UTA Arad

Matei și Dan – redescoperiți de Popa, care a arătat cu degetul spre un alt elev de-al său: „Este chiar simpatic, dar nu știu, nu joacă”





După despărțirile de Vădrariu, Pop, Cubleșan și Janos, UTA părea să fi găsit o altă formulă stas, ce a început meciul cu Mioveniul, din care s-au câștigat din nou trei puncte după o lună de zile. Dar, după disputa cu argeșenii, Manea, Enescu și Miculescu au ieșit din acest „unsprezece”, astfel că Ionuț Popa a trebuit să apeleze la alți jucători.

Dacă Iuga și Oprea au intrat automat în schemă din moment ce au mai bifat destule minute oficiale în acest sezon, utilizarea lui Cristinel Matei a surprins puțin. Trimis la echipa a doua în urmă cu cinci runde, mijlocașul de 22 de ani se antrenează din nou sub comanda lui Popa de la începutul acestei săptămâni și azi fost titularizat în spatele vârfului Rus. „L-am folosit pe Matei, fiindcă era singurul mijlocaș de legătură, care să ne lege puțin de la mijloc în sus. Știam că din punct de vedere fizic nu stă bine după pauza lungă făcută, dar nu am avut soluții. Chiar nu am vrut să pierdem acasă jucând numai cu copii și să rămânem doar cu satisfacția că am folosit mulți juniori. A rezistat 50-55 de minute destul de bine, dar se vede că nu are ritm de joc, poate va primi și la Constanța posibilitatea să joace”, a explicat antrenorul „roș-albilor”.

UTA a dominat mare parte a reprizei secunde, a egalat și și-a creat ocazii importante, dar în ultimele 6-7 minute a riscat să primească golul unei înfrângeri nemeritate. Ionuț Popa și-a motivat și schimbările, arătând cu degetul spre David Popa, care nu a reușit mai nimic în cele 15 minute jucate. „Daniel Dan nu a jucat în campionatul acesta și știam că e proaspăt și că poate aduce un plus. Isac e al șaptelea sau al 8-lea copil introdus azi pe teren și nu a prea putut ține ritmul. L-am băgat și pe David (n.a. Popa) pentru că are viteză și putea profita de spațiile mari din apărarea lor. Credeam că poate aduce un plus, dar nu îl înțeleg pe acest copil. Este chiar simpatic, dar nu știu, nu joacă și are niște calități bune. Am avut pe final o contră trei la trei, își putea dezechilibra ușor adversarul direct, dar s-a împiedicat în minge…”, a mai subliniat Ionuț Popa.

Într-adevăr, pentru Daniel Dan vorbim despre un debut stagional, acesta jucând ultimul său meci oficial în ultima rundă a stagiunii precedente, la Pitești.

FOTO: UTA Media Design









8 comentarii

  1. As avea o intrebare,va rog….?????Acest Oprea,la care incerc sa cred ca s-a trecut de faza sanselor de a mai arata ceva fotbal,are stipulat cumva in contract un numar minim de minute pe care trebuie sa le joace in fiecare partida?Intreb doar,pentru ca stiu ca se mai practica asemenea clauze…
    Despre David Popa,tot incerc sa-i gasesc cumva,pe undeva niste explicatii,niste scuze,daca pot sa le numesc asa…Am impresia ca pentru varsta lui,nu este maturizat suficient,de trateaza fotbalul ca si in curtea scolii,oricat de simpatic i-ar fi lui Mister si la toata criza de efectiv de acum….Nu reusesc sa-l inteleg pe acest tanar….
    Despre Stahl?In afara de greseala pasei neinspirate, din care a venit golul „Bravilor Daci”,baiatul macar se zbate si munceste(ii astept cu mult interes acea explozie personala si sa ajunga sa faca diferenta).Tehnica are,viteza suficienta are….Nu cred ca trebuie criticat chiar acum,avand si zile mai slabe in trecut,cu un mic amendament:risca sa devina copia la indigo a lui SS,Stratila….Are aceleasi scheme stereotip,reusind 1-2-3 fente(dar aceleasi),dupa care adversarul il cunoaste deja,daca nu deja dinainte…
    Nu ma prea pricep eu,dar una stiu foarte bine:cand ai jucatori gen Stahl,ar trebui pe parcursul jocului,sa schimbe des flancurile,cand pe stanga,cand pe dreapta.O mai face el,dar rar si insuficient….Ma rog…
    Tragand linia si avand in vedere iar si din nou o aliniere de echipa inedita,datorita conjuncturii existente,eu spun ca sa fim multumiti cu acest egal…
    Vad totusi,acum,acea dorinta de victorie,reaparuta…
    HAI baieti…pe cai!Nu este greu la Farul…de voi depinde,apoi mai vedem ce va fi in pauza de iarna!
    HAI UTA!

    0
    0
  2. Cel mai bine ar fi sa scapam cat mai repede posibil de Oprea, David Popa si Matei-eu unul nu prea vad multa fantezie in jocul lui. Si o supar foarte multa lume, dar dupa parerea mea Stahl nu va ajunge niciodata jucatorul visat de noi la UTA, mult succes baiete, sper sa reusesti transferul afara ca dupa parerea mea o sa avem jucatori mai buni ca tine chiar din juniorii nostri si nu o sa mai ai loc in primul 11. Benga-altul care poate pleca

    0
    0
  3. Bine punctat UTACM,imi pare rau de Stahl care este talentat dar nu stiu ce se intampla cu el de este prea indragostit de minge si nu se concentreaza indeajuns la unele faze , sper sa isi revina odata si odata , sa zicem ca vei juca in campionatul Germaniei cu asa driblinguri fara rost ,crezi ca, vei avea vreo sansa ? Schimbati atitudinea despre fotbal daca vrei sa ajungi un jucator valoros pe maideparte !? In rest numai de bine.

    0
    0
  4. Mai Nelule ati batut chinut cu Targovistea ta pe ASU Poli TM,cu un 11 m inexistent facut cadou de pitesteanu Naidin si un gol norocos in prelungiri….Pacat ca ASU nu a castigat macar 1 punct impotriva barbosului bistritean Moldo si oare mai are mult noroc asta ????,caci nu uit cum a castigat cu UTA pe gafele lui ,,ManeA,,…..Cum zicea cineva pe aici…..tu ai fi bun antrenor secund a UTA c-a sa le predai tactica si asezare in teren !Hai Popica da afara pe cei ce nu corespund si daca nu-i stii o sa tii spun eu !Hai UTA !

    0
    0
  5. Domnule Le are cu…,cu ce le ai !? In primul rand ,fotbalul se joaca pe goluri,chinuit nechinuit, a castigat meritat pt. ca, au crezut in victorie, referitor la 11m acordat Chindiei sa stii ca a fost fara discutie, impingere in careu ,uite-te mai bine la faza dupaia sa comentezi !!! Cu Moldovan ce ai ,tie necaz cumva , macar sa ajungi la valoarea lui !!! Si imi mai spui ca, fac eu pe antrenorul, pai nu ca, fac eu pe antrenorul dar sa stii ca am jucat fotbal multi ani si stiu mai multe despre fotbal ca dumneata !!! Eu tin cu UTA. de mic copil dar sa stii ca UTA. a jucat slab la Targoviste, ca, aia au avut noroc, ca nu stiu cine a dat pe langa minge s.m. astea sunt vorbe fara rost, apa in piua !!! Pana ce la UTA. , nu va interveni factorii de decizie din ARAD, este greu ca, UTA. sa promoveze, poate de la iarna mister POPICA sa faca o echipa puternica si sa atace promovarea din campioatul viitor !!! Sanatate si noroc, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Bine ca nu te-a injurat, pt ca aici daca aia alta opinie decat, cativa, nu toti, imediat sar si te injura de zici ca ai comis delict de opinie…ficare are dreptul sa-si spuna parerea, ca a unuia e mai avizata! e treaba fiecaruia cum o intelege, dar asta nu da dreptul aluia care nu-i de acord cu ce ai scris sa te injure…!?
      Eu , am ce am cu Popica si cu Falca, cu primul ca a vandut pe UTA si o sa o mai vanda, par al doi-lea ca a distrus fotbalul din Arad si stadioanele primite cadou…E! ca nu stie lumea ca, daca nu era clauza la actul de donatie cum ca , sa ramana Stadionul cu destinatia fotbal si sport, erau deja crescute blocurile A-red, pe acel loc…tot pentru cunoscatori zic asta.

      0
      0
  6. GABRIELE, pai de ce sa ma injure Le ai cu …, ce il supara adevarul ca cineva are alta opinie ? Sa fim seriosi,fiecare om are opinia lui despre UTA.,ce acuma nu apucam sa ne injuram unii pe altii, da domne ,nu iti convine ce a scris unul s-au altul despre jucatori, antrenor, conducere, autoritati etc., foarte bine dar se poate replica decent si cu bun simt !!! Unii tin cu Popica, altii nu, altii tin cu unii jucatori , altii nu,deci este opinia fiecaruia ca, oricum oamenii se cearta si la UTA. ,jucatorii, antrenorii, conducerea vin si pleaca ,asa este peste tot !!! Sanatate si noroc !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button