UTA Arad

Chindriș întoarce în premieră armele împotriva UTA-ei: „Meci special, împotriva echipei la care am debutat în Liga 2-a. Voi da 100% pentru Petrolul!”





Marius Chindriș a plecat de la Arad în 2017 și a semnat cu Petrolul, echipă aflată la acea vreme în Liga a III-a. Echipa ploieșteană a promovat în divizia secundă și acum se luptă să revină în Liga I.

Mijlocașul arădean a fost o piesă importantă încă de la primele jocuri, el purtând în repetate rânduri banderola de căpitan, atât sezonul trecut, cât și în cel actual. Mâine, Chindriș va intra pe teren pentru prima oară împotriva UTA-ei, dar va înfrunta și antrenorul cu care a debutat în tricoul „alb-roșu”. „Pentru mine e un meci special, pentru că îmi voi întâlni fosta echipă, cea cu care am debutat în Liga a 2-a. E și primul meci împotriva UTA-ei și cu atât mai mult îmi doresc ca echipa mea să câștige cele trei puncte și să facem un meci bun. Nu cred că voi fi căpitan, deoarece primul căpitan este Marinescu. Contează mai puțin acest aspect, indiferent dacă port banderola sau nu, voi da 100% ca Petrolul să câștige. Ionuț Popa e antrenorul cu care am debutat în Liga a II-a, îl știm cu toții pe dânsul, are o experiență foarte bogată și știe cum să-și motiveze jucătorii în astfel de meciuri importante”.

„Galben-albaștrii” merg „ceas” în ultimele etape, pe când UTA nu a luat vreun punct de la victoria din derby-ul cu Poli,  în urmă cu trei săptămâni. „Noi trecem printr-o perioadă bună, avem șase victorii consecutive și vrem să continuăm acest parcurs pentru că avem de îndeplinit un obiectiv mare și nu putem face rabat de la nimic. Din această serie negativă a UTA-ei am urmărit câteva meciuri, e o echipă imprevizibilă, cu jucători de calitate care pot face diferența. Mai departe, este problema celor de acolo cum gestionează această perioadă” e de părere Chindriș.

După două baraje pierdute cu UTA, închizătorul și-ar putea îndeplini în acest sezon visul de a promova în prima ligă. „O promovare cu Petrolul ar fi încununarea unei munci de mulți ani, pentru asta muncim în fiecare zi, suntem foarte serioși și la ora jocului trebuie să fim concentrați și să facem totul pentru a câștiga”, a încheiat fostul utist, care își reîntâlnește câțiva dintre foștii colegi în „roșu-alb”, pe Manea, Bodea și Suslak, dintre seniori, respectiv Costin și Copaci, dintre juniori.

Marius Chindriș a evoluat la UTA în două perioade: 2010-2013 și 2014-2017, fiind titular în ambele baraje de promovare în Liga 1 ratate.









14 comentarii

  1. Chindris zis și pasă in spate..erai veriga slabă într-o echipă bunicică, tu și Copil, numa impresii aveați in cap

    0
    0
  2. Mai baieti,dar ce muscatori sunteti…Acri rau strugurii acestia…Chindris nu a fost bun….nici Gligor,nici Andor,nici Adili,nici Florea,nici Tanase,nici Burla,nici Jorza,nici Toma,nici Dinculescu,nici Hlistei,nici Buia…nici altii…..Probabil doar Cipri Rus,revenit,nu a fost bun pe atunci,dar bun acum…nu-i asa?Greu fara Cipri!!!
    Lasa ca este bun Oprea,Enescu(si cei exclusi) si ma opresc aici,deocamdata…..mai bine asa….????

    0
    0
    1. La ce echipe de top au ajuns toti cei enumerati mai sus?
      A ajuns unul in Liga I si nu stim?
      Cat despre Chindris, stai sa promoveze Petrolul…

      0
      0
    2. Dintre cei enumerati, fotbalisti sunt Adili si Florea. Hlistei ar cam fi trebuit sa aiba deja boom-ul care sa-l duca in liga 1. Dar boom-ul pe care l-a avut l-a dus inapoi in liga 2. Buia nu are chef de fotbal tot timpul. Restul sunt jucatori de duzina.

      0
      0
  3. O piesa utila la timpul său și atît. De cate ori nu răspundea la comenzi ne suparam și luă nota de trecere ,fiind arădean. Nici la Petrolul nu face lucruri deosebite. Are o incrincenare care da bine ,control relativ bun la minge.dar plasament precar ,deposedare și șuturi modeste. Ne uităm,crezând că poate ne-am înșelat. Așa cum ne mai uitam și la Jorza la Rapid. Deocamdată nu sunt ceva ce să-ți pară rău . Sentimentul asta e prezent ,in schimb la Hlistei !!

    0
    0
  4. A fost slab Chindris pentru voi dar toti uitati ca el a jucat in echipa care a promovat din liga 3 si a ajuns de 2 ori la baraj de liga 1 . Ia ganditi un pic drept si nu-i tot blamati pe toti care in trecut au fost la noi si de care conducerea s-a scapat din diverse motive sau chiar fara motive .

    0
    0
  5. CHINDRIS, un jucator destul de bun in perioada in care a jucat la UTA., un jucator de lupta de travaliu la mijlocul terenului, ca a plecat de la UTA., chiar nu stiu ce s-a intamplat ca, de plecat nu a plecat el degeaba !? Am urmarit cu interes declaratiile lui la conferinta de presa a Petrolului si l-am vazut pe Chindris suparat cu o fata intristata vorbind despre UTA. si spunand ca asteapta demult acest meci si castige , oare de ce s-a acumulat atata ura in el !? Eu nu voi zice nimic despre el pt. ca numai el stie ce s-a intamplat acolo la club cand a plecat la Petrolul !? Oricum , nu pot sa spun decat ca,UTA. de cand s-a infiintat , nu sta itr-un jucator anume pt. ca jucatorii vin si pleaca si UTA. tot UTA. ramane si deaia ii spun lui Chindris ca UTA. nu are deaface cu ce ti s-a intamplat tie acolo cu anumiti oameni de ai plecat ,deci tu sa nu fi suparat niciodata pe UTA. pt. ca oamenii se mai schimba si nu stii niciodata cand ve-i reveni dinou la UTA. !!! FORTA UTA. HAI BAIETII si chiar daca plecati invinsi de la Ploiesti ,macar sa faceti un joc bun acolo lasand o impresie buna !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Mai NELU mai termina cu laudele unora gen Chindris si lauda-l atunci cand joaca bine si critica-i cand e catastrofa cum a fost la UTA.Mai lasa-ma cu Chindris ca facea un meci bun si 3-4 slabute,nu ma face sa scot notitele..!Acum da totul impotriva UTA-ei ca si alti plecati,dar sa nu vina cu coada intre picioare dupa ceva timp si sa cerseasca la conducerea utista sa fie reprimit !!!!Eu stiu cativa din astia….Hai Ionut Popa strica-le seara de joi gazarilor si sa facem un egal !

    0
    0
  7. Stai domnule calm ca nu i-am laudat,eu am spus adevarul,ca a jucat, precum spui ,un meci bun si trei ,patru slabut !? Pai atunci, de ce joaca bine la Petrolul si pe deasupra ,este si capitan de echipa ? Domne, nu zic eu ca este un mare fotbalist dar nici slab nu este,vrei sa recunosti ,nu vrei sa si ca este un fotbalist serios si muncitor pe teren, ca a facut meciuri slabe ,asta este ,cine dintre jucatorii actuali nu fac meciuri slabe !? Nu a plecat el ca a vrut, a plecat ca, s-a schimbat toata garnitura la UTA. dupa barajul cu Poli. Timis. si ce sa faca el daca la cerut Petrolul, s-a dus acolo unde ii este mai bine,el stie mai bine decat mine si dumneata de ce a plecat, parca ce ,numai el a plecat de la UTA. in acea perioada !? Intreaba conducerea de ce a plecat, nu numai el ci si altii, in rest HAI UTA., HAI BAIETII ,poate, poate iese ceva , vom vedea !!!

    0
    0
  8. El e al 2 lea căpitan doar cand lipsește marinescu care e liderul lor asa ca mai usor cu chindriș capitanul gazarilor

    0
    0
  9. Da o facut Kiki meci mare, mare. Numa driblinguri, pase inainte si suturi. Exact ca un mijlocas adevarat. Tremuram cand avea mingea. Acu serios, nici n-am auzit de el pe teren. Giro, ia-ti-l acasa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button