Stranieri aradeni

Gol à la Salah pentru arădeanul Purece, în Polonia: „Condițiile de joc și financiare sunt de excepție chiar și în liga a doua” VIDEO





Fostul utist, Florin Purece a înscris un nou gol superb în liga a doua poloneză, în victoria cu 1-0 a echipei sale, Termalica, împotriva celor de la Podbeskidzie. Mijlocașul arădean de 27 de ani a înscris cu un șut cu stângul, la vinclu, intrând în mijloc din banda dreaptă, în genul celora înscrise de Salah, starul finalistei Champions League, Liverpool.

Campion cu Viitorul în 2017, arădeanul se află în Polonia din ianuarie 2018, după ce evoluase și în Israel, pentru Hapoel Raanana. În această vară, echipa sa a retrogradat din prima ligă, dar mijlocașul a preferat să rămână la Termalica. „Am fost singurul care a rămas în vară. Cred că am luat cea mai bună decizie. Chiar dacă am retrogradat, condiţiile de aici sunt de excepţie, atât financiare, cât şi de joc. Nu am început bine campionatul, dar am speranţe la promovare. Am semnat prelungirea până în vară, dar în funcţie de acest lucru, este posibil să semnez un alt contract. Ei mi-au făcut o nouă ofertă, dar decizia este la mine. Am dat trei goluri. Glumind puţin, dau rar gol, dar şi când dau se vede. Mă bucur că au fost goluri frumoase, dar cel mai important este ca acele reuşite să aducă şi puncte echipei, aşa cum a fost cel de ieri, când a fost golul de trei puncte, a declarat Purece pentru Digi Sport.

Este a treia reușită a sa în acest sezon, în 14 partide. Termalica se află pe poziția a 11-a în divizia a doua din Polonia, cu 24 de puncte.

VIDEO reușita lui Florin Purece









Un comentariu

  1. Poate ii scriem lui Mos Craciun si sa te revedem la UTA,dar nu abia la pensionarea ta…
    Am fost cuminti tot anul,adevarat ca nu ne-am prea facut temele de casa….
    Bine acum….scrisoarea ar contine multe „cadouri” dorite si de ce nu/posibile?….
    Stim ca este o utopie,dar daca visam,nu se supara Mosul….nu-i asa?
    Vai,vai,vai…ce fotbalisti adevarati,nu purtatori de ghete, au plecat din Arad de-a lungul anilor….Imi vine sa-mi dau pumni in gura cand ii vad pe la alte echipe….Cu felicitari,nu cu rautate ma refer….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button