UTA Arad

Popa: „Când faci cadouri ca Stahl și mai ratezi 5-6 ocazii singur cu portarul, e greu să speri la victorie. Am avut și un penalty, arbitrajul a fost derutant”





UTA a bifat toate rezultatele posibile la ultimele trei confruntări interne. După insuccesul cu FC Argeș, a urmat victoria cu Mioveniul, pentru ca la despărțirea de proprii fani până în 2019 să iasă remiza în compania Daco-Geticii. Costin a egalat, în debutul părții secunde, golul lui Călințaru din primul act și „roș-albii” ajung la cota 28 de puncte, pe locul 10.

La final, antrenorul „Bătrânei Doamne” a dat vina pe ratări, dar a subliniat și eroarea făcută de unul dintre cei mai tineri jucători ai săi la reușita teamului vizitator. „Am vrut să câștigăm azi, dar nu am putut. Când faci cadouri cum a făcut Stahl la golul lor, printr-o pasă superbă pe 16 metri și când ratezi 5-6 ocazii singur cu portarul prin Oprea, Stahl sau Costin, e greu să speri la o victorie. Mai mult, te poți aștepta ca adversarul să te taxeze, cum a fost la bara aceea lovită din ultimul minut, practic singura lor ocazie clară ivită pe parcursul celor 90 de minute. S-a simțit și lipsa la mijlocul terenului a unor jucători ca Miculescu și Enescu, dar nu înțeleg nici acum atitudinea unor jucători care intră în teren și șomează. Probabil că așteaptă și ei iarna, așteaptă ultima etapă să vadă ce putem rezolva. Mă bucur că, în ciuda frigului, adevărații suporteri au fost și astăzi, au fost și etapa trecută. Le mulțumim frumos că au fost alături de echipă, într-adevăr sunt adevărați susținători, iar echipa are datoria de a se manifesta sub altă formă începând din iarnă. Dar nu uităm că mai avem un joc la Constanța, pe care trebuie să-l abordăm numai și numai la victorie, pentru că așa ne putem face o iarnă liniștită”, a punctat Ionuț Popa.

„Mister” a făcut marcaj strâns la brigada de arbitri la ieșirea de pe teren în finalul primei părți, având reproșuri pe care le-a explicat după ultimul fluier, cu referire și la cea mai controversată fază din actul secund. „Nu prea am mai vorbit în ultimul de arbitraj, dar cel de azi a fost cam derutant. Nu știu ce au vrut să facă arbitrii, dar mie mi s-au părut depășiți de situație.  După părerea mea, a fost penalty la Stahl, mi-a și spus jucătorul nostru că el a dat primul cu capul în minge. Am avut de reproșat și la pauză ceva și anume că la acea lovitură liberă a noastră, de pe 20 de metri, trebuia să se dea și cartonașul galben. Mai bine nu oprea jocul arbitrul și nu spuneam nimic, dar dacă tot l-a oprit era o fază clară de cartonaș galben”, a adăugat experimentatul tehnician.

„Roș-albii” își vor relua antrenamentele luni după-amiază, urmând ca joi seara să plece cu avionul la București și de acolo, o zi mai târziu, spre Constanța.









13 comentarii

  1. Pana la urma, este bine si asa domnule Mister POPA,putea fi si mai rau la final !!! Ce sa mai, in pauza de iarna ,trebuie schimbat ceva cumva cu 4-5 jucatori de valoare cu experienta,numai cu tinerii in echipa ,nu se poate,trebuie jucatiori cu experienta plus tineret , s-a vazut in fata portii singur cu portarul, nu odata ci de 5-6 ori !!! In rest numai de bine si UTA. sa castige la Constanta cu FARUL, FORTA UTA. !!!

    0
    0
  2. popa ionut ce zici de cum a tratat ocazia aia oprea? eu zic ca a fost pozitie mai buna ca a lui janos la ploiesti, si a fost mai indolent! dupa el de ce nu ai fugit la sfarsitul meciului?

    0
    0
  3. auzi Popica?! sa le giugiulesti barzoiul la acei adevarati suporteri la care faci referire..
    Pai te-ai gasit tu sa cataloghezi adevaratii suporteri sau mai putin adevarati,ai UTA-ei?
    Sa-ti fie rusine.
    Ia uita-te putin in oglinda da-ti doua palme si gandestete la posibilitatea ca acesi suporteri sunt singurii care te mai suporta.
    Eu zic , ca -s cam putini ,,,,! a-ti reusit sa-i indepartati de la stadion pe spectatori UTA-ei.
    Continuati tot asa…bagabontilor.

    0
    0
  4. Oprea la ocazia aia mare pe care a avuto , trebuia sa plesneasca mingea incat sa nu o vada Balauru dar lipsa de concentrare i-a jucat feste !!!Nu stiu ce se intampla cu acest jucator ca, talent are, probabil ca, nu vrea sa mai stea la UTA. din iarna de joaca mereu la fiecare meci slabut ,exceptie facand meciul de la Tg. Jiu unde a jucat foarte bine !?

    0
    0
  5. Domnule Mister POPA , cu tot respectul dar referitor la ce a-ti declarat ca, adevaratii suporteri au venit la meci,nu va dau dreptate ,in primul rand a fost 1 Decembrie ziua Nationala a Romaniei si multa lume s-au dus la parada cu familiile lor , frigul de afara si nu va suparati pe mine dar multa lume patimasi ai UTA.-ei ,in mintea lor o fi zicand ca, la ce sa vina la meci daca nu se trage la promovare, deci nu sunt de condamnat pt. ca toti sunt iubitori de UTA. dar in alte conditii mai bune ,atat de joc cat mai ales de organizare la nivelul conducerii !!! Poate la iarna ve-ti schimba lucrurile in bine si lumea va vedea cu alti ochi aceasta echipa !!! Va urez succes si numai bine !!!

    0
    0
  6. Acestia sunt suporterii adevarati, bravo lor si undeva are dreptate Popica sa le multumeasca prezenta. Sunt mai mari suporteri ca dansul. Ceilalti nu sunt suporteri patimasi, in afara de cei care se uita pe internet regular, iar cei care vin o data la 10-20 de ani la un meci cu Steaua nu sunt suporteri UTA, la ei chiar as da interzis pe stadion la meciuri cu vedetele Ligii1

    0
    0
    1. tu si stii ce-i ala suporter adevarat…..!?
      puteti sa-l pupati in fund, ca din cauza lui nu mai merg muti la meci….habar nu ai .deja te-a vandut popica si o sa o mai faca….da stiu gandesti ca ala, ce daca o vandut daca o incasat niste bani….asa mi-a raspund unul dintre suporterii adevarati ca si asa nu promovan macar sa faca un ban….halal gandire!!! si mai vreti sa mearga lumea la meciuri….?!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button