Fotbal feminin

Predoi și ratările gazdelor au făcut diferența în Cupă: AC Piroș Security – Independența Baia Mare 2-3





Chiar dacă în primul eșalon nu o duce prea bine, strângând doar 7 puncte din tot atâtea meciuri, Independența Baia Mare a trecut de AC Piroș Security, în turul doi al Cupei la fotbal feminin. Partida s-a disputat pe terenul „Șega” și a fost câștigată de „moroșence” cu scorul de 3-2 (2-1). Toate golurile oaspetelor au purtat semnătura „decarului” Giorgiana Predoi, în timp ce pentru „leoaice” au punctat Floarea Liheț și Denisa Marcea în urma unor faze fixe.

Regretul lui Gheorghe Cameniță e mare, atâta timp cât echipa sa putea scoate mai mult din această dispută. „Într-adevăr, au o echipă bună, care pasează, te domină, dar ocaziile mari le-am avut noi. Vreo trei în prima repriză și alte două în partea a doua. Din păcate, Deea Bălaș și Melissa Olariu nu au fost în zi de gol și ieșim prematur dintr-o competiție în care anul trecut am ajuns până în careul de ași. Dar, să nu uităm, principalul nostru obiectiv este promovarea în prima ligă, iar în campionat suntem pe primul loc după tur”, a menționat Gigi Cameniță.

Bajko – Magocs, Liheț, Marcea, Dobre – Olariu, Chiș, Nagy, Cociuba – Bălaș, Vanu a fost echipa aliniată de AC Piroș Security în fața formației promovate din seria a II-a a eșalonului secund în această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button