat „principalul” echipei „roș-albe”, când a realizat că de la precedenta întâlnire cu piteștenii, de la începutul lunii iunie, numărul juniorilor din echipă a rămas constant și aspirațiile clubului în ton cu ele.

De altfel, Ionuț Popa a recunoscut că se află în discuții cu diverși impresari în special pentru jucători străini. Fundașul central albanez, Elvis Prenci, a și participat la un prim amical al „Bătrânei Doamne”, dar viitorul său la Arad e incert.









26 comentarii

  1. Normal domnule POPA, cum sa joci numai cu tineri oricat de talentati sunt ei pt. ca s-a vazut ca nu pot tine fata jucatorilor cu experienta,deci in iarna neaparat adusi 4-5 jucatori consacrati altfel UTA. se duce pe topogan !!! Alo, CONDUCEREA spuneti si voi ceva ,cand se deblocheaza banii aia de la Primarie pt. salarii, LA SFANTUL ASTEAPTA !?

    0
    0
    1. Dacă vă aude sau citește Hagi comentariul dumneavoastră cred că renunță la Viitorul ? S-au poate vinde rețeta la Arad !

      0
      0
      1. Militaru Gabriel…Vb de Hagi ala care a investit milioane de euro? Care are un fel de academie ce costa? Care face selecții în toată țara tot pe bani? Bun atunci!
        Ps. Mai stii vreo 10 exemple?

        0
        0
        1. Vă rog verificați ce vârstă aveau jucătorii de la UTA în meciul cu ARGEȘ ! Nu știu câți ani aveți dar vă pot comunica că am avut privilegiu să văd pepiniera din Craiova,Arad, Luceafărul ,Bacău.Nici atunci nu era belșug în sport.

          0
          0
          1. Păi domnul meu…sunt mici exemple. Craiova anilor 80? A fs odată si gata. Luceafărul? Cum a aparut asa a dispărut. Si asa mai departe.
            În fine…faceti voi cunoscătorii…echipa de liga 1 , eventual performanta din juniori. Si cu bani putini. Si in ziua de azi. Si vb dupa.
            Da nu vom avea ocazia ….seara buna!😉

            0
            0
  2. De aia pierde echipa ca nu poți tu aduce maseor din liga 4-a? Când ai fost cu ei ultima data la sala de forța? Știm cu toții ca ești pus acolo de Tucudean și Falca…dacă te punea Meszar zburai de mult… Ești mai comic decât prietenul tău Arșinel…

    0
    0
  3. ce-i cu gargara asta popica?
    tu esti acolo sa-i antrenezi, sa-i faci sa fie mai buni, ori ce sa invete de la tine?! smiorcaiala zilnica si mistocareala ta ieftina…
    Eu unul m-am saturat de tine , de cand ai fost numit, asta e si motivul pentru care nu ma mai duc la meciurile UTA-ei.

    0
    0
  4. Uta nu a inceput cu Dl. Ionut Popa si nici nu se va incheia cu dl. Popa. In momentul de fata atat se poate din toate punctele de vedere. Daca era alt antrenor in conditiile actuale ar fi fost si mai rau pentru echipa. Daca va fi stabilitate, domnul Popa o sa faca echipa. In iarna daca pleaca Popa, iar o sa citesc , tradaor, etc. Fiti mai optimisti, numai mimozele se vaita atata.

    0
    0
  5. Are dreptate, jucatorii romani fug de UTA ca de dracu, nu neaparat din cauza banilor. Daca ne gandim cum a fost tratat ultimul capitan care a dus echipa la baraj, de Gligor este vorba…..baiatul ala a purtat banderola tot sezonul ca sa fie aruncat ca un dusman…… Atunci cine vine sa joace pt voi domnilor conducatori? Si fara bani si cu atitudine de interlop. PS: Nici fotbalistii aradeni din Liga3 nu se gandesc sa vina aici din pacate.

    0
    0
  6. De management defectuos nu s-a auzit, se pare ,la UTA. E al treilea episod cu jucatori adusi pe bani mai multi sau mai putini si plecati la foarte scurt timp. Dar daca nimeni nu raspunde pentru politica asta deficitara- tot inainte!😂

    0
    0
  7. Tehnic vorbind și dacă se rezolva cu banii osatura echipei poate fi străină. Coulibaly ,Hasny, un portar și un atacant. Sunt beneficiarii unor examene externe ,meseriași. Pericole sunt dacă măcar patru nu sunt bine plătiți. Cum ar veni și săraci și cu pretenții Pretențiile noastre nu ne fac mai bogați. Dar când mai scoate Aradul stoperi ca Hirmler sau Gaica ?? Fiecare la timpul lui mai buni că Hasni ! Așa cum și nea Sandu nu a fost peste BAKOS. !!!

    0
    0
  8. Mesaj important! Draga conducere, liniste ati tot avut, dar, odata cu sustinerea clubului din banii aradenilor, lucrurilor se vor schimba. Atentie, voi: conducerea, antrenorul si jucatorii, vor fi platiti, din buzunarele noastre, ale aradenilor. Deci, ori faceti treaba, ori zburati cu totii. Aradenii conduc UTA, pentru ca UTA este a Aradului!

    0
    0
  9. Tot îi dați înainte cu banii de la Primărie…. Falcă ar pierde un capital electoral mult mai mare decât cei de la UTA , tentative de jucători și tentative de antrenori și tentative de conducători… dacă ar da liber la plăți pentru că ar arunca banii pe nimic!
    E la fel ca o investiție în ceva falimentar din start!
    Bine face Bolojan Ilie din Oradea că nu bagă bani în fotbal ci în oraș! Milioane de euro! Sute! La UTA se sifonează banii cu alde Popa & Co.
    Cine e fraier să se asocieze cu șpăgari? Ajungem în liga 1? Și??? O să visăm apoi la cupele europene???
    Nu sunt buni juniorii? De la cine să învețe? Și ce? Academia Hagi e un exemplu de răbdare… de tenacitate… de continuitate… și vinde pe bandă rulantă! Hagi coagulează in jurul său oameni cu bani, sponsori… pentru că reprezintă ceva! UTA (pardon Fortuna Covaci) ce și pe cine reprezintă? Pe suporterii ultrași care au fost umiliți la Timișoara anul trecut? Care au făcut „pace” cu Popa? În rest cine merge la meciuri? Să vadă ce? Circ à la Popa?
    UTA distruge! Speranțele pentru un sport nobil…. rege! Distruge viitorul unor jucători tineri chiar înainte de a începe!

    0
    0
    1. te felicit, Relu, ai pus punctul pe „i” , daca TU ca , Conducato(manager) de Club nu esti capabil sa aduci emulatie in jurul tau de oameni cu bani si spectatori la stadion , inseamna ca faci meseria degeaba….fotbalul este pentru spectatori, ori cand a fost numit Popa , sa facut stiind ostilitatea spectatorilor fata de el, dar citez din clasici „cantitate neglijabila” !? neglijanila sau nu , prin fotbalul profesionist si din campionate serioase, suporterii sunt sfinti si de la ei vine o mare parte din sustinerea financiara.
      La Arad, pana nu se face cum a facut Baronul, aceasta echipa din orgoliu sa se bata cu cei mari, nu voi mai merge la meciuri, am fost umilit prea mult si imi ajunge… nu mai suport si mizeriile de acuma,

      0
      0
  10. Așa că stimabile Nelu de la Târgoviște, stimabile Puiu utist sibian, stimabile Albautist și alți stimabili alți susținători ai UTA-ei… nu vă mai îmbătați cu apă rece că la UTA nu va fi bine niciodată cu ceea ce există acum la conducerea clubului clubului! Degeaba a fost săltat Grădinaru și dus să dea declarații la București pentru suspiciuni de blat? La fel și Drăgan a trebuit să dea declarații! Degeaba are Popa haine de blană? Degeaba secaduc jucători străini de Arad și de fotbal? Nici vorbă! Nu îi interesează nimic pe toți decât buzunarul propriu! Ce fair play? Ce emulație creează ei în jurul echipei?
    Nu au vrut să învețe din trecutul lui Popa, din trecutul penalilor din fotbal! Și de ce UTA ar fi altceva și altundeva decât într.o mocirlă generalizată?
    De asta zic și repet: viitorul este al tinerilor (vezi inclusiv Naționala U21), care trebuie investiți cu credit, cu răbdare și cu știința jocului de la profesioniști adevărați… nu relicve dintr.un trecut negru și mizerabil!
    Doar așa și doar atunci UTA va fi ceea ce a fost… și chiar mai mult decât atât!

    0
    0
    1. Și apropo…. cei care dați dislike-uri încercați să fiți sinceri cu voi înșivă și analizați obiectiv UTA de acum! Știu că nu prea puteți… din varii motive… dar de dragul fotbalului, măcar încercați!
      Mersi!

      0
      0
      1. Adica UTA asta ce a promovat la rand pana un liga secunda? Si care a jucat baraj? Fara sponsor si fara stadion? Trebuie sa analizăm ce anume?
        Aaa…chestia aia ciudata cu formarea unei echipe din juniori? Cu care să promovezi si sa faci fata? Asa cum a facut care echipa internă sau externă? Lasa l.pe Hagi…ca a investit milioane!
        Deci, hai analizează tu…zic😉😁😁

        0
        0
        1. Stimabile Raul P. … dacă doar asta ai înțeles din ceea ce a zis eu înseamnă că aparții unor vremuri trecute, ca și gândire!
          Când juniorii de la ATLETICO și de la UTA luau campionate naționale și cupe, bătând la rând pe oricine , de vârsta lor, era o perspectivă strălucită! Și nu au avut condițiile unei academii! Au avut talent și antrenori care au știut dă lucreze cu ei! Dar au ajuns pe mâna șpăgarilor, care forțează mâna conducerii și aceștia au stins lumina! Peste 2-3 ani juniorii de acum, răspândiți peste tot vor fi ĺa vârful capacităților lor… ar fi un lot omogen, ar avea continuitate, pe salarii rezonabile, cu un antrenor dedicat, preparator fizic, alimentație și recuperare adecvată…
          Repet: cu șpăgarii nu se asociază nimeni! Nici măcar cei care mergeam odinioară la meciurile UTA-ei! Nu vreau să fiu părtaș la asemenea umilințe! Pur și simplu nu mai vreau!

          0
          0
          1. Draga Relu, asa cum am mai spus, cand va exista o echipă cu excepția Viitorului, formată din juniori, cu rezultate bune in prima divizie in ziua de azi, sa ma anunți.
            Ps. Poti cauta si afara.
            Ps2. Sper ca mi dai mai multe exemple daca asa mult crezi in idee
            Ps 3. Cat despre vremuri apuse…las o balta…zic😉😉😉
            Ps 4. Ca spagari, ca bani, ca Tisza, ca pleaca…vise vs realități! In fine…fie cum zici. Eu sunt aici si poti sa ma anunți. Pa

            0
            0
  11. Cat de trist…..constat ca la orice „greu”,reapar muscatorii….Unii pun intrebari retorice mereu la care ulterior isi raspund singuri,dar nu au nici o treaba cu UTA,altii injura pe oricine,altii dau solutii de management,altii vorbesc de bani,contabili fiind de meserie,dar probabil nu au bani nici de un bilet la UTA,despre macar un abonament,nici nu se pune problema….
    Sunt si devin manageri,antrenori(interimari)….Ma distreaza faptul ca unii vorbesc de bani publici,dar as fi foarte curios cati dintre ei au platite impozitele la zi,ca sa vorbeasca de „banii nostri”….UTA noastra,(nu a muscatorilor),a pus la dispozitie formulare de redirectionare de 2%,din venit impozabil…Cati nu sunt contribuabili si pe cati contribuabili nu i-a interesat?
    Am contestat pe atunci politica manageriala gresita aducand pe Mihalcea,mamutul ALFA, cu elefantii sai de turma,pe mana lui….Esec total si o dereglare maxima financiara,incat cu toate eforturile,inca si in ziua de astazi mai sunt restante de cca 30-40.000 euro,,dupa cheful de pomina Hotel Gio,dupa meciul cu Luceafarul,in care se spunea ca s-a taiat in carne vie!Diferenta este ca s-a taiat in propria carne!
    OK!Sa zicem….Scapam cumva de retrogradare,ca sa fim sinceri cu noi,facem o pregatire perfecta,cu mult entuziasm,la Moneasa cu Tisza….Corect pana aici?
    Vine Ionut Popa din director tehnic,un fel de manager general,antrenor,impune niste teste prostesti de atleti,tip Cooper si Gacon,la care Burla iesea cel mai bun…..mentionez ca era deja dupa inceperea campionatului,ca apoi sa se renunte la alti multii,care erau deja formati in structura si relatii de joc….
    OK!Facem,dregem,dam afara,reziliem si aducem pe altii,macar ca eram foarte multe voci,impotriva scoaterii din lot ai unor Jorza,Tanase,Toma,Burla ,Dinculescu,etc…
    Si pentru ca nu ne-am fript cu ciorba,nu am suflat nici in iaurt!!!
    Si asa ca s-au adus din nou si iar din nou alti elefanti…Nici asta nu ar fi grav…pentru ca ne-a placut tuturor(sincer mie) atitudinea din primele etape,cand doar arbitrii si nesansa au facut sa nu visam la ceva….Mi-au placut cam toti,poate ca mai putin Oprea,de la inceput…Cand am spus ca nu ne putem intari cu jucatori de la Braila(vezi Pop)….
    Cand a venit Enescu si a declarat ca a venit doar pentru el si Ionut Popa,am apreciat ca nu a vorbit vorbe mari…apoi am semnalat,la meciul cu Farul,ca toti jucatorii tineau trandafirii in mana si el la…inghinal,ca sa nu spun mai urat…mi s-a parut de comedie..Rog redactia sportarad,sa revada acea poza pe care a insitat si ulrerior…
    Mister Ionut Popa:multi jucatori isi tradeaza si isi saboteaza antrenorul din varii motive..
    dar pe acestia dvs i-ati adus,cu ei ati muncit si i-ati simtit….Cate teste ati facut cu ei,ca si cu cei din iarna,pregatiti de catre Tisza?
    Incheiere:sa intre Petra proaspat si sa nu poata sau sa nu vrea sa alerge?
    Sa nu ai fundasi laterali sa urce in benzi,sus- jos?Sa nu stie Copaci jocul la offside…..?Exceptie Costin,dar singurul….Unde sunt Burla in locul lui Copaci si Adili in locul lui Iuga?
    Doamne Dumnezeule…..Petrolul,Mioveni,Blato-Getica,apoi Farul….Maxim 2-3 puncte cu noroc…
    UFFF…sa ne rugam sa vina iarna grea,cu zapada,ca sa nu se mai dispute primele 2 etape din retur,altfel va fi bai mare!
    Nu imi este frica de nici o retrogradare,dar sa nu fim luati chiar de prosti….

    0
    0
  12. Mersi stimabile Giro, că indirect sau direct ai achiesat la cele spuse de mine
    Popa nu are nimic comun cu UTA! NIMIC! Doar 50 (000) de umbre! Negre!

    0
    0
    1. nu ne prea ajuta nici iarna , chiar daca vine si cu zapada, numai daca se amana tot ca altfel avem doua acasa pe Motorul si nu cred ca terenul va fi impracticabil, singurul meci care ne-ar ajuta este la Farul.
      Referitor la Hagi, el a venit cu experienta incontestabila pe care a acumulat-o, dar si sa inconjurat de oameni care se pricep…iar daca ne uitam bine , la inceput au fost ajutati sa nu retrogradeze cu tinerii lui, dupa care a adus doar trei jucatori cu experienta si a luat campionatul cu aceiasi jucatori cu, care era sa retrogtadeze.Iar conditia materiala vine de la sine daca vii cu proiect serios si oameni asemenea….si TRANSPARENT.
      Deci , ce trebuie invatat din aceste lucruri?! , ca trebuie avut incredere in tineri aradeni, antrenati de un antrenor bun si curat, de la care sa aiba de invatat FOTBAL nu can-can-uri si care sa stie sa-i puna in teren.
      Trei lucruri trebuie la UTA, daca se vrea refotmarea ; TRANSPARENTA, SERIOZITATE, CORECTITUDINE, AMBITIE si multa MUNCA, restul o sa vedeti ca vor veni daca aceste kucruri se realizeaza si vom avea iar o echipa mare si sanatoasa.

      0
      0
  13. Unde sunt Tanase,Pruna,Michel,Deta,Mager,Gal,Jorza,Bodri,Aldan,Savin? Nu au semnat cu cine trebuie? Cativa din acestia in 6 luni sunt tiulari, dar trebuie promovati. Nu? Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button