Șoimii Lipova

Lipovanul Trabalka încheie turul Ligii a 3-a cu 14 goluri: „Cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova” + FOTO





Rezultatele mai modeste ale lipovanilor înainte de concluzia turului s-au datorat și blocajului golgheterului echipei. Kevin Trabalka nu mai marcase de pe 26 octombrie, contra Giarmatei, dar a făcut-o de două ori la Ghiroda, întorcând golul lui Baranyi.

Astfel, atacantul și-a făcut cadoul perfect la împlinirea a 22 de ani, cu două zile înainte de disputa din județul Timiș. „A fost un tur extraordinar atât pentru mine, cât și pentru echipă și cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova, de ce nu? Am făcut doar un meci slab în această toamnă, cel cu Reșița, celelalte două pierdute au fost contrar cursului jocului. Nu am început chiar bine partida de azi, am avut ratări incredibile la 0-0 și la 1-0, nu-mi venea să cred că am și avem atâta ghinion. Dar, fotbalul te răsplătește atunci când muncești. Cu această victorie într-o vacanță frumoasă, liniștită și binemeritată după acest tur terminat pe primul loc”, spune Trabalka.

Ca și golgheter al seriei a IV-a a Ligii a 3-a, cu 14 reușite, tânărul vârf crescut de UTA ar putea atrage oferte pe adresa sa în pauza competițională. „Înainte să văd aceste propuneri și mai vorbim apoi. Eu mă gândesc doar la Lipova, sper să marchez în continuare cât mai multe locuri pentru echipă. Pe de altă parte, depindem și de conducere, de obiectivul ce ne va fi trasat – probabil – în această iarnă”, a adăugat  Kevin Trabalka.

Galerie foto Ghiroda-Șoimii Lipova

Despre o posibilă revenire a golgheterului său într-un eșalon superior (Trabalka a jucat pentru UTA și Rămnicu Vâlcea în Liga 2-a, dar și pentru Dinamo în Liga 1), a vorbit și antrenorul „șoimilor”. „Kevin mai are contract cu echipa, depinde de el dacă își va dori să plece în cazul unor oferte de mai sus. Mie nu-mi place să țin cu forța jucători la echipă, pentru că nu văd rostul”, a precizat și Flavius Sabău.

 

9 comentarii

  1. Felicitari, Kevin, tie, colegilor tai, antrenorului si stafului pentru ca ati reinviat fotbalul bun in Lipova! La multi ani!

    0
    0
  2. doar 22 de ani? parca joaca de 10 ani la seniori…bravo baiete, tine-o tot asa si fotbalul te va rasplati daca iti respecti meseria! fizic ai fost inzestrat de natura, sper sa ajungi macar la fel ca Tucudean, de care imi aduci aminte

    0
    0
  3. Felicitari arbitrului-jucator Trabalka pentru golurile marcate pentru Lipova.Daca Lipova castiga in prima etapa din retur la Sebis,da stiti ca 70% dezarmeaza pe contracandidate din C 4,altfel nu se stie….!Succes si noroc lipovani,chiar si celor care au facut afirmatii dure si neadevarate la adresa mea….Cine stie,le are……!

    0
    0
  4. Albautistule nimeni nu ti-a avut treaba . Noi te-am respectat . Am vrut sa te cunosc personal si te-am cunoscut si te-am salutat, te-am respectat dar cand la o infrangere care a cazut cum nimeni nu se astepta tu vi si ne faci in fel si chip ….e greu de acceptat . Eu pentru familia mea ( echipa mea) m-am certat si cu amici si cu prieteni daca au zis ceva rau de baieti . Vrei sa spui ceva spune de mine cat vrei . Ca sunt gras urat ce vrei tu dar baietii lasa-i in pace . Ma repet NU SUNTEM SI NU VOM FI IEPURII NIMANUI .

    0
    0
    1. bravoooo, sa nici nu fi-ti vreodata! pacat totusi ca l-ati dat afara pe Sergiu Popa..stiu, ve-ti zice ca el a vrut sa plece…in fine

      0
      0
  5. Florine nu vom spune nimic din ceea ce nu este . Ce a fost de spus s-a spus . Putem doar sa-i multumim pentru momentele petrecute impreuna si sa-i uram multa bafta la viitoarea echipa si multa sanatate .

    0
    0
  6. A ierta e un lucru omenesc d-le Radu si sincer mi-a trecut supararea pe doi comentatori lipovani….!Daca spre safarsitul retului sunteti cu Lipova in cartile promovarii,eu v-as propune sa va cazati inaintea meciului cu Avrigul,la pensiunea-restaurant Brandusa a patronului Maties Ioan si Adriana,unde voi fi prezent….Sunt veri cu sotia mea.Ce zici de recuperarea punctelor,iar fluierasii cunostinte nu vor musca..si nici nu ma razbun,caci e mai buna o pace !Noroc aradeni,dar ce ne facem cu UTA ????

    0
    0
  7. Deci doar daca suntem in cartile promovarii putem sa ne cazam la Brandusa. Pai atunci ne vom stradui sa fim in carti sa putem dormi acolo . Glumesc. E mult pana la meciul ala . Important e sa fim sanatosi ca in rest le facem noi cumva pe toate .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button