Crisul Chisineu-Criș

Livetext Liga III-a, ora 14: Unirea Alba Iulia – Crișul Chișineu Criș 1-1, final





În ultima etapă a anului, Crișul Chișineu Criș se deplasează la Alba Iulia pentru duelul cu Unirea, una dintre echipele considerate favorite la promovare la începutul turului. Calculele „alb-negrilor” nu prea au ieșit însă, iar aceștia se află doar pe poziția a noua. Pe de altă parte, Crișul este una dintre surprizele plăcute și e aproape să încheie turul pe poziția a doua.

Formații:

Unirea: Sporea – R. Ivan, Scrob, I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu –Davidaș, Selagea, Tat, P. Păcurar – An. David. Rezerve: Căt. Suciu – L. Dan, Cl. Oara, E. Codrea, S. Mureșan, Cr. Păcurar, Goguța. Antrenori: Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Raul Oargă.

Crișul: Mucha – Al. Pavel, D. Lazăr, G. Siminic – Clej, C. Maghici, I. Ianc, Lezeu – Piț, Modan, Budur.  Rezerve: Dagău – Ciornei, A. Mihai, Stegaru, Lung, Pașcalău. Antrenor: Adrian Abrudean.

Arbitri: Mihail Sebastian Lăstun (Râmnicu Vâlcea) – Anghel Todea (Cluj), Iosif Adrian Nasc (Câmpia Turzii).

Observatori FRF: Dan Monea (Aiud-Alba) şi Marius Claudiu Ştefan (Orăștie)

Min. 10: GOL Unirea! Tat a deschis scorul cu un șut imparabil de la marginea careului, cu stângul, mingea ducându-se la vinclul porții din dreapta lui Mucha

Min. 32: GOL Crișul! Piț egalează cu o altă execuție spectaculoasă, șut din întoarcere, de la marginea careului, în dreapta lui Sporea, rămas spectator

Meciul în format live-text îl puteți urmări AICI prin amabilitatea colegilor noștri de la ziarulunirea.ro.

 

6 comentarii

  1. Sincere felicitari Crisului Chisinau Cris ca a facut 1-1 la Unirea A-Iulia unde clujanul-aiudean Dan Monea a inmanat flori,diplome +++celor 2 tusieri care s-au retras din arbitraj.Acestia doi puteau favoriza pe albaiuleni caci chiar daca greseau cei de la CCA nici caii de la bicicleta nu le putea lua….!!!Bravo Stili,iar daca faceti un egal in primul meci la Cugir,sigur puteti promova in B caci aveti echipa buna cu exceptia stangaciului dusman….ce s-a luptat ca UTA sa-i plateasca nemeritat suma ceruta ce el……!Noroc si succes Abrudene ca sa moara dusmanii tai…..si ai mei ce au inventat multe neadevaruri…….!Hai UTA!

    0
    0
    1. Astazi 29.11.2018 nu merg pe Cetate la meciul Unirea A-Iulia -Cris caci fluiera centralul Lastun din Rm Valcea si observator e aiudeanul Monea……!!!!!Nici cea mai mica sansa nu cred ca exista astazi pentru Chisineu-Cris,mai ales ca de 1 Dec nu se poate strica sarbatoarea albaiulenilor !!!!!Campeoana de toamna…… nu se premiaza, ci aceia de la finalul campionatului C 4….

      nu mai inteleg nimic din ˝fotbalul˝ asta …

      0
      0
        1. asteptam mesajul de vineri dimineata, inainte de cugir – cermei … poate si cugirul are ceva sarbatoare si nu poate fi deranjat … in acest tur de campionat, din 14 meciuri intre Arad si Alba, ultimii nu au castigat niciunul … maine este ultima sansa, sebisul nu cred ca se incurca cu ˝soda draga˝ și eu cred ca nu se lasa sămădăii! Maine, toti aradenii vor fi samadai!

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button