Fotbal feminin

Ineuancele pierd restanța de la Baia Mare și iernează pe ultimul loc în liga secundă





Pe 14 octombrie, delegația Ineului nu a mai ajuns la Baia Mare pentru etapa a 4-a ligii secunde la fotbal feminin. Cauza, o defecțiune a microbusului ce a fost dovedită la Federație, care a reprogramat pentru acest weekend meciul. Miza era evitarea ultimei poziții în clasamentul seriei a II-a, care – până la urmă – îi revine echipei din Țara Zărandului.

Venus Maramureș s-a impus cu 5-3, la capătul unei partide în care oaspetele s-au întrecut în ratări în special în repriza secundă. „Ne-am deplasat în ziua meciului și am intrat ceva mai greu în meci. Nu are rost să mai comentez arbitrajul, unul – de altfel – în favoarea gazdelor, căci – oricum – principala vină este a noastră și pentru acest eșec, ca și întreg parcursul din acest tur. Sunt mulți și complecși factorii pentru care ne-am prezentat atât de rău în această toamnă, iar vina e comună, conducere, antrenori, jucătoare. Din iarnă trebuie văzut ceea ce vrem și ceea ce putem pune în practică din ceea ce ne-am dori de la partea a doua a campionatului, dar și din vară încolo, taurul trebuie luat de coarne”, spune Cristian Sculici, antrenorul coordonator al lui CS Ineu.

Mariș – Vamanu, Martin, Covaci, Preală – Cristea, Mihăieș, Sebastian (Perva), Gruia – Ancăș, Muj a fost echipa ineuană aliniată în Maramureș, golurile purtând semnătura lui Tina Ancăș și Denisei Muj.

Altfel, echipa de juniori mari ai lui CS Ineu dispută chiar la această oră un amical la Cluj, cu echipa similară a Universității, pentru întreținerea relațiilor bune între cele două cluburi și o eventuală colaborare pe linie juvenilă. Tinerii fotbaliști vor ajunge și pe „Cluj Arena” pentru a asista la meciul dintre U. Cluj și FC Balotești, contând pentru etapa a 18-a a ligii secunde.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button