National Sebis

Merșca, despre dușul rece de la Deva: „Lipsa de concentrare și multiplele absențe”





Național Sebiș pierde un meci oficial după exact două luni de zile și tot cu 4 goluri încasate. Precedentul eșec se înregistrase la Chișineu Criș, pentru ca cel de azi, de la Deva, să aibă particularitățile sale.

Cu lotul și așa decimat după accidentările grave ale lui Poștoarcă și Onțel, dar și plecarea lui Ankomah (ACS Poli i-a fi permis să revină la Sebiș, dar ghanezul a refuzat), Naționalul nu a putut conta azi nici pe Ruță, Mărgărit și Enciu, iar golgheterul Szekely a fost schimbat și el după 23 de minute tot pe motive medicale. „Am avut și 12 jucători la antrenamente în această săptămână, problemele musculare fiind la ordinea zile la noi. Nu a fost destul faptul că nu i-am putut folosi pe Ruță, Mărgărit și Enciu, s-a mai accidentat și Szekely în startul meciului de la Deva. Am ajuns la un moment dat să jucăm cu Pintea vârf, care de obicei joacă la închidere sau fundaș. Dar, chiar și așa am avut destule ocazii de a marca și meciul se putea termina liniștit 3-3 sau 4-4”, spune Cosmin Merșca.

După trei partide în care nu a scos mingea din plasă, Georgios Gakos a făcut-o în patru rânduri la Deva. „A lipsit concentrarea pe faza defensivă, prea ne-am lăsat surprinși pe contrele gazdelor, când le-am atras toată săptămâna jucătorilor în special asupra lui Fetița și Voineag, fotbaliștii lor de vitează. Dar nici la fazele fixe nu am fost mai siguri, primul gol luându-l dintr-un astfel de moment. Asta e, am improvizat prea mult în acest meci, multiplele absențe și-au spus în cele din urmă cuvântul și tare mi-e teamă că nu vom sta mai bine nici săptămâna viitoare. Tragem tare să ne recuperăm măcar o parte dintre jucătorii accidentați, căci de pierdut i-am pierdut sigur pe Goșa, Petculescu și Pîslaru, toți trei fiind suspendați. Așteptăm cu nerăbdare vacanța, dar înainte de a o lua trebuie neapărat să o batem pe Ocna Mureș”, a adăugat antrenorul „alb-albaștrilor”.

Într-adevăr, vinerea viitoare, Sebișul încheie anul 2018 cu un meci acasă împotriva contra „lanternei roșii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button