UTA Arad

Chipurile ultrașilor utiști decedați în urmă cu o lună – gravate la locul tragicului accident





Pe 25 octombrie, chiar înaintea derby-ului Vestului pentru care pregătiseră o coregrafie specială, Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi au încheiat socotelile cu viața în tragicul accident de mașină petrecut la podul Micalaca. Acum, pe doi dintre stâlpii ce susțin podul, camarazii celor doi ultrași utiști au gravat chipurile celor doi Bogdani, care sunt reamintiți în scandări la fiecare meci al „roș-albilor” și în memoria cărora s-a compus și un nou refren: ”Pentru tine noi trăim / Pentru tine noi murim /Și orice s-ar întâmpla / Vei rămâne echipa mea!”

”Chipurile zâmbitoare și blânde ale prietenilor noștri vor rămâne aici, în locul în care viața lor a încetat” – se scrie pe pagina Ultras Arad. Totodată, Claudiu Teacă, pasagerul internat în stare destul de gravă în seara de 25 octombrie a ieșit de două săptămâni din spital și le transmite și el un mesaj celor doi prieteni, decedați lângă el în mașină: ”Mereu în sufletele noastre, mereu cu noi!” Și cel de-al patrulea pasager, Daniel Aanei, e în afara oricărui pericol, dar asta se știa încă din seara tragicului accident.

Moartea celor doi Bogdani din galeria arădeană a născut o solidaritate rar întâlnită printre „tifoseriile” din toată țara. Chiar și rivalii de la Poli au respectat doliul fanilor de pe Mureș, au și virat banii din încasările de la derby-ul de pe 27 octombrie în conturile familiilor lovite de tragedie și au avut reprezentanți la funeraliile lui Mihoc și Moisi.

Un comentariu

  1. Speram sa fi invatat ceva ,pt ca ce au facut ce-i din tm sa doneze si banii familiilor nu multi făceau ,frumos ar fi sa nu se uite asta si la următorul meci si niciodata sa nunai fie înjurături cu m… uta si m… poli tm si bătăi pe străzi scandaluri la gară etc fiecare sa încurajăm echipa si orasul nostru coregrafie si va fi mai frumos pt ca noi suntem.din vestul țării si rad mitici de noi ,noi ne omora între noi si pe langa bucuresti apar echipa după echipa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button