Gloria LT Cermei

Cugir – Cermei, sau cine iernează pe podiumul seriei a IV-a a Ligii a 3-a? Anca: „Presiunea e pe ei, ca și candidați la promovare!”





Probabil nimeni nu ar fi anticipat un duel decisiv pentru un loc pe podiumul Ligii a 3-a la final de tur între Metalurgistul Cugir și Lunca Teuz Cermei. Să zicem că teamul din județul Alba este în grafic, marea surpriză venind de la „sămădăi”, care au schimbt total liniile în această vară. Probleme de omogenitate au existat în debut, dar de 7 etape, când echipa s-a legat, „sămădăii” au pus la păstrare nu mai puțin de 19 puncte.

Așadar, „alb-roșii” se deplasează la Cugir din postura echipei neînvinse de aproape două luni de zile și așa vrea să rămână și după acest ultim meci oficial al lui 2018. „I-am văzut pe viu pe cei de la Cugir la Lipova, dar și de două ori pe imagini video și am înțeles că sunt o echipă ce construiește jocul de jos, îi place posesia, dar are și atributul de accelera jocul când e cazul. Presiunea este clar pe ei, căci au declarat încă din vară că vor să promoveze, pe când noi nu avem ce pierde în acest meci, decât prima oferită de conducere. Așadar, vom aborda deschis acest meci, ca și restul de până acum, din care am ieșit foarte bine, peste așteptări. Ne lipsesc doi jucători importanți, Nistor și Deta, dar avem înlocuitori de același nivel și avem încredere în ei. Mă bazez pe toți în aceeași măsură și pe dorința lor de a demonstra că pot juca mai sus, având deja exemplele lui Bodea sau Buia, jucători plecați de la Cermei în Liga 2-a. Este clar că vom da peste o echipă construită pentru a câștiga, cu jucători de experiență ca Itu, Necșulescu sau Tătar, iar tinerii sunt și ei rodați deja la acest nivel. Am minți dacă am spune că adversarii nu pleacă cu prima șansă, dar am încredere în echipă pentru un rezultat pozitiv ce ne-ar ține pe podium până la anul”, a menționat Radu Anca, antrenorul cermeianului, despre confruntarea de vineri, de la ora 14.

O confruntare între vecine de clasament, aflate la egalitate de puncte, 28, cu Metalurgistul Cugir situată pe ultima treaptă a podiumului, iar oaspeții cu un loc mai jos. Gruparea de sub Drăgana, singura din Alba aflată în „grafic”, se găsește la trei „lungimi” de fotoliul de lider și vine după două victorii, în fața sa aflându-se un oponent egalat runda trecută în prelungiri de Unirea Alba Iulia, Selegea răpind-le arădenilor satisfacția celui de-al 7 meci consecutiv câștigat. „Este clar cel mai greu meci pentru noi din seria ultimelor trei și în același timp foarte important. Vrem să terminăm turul cu o victorie, suntem obligați să dăm totul, să fim concentrați și determinați, mai ales că jucăm acasă. Se preconizează o întâlnire foarte foarte dificilă, împotriva unei echipe din frunte ce joacă fără presiune, obținând rezultate de apreciat, echipă ce îmbină experiența unor jucători precum Capătă, Vezan sau Polgar, cu tinerețea”, a declarat antrenorul Călin Moldovan pentru ziarulunirea.ro. În formula cugireană revine L. Tudor – după suspendare, L. Itu – este incert (cu șanse de recuperare), lipsind Făgărășanu – fisură de maleolă.

Formații probabile:

Cugir: N. Bănică – Dohotariu, I. Tătaru, Șt. Radu, M. Neagu – Șaucă, Dican, Itu, Dicu – Necșulescu – B. Lemac.

Cermei: Gârlea – Polgar, Rogojan, Varga, Sabău – Tănase, Vezan – Mager, Prună, Vlad – Capătă.









5 comentarii

  1. Domnule,cine a declarat anul acesta ,că metalurgistul vrea să promoveze?
    Dv,ați arătat un articol dintr-un ziar din 2015…,unde tot nu văd nici o declarație

    0
    0
    1. conducatorii vostri sunt modesti, nu dau declaratii la presa, si acum, dupa 3 ratari consecutive, normal ca nu are nimeni curajul sa declare … dar gazetarii din Alba folosesc cuvantul promovare in articolele scrise in ultimii 3 ani …

      0
      0
  2. Va place situl nostru de sport ! Avem oaspeți in fiecare săptămână din alte județe. Luci draga ,situl vostru face onoare ,orașului nostru Arad. Săptămâna asta a fost foarte vizitat de oaspeți noștri din judetul Sibiu,acum judetul Alba ……..cat tupeu aveți domnule Crișan să întrebați(cine a declarat că vrea să promoveze,Cugirul?)……..eu zic sa ii întrebați pe prieteni dumneavoastră de la Avrig,Galda,Soda dragaaaaaaaaa !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button