UTA Arad

Isac, al treilea mijlocaș de 17 ani la debut sub comanda lui Popa: „Secunde importante pentru mine, mă bucur că am ieșit de pe teren învingători”





În decurs de șapte etape în eșalonul secund, Ionuț Popa a contat pe trei dintre jucătorii de la grupa 2001 a UTA-ei, antrenată de Sandu Gaica și Adi Ungur. L-a debutat pe Denis Hrezdac în meciul cu Energeticianul, apoi l-a trimis pe teren pe David Miculescu în disputa cu U. Cluj, iar în ultimele trei partide l-a titularizat mereu, iar astăzi antrenorul „roș-albilor” l-a făcut să simtă aerul ligii secunde și pe Daniel Isac.

Mijlocașul central a prins ultimele 80 de secunde ale duelului cu CS Mioveni, timp în care a avut și o acțiune personală, în care și-a etalat calitățile de dribleur. „Poate acum ceva timp nu mă așteptam să debutez atât de repede în Liga 2-a, dar când am văzut că domnii antrenori de la prima echipă le dau șanse jucătorilor tineri, am sperat și eu la un moment dat. Mă bucur că am intrat pe teren, chiar dacă am jucat doar două minute. Poate, din etapa viitoare, dacă merit, voi juca mai mult. Domnul antrenor mi-a spus azi să intru în joc cu tupeu și încredere în mine și să fac în așa fel încât să țin mingea și adversarii cât mai departe de poarta noastră. Nu am atins eu mingea de prea multe ori, dar secudele în care am evoluat sunt importante pentru mine. Apoi, bineînțeles, mă bucur că am ieșit de pe teren învingători, sper să o facem și sâmbătă cu Daco-Getica. Pe de altă parte, suntem cu toții triști pentru că Adi Ungur, unul dintre antrenorii noștrii de la grupă, trece prin momente grele după decesul tatălui său. Îi transmit în numele întregii echipe sincere condoleanțe”, a menționat Daniel Isac, venit la UTA în urmă cu un an și jumătate de la Caransebeș.

Întrebat de debutul mijlocașului central de 17 ani, Ionuț Popa a oferit multe exemple de fotbaliști debutați de el în primele eșaloane la vârste fragede. „Am ținut neapărat să îl debutez pe Isac, pentru că am atâția copii la echipa asta la care țin. Pe lângă asta, eu tot timpul am trimis în teren copiii care merită să joace, fără să țin cont de vârsta lor. I-am debutat pe Buhuși sau Miclea, la Iași, Keșeru și Cigan, la Bihor sau Mailat, Oprea, Bîrnoi, Sorescu, la Poli. Avem câțiva copii care se antrenează cu prima echipă și sunt permanent în vizorul nostru”, a spus antrenorul principal al „roș-albilor”.









6 comentarii

  1. Bravo copile!Felicitari!Mi-a placut faza,(in putinul timp in care ai evoluat) cand le-ai inodat genunchii argesenilor,cred ca 3- 4 „bucati”,daca nu ma insel…Asta inseamna atitudine si fara frica de adversar!
    Incepem sa simtim acel aer de „aradeni pentru aradeni”,chiar daca stim ca nu esti nativ aici,dar provenit din grupele de juniori ale UTA-ei,devii automat!
    Capul si mintea doar la fotbal,la UTA,munca,multa munca si seriozitate,apoi rezultatele vor veni de la sine!
    Multa sanatate tinere Isac!Azi 2 minute,maine 10,poimaine mai mult…..Succes!

    0
    0
  2. Bravo baietii, tot respectul! Sper ca din retur sa nu se aduca iar „vedete” care nu au chef de fotbal si juniorii astia talentati sa fie lasati iar pe margine.
    PS:@Giro fotbalistul care ne-a injurat aici pe toti suporterii echipei UTA a avut probleme mai mari si cu suporterii de la Sanatatea Cluj pe cand a jucat acolo si de atunci evita echipele din Cluj,sincer m-am documentat…..

    0
    0
    1. Stiu,@Bebe,vorbim despre Janos,am tacut,am asteptat si am avut maxime sperante in privinta lui,dar de unde nu se poate,nici D-zeu nu poate da!
      Dar nu eu l-am acceptat la UTA,in defavoarea unor juniori,Jorza,Tanase,Toma…
      Sau ce vrei sa-mi povestesti?Un Oprea?Ne injura si David Popa,lejer,fara remuscari…indolent,plictisit…Te rog sa-mi scuzi exprimarea,,dar se pisa pe ei de la distanta,Miculescu,Hrezdac,Isac….si stai ca mai sunt copii….De astia avem nevoie…
      Elefantii adusi pe criterii necunoscute,se datoreaza tot lui Ionut Popa!Acum vede si el ca a gafat si incearca sa repare….Oprea,Enescu,Matei,li se mai da o sansa…La ghlotina cu ei!
      Daca Miculescu este clar titular,acum pierdut,suspendat,vorbim despre ce se poate din loturile noastre!!
      Nu stam rau,deloc!Nu dorim elefanti,blazati,plictisiti….

      0
      0
      1. Uta are nevoie jucatori buni pentru a ataca promovarea cu sanse reale, juniorii nostrii trebuie sa creasca linga acesti fotbalisti si introdusi treptat. In fiecare generatie apar 3-4 copii care pot face fata cerintelor ligii a 2a restul mai jos, degeaba unii viseaza sa joace doar acesti copii, pentru ca , din pacate , nu merge)…combinatia perfecta e intre tinerete si experienta, ori experienta o iei de la jucatori care au jucat prin prima liga sau strainatate( nu elefanti, ci jucatori care au jucat si confirmat). Uite cazul sepsi, cluj , cu jucatori straini , ce rezultate au ..

        0
        0
  3. Sa fim alaturi, acum,lui Mugurel,Adi Ungur in clipele grele traite,la decesul tatalui sau!
    Sunt clipe grele..Sa fim alaturi de el.Sa se odihneasca in pace!

    0
    0
  4. Bun copilul, foarte talentat la cat a jucat de putin ,s-a vazut de cum a pus piciorul pe minge ca, stie fotbal, bravavo baiete fii serios , munceste la antrenamente si vei ajunge jucator foarte apreciat !!! Iti doresc mult succes pe mai departe Daniel Isac !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button