Sporturi de contact

Arădeanul Daniel Lazăr – cel mai bun judoka la Jocurile Latino-Americane ale Polițisților și Pompierilor





Rezultat mare pentru un polițist arădean. Daniel-Raul Lazăr a cucerit medalia de aur la judo, în limitele categoriei 66 kg, în cadrul ediției a șasea a Jocurilor Latino-Americane ale Polițisților și Pompierilor. Aceasta s-au desfășurat între 17 și 24 noiembrie în Panama City, capitala statului Panama.

Reprezentantul României l-a învins în finală pe Giovanni Agrasal, din Panama, în timp ce medalia de bronz a fost câștigată de Fernando Santos, de asemenea din țara gazdă a competiției.

Părtași la prețioasa medalie au fost și SC Inteco Holding SRL, SC Nad Investment Cereal SRL și Judo Club Lazăr Loghin, susținătorii lui Daniel-Raul Lazăr.

Lazăr nu este la prima medalie, el având în palmares mai multe rezultate importante, precum medalia de bronz la Jocurile Europene de Poliție (Spania 2018), medalia de bronz la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor (ediția SUA 2017), tot bronz la Campionatul de Judo al M.A.I 2017, iar în urmă cu o lună, locul I la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button