Crisul Chisineu-Criș

Crișul urcă pe 2! Abrudean: „Am văzut bucuria sinceră pe fețele jucătorilor, am ajuns pe un loc onorant, muncit, ce ne face cinste”





Ca și în precedenta partidă de pe teren propriu, tot în fața unei echipe din județul Timiș, Crișul Chișineu Criș a revenit de la 0-1 și și-a asigurat victoria ce o duce, cu o etapă înainte de vacanță, pe locul 2 în clasamentul seriei a IV-a  Ligii a 3-a. Contra Giarmatei, misiunea „alb-albaștrilor” a fost mult mai complicată decât cu Lugojul, însă bucuria succesului obținut prin golul lui Alin Mihai, din minutul 87, cu atât mai mare.

Lupta pentru un loc pe podium până la primăvară rămâne mai deschisă ca niciodată, iar Crișul are șansele ei în cazul unui nou rezultat pozitiv, joi, în Cetatea Unirii. „Am început meciul de la 0-1. Am luat un gol stupid în debutul partidei, ceea ce ne-a îngreunat situația pentru că și terenul a fost destul de greu. Am întâlnit o echipă bună, fără probleme de lot, cu foarte mare foame de puncte, care și-a vândut foarte scump pielea. Noi, din păcate, nu am contat pe Gâlcă, iar pe Alin Gligor a trebuit să îl înlocuiesc pe parcursul jocului. Obiectivul a fost câștigarea celor trei puncte, iar victoria este meritată. Am controlat jocul și am avut două ocazii rarisime prin Budur până la golul victoriei din finalul partidei. Felicit băieții pentru revenirea de la 0-1, asta este cel mai important. Se vede forța grupului unit pe care îl avem, jucători cu mare caracter, care au dat dovadă de multă implicare în joc și au jucat până la ultima picătură de energie. Mă bucur și pentru că Alin Mihai a jucat și a dat un gol decisiv. Dar, repet, tot grupul a fost la înălțime pentru că a crezut că putem întoarce scorul”, a explicat Adrian Abrudean, antrenorul „alb-albaștrilor”.

Chiar dacă datorită golaverajului superior celor de la Cugir și Cermei, Crișul Chișineu Criș e a doua forță campionatului cu 90 de minute până la pauza de iarnă. „Este o victorie foarte importantă, iată că am trecut pe locul 2 și tot vestiarul a fost foarte fericit și mulțumit că munca lui a fost răsplătită. Am văzut pe fețele jucătorilor bucuria sinceră. Obiectivul clubului este locurile 1-10 și iată că suntem pe un loc onorant, muncit. În plus, ne face cinste pentru că nu am câștigat puncte cu șansă, ci doar cu muncă și seriozitate. La Alba Iulia avem un ultim meci foarte dificil, ne vom juca șansa, cunoaștem adversarul și suntem optimiști că vom face un rezultat pozitiv. După ultima etapă vom trage linie și vedem ce vom face în perioada următoare, pentru că vrem să îmbunătățim jocul, nu ne mulțumim cu puțin, a adăugat „Știli”.

În Cetatea Unirii, va reveni și Florin Gâlcă, suspendat pentru meciul de astăzi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button