Baschet

„El Clasico” – compromis după un sfert doi foarte slab: CSM Târgoviște – FCC ICIM Arad 71-63





Echipa de baschet feminin a Aradului rămâne fără victorie pe terenuri străine și după runda cu numărul 8 al Ligii Naționale. Beneficiara punctelor a fost CSM Târgoviște, într-un „El Clasico” ce și-a pierdut strălucirea de altădată, dar în care elevele lui Cătălin Tănase și-au luat revanșa pentru eșecul de pe Mureș (65-78).

Deși a câștigat la 4 lungimi de undă primul sfert (19-15), FCC ICIM o a doua repriză mică extrem de slabă, în care – practic – a pierdut meciul. Au fost aproape 7 minute fără punct pentru „galben-albastre”, iar gazdele au profitat la maxim, cu fostele arădence, Stoenescu și Coker în prim plan.

Scorul de 24-12 din sfertul secund avea să fie decisiv pentru deznodământul partidei, atâta timp cât repriza secundă avea să fie extrem de echilibrată. 15-15 și 17-17 aveau să fie rezultatele din sferturile trei și patru, cu Târgoviștea mult mai bine pusă la punct la capitolul lot, atâta timp cât baschetbalistele venite de pe bancă pe parcursul partidei reușind nu mai puțin de 26 de puncte, față de cele 6 ale ICIMU-ului. S-a terminat 71-63, cu Brankica Hadzovic în postura celei mai bune marcatoare a partidei.

Pentru formația de sub Turnul Chindiei este a treia victorie în campionat și ajunge la 10 puncte, în timp ce arădencele au suferit a cincea înfrângere și au strâns doar 9 puncte. Pentru teamul lui Miljan Medved două meciuri acasă, pe 7 și 11 decembrie cu Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare.

Formații și marcatoare:

CSM Târgoviște: Stoenescu 18,Irimia 13, Poole 10, Kilin 9, Coker 8, Chivu 7, Toma 4 și Ghiță.

FCC ICIM Arad: Hadzovic 26, Dzombeta 14, Fodor 8, Burdgess 7, Harrison 5, Neagu 2, Mercea 1.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button