UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA își pierde cel mai constant fundaș până la finalul stagiunii: Manea are ruptură de ligamente încrucișate





Temerile utiștilor s-au confirmat. Ieșit de pe teren pe targă în repriza secundă a partidei cu CS Mioveni, Alexandru Manea a aflat că nu mai joacă fotbal în acest sezon. Fotbalistul arădean a efectuat un RMN la Timișoara, iar verdictul medicilor e crunt: ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept.

Prin urmare, cel mai constant fundaș al „Bătrânei Doamne” se va opera, iar timpul de recuperare nu poate coborî sub 6 luni de zile. „Este prima accidentare gravă din carieră, nu știu cum mă voi comporta departe de gazon atâta timp. Sper ca săptămâna viitoare domnul doctor Radu Prejbeanu să mă programeze la operație, iar dacă lucrurile merg bine sper să reiau pregătirile cu echipa în iunie, iulie. Sunt sigur că echipa se va descurca și fără mine, e – totuși – bine că vine perioada de vacanță în care se mai pot face și transferuri”, ne-a mărturisit fotbalistul de 28 de ani.

Așadar, odată cu accidentarea celui mai vechi component al lotului, UTA va trebui să mărească numărul achizițiilor în apărare în această iarnă.









9 comentarii

  1. Alaturi de omul Manea intru suferință și la unul din grelele diagnostice în fotbal Ii Sunt alaturi colegii și miile de simpatizanți CURAJ CAPITANE ,TE ASTEPTAM. !!!

    0
    0
  2. Cea mai mare pierdere din ultimele 2-3 sezoane!Am tot sperat sa nu fie grav,dar acum nu mai putem decat sa-i uram multa sanate lui si familiei,Sarbatori Fericite si refacere cat mai grabnica!!!

    0
    0
  3. MANEA, o pierdere foarte mare pt. UTA. ,el era dirijorul apararii si a intregii echipe un adevarat lider, daca era el pe teren, UTA. castiga ci Daco- Getii !!! Pacat ca, s-a accidentat destul de rau si sta atat de mult pana a se reface dar el este un om puternic si ambitios si va reveni cu siguranta pe teren mai puternic. Iti urez multa sanatate si revenire cat mai grabnica ALEX. !!! Sper ca, LAZAR ala de la Mioveni,care a intrat la rupere la el sa ii dea macar un telefon de incurajare si sa isi ceara scuze !!!

    0
    0
  4. Trebuie să părăsim cât mai repede sinteticul ala blestemat, care numai bine nu face.. Falcă ne mișcăm mai cu talent la stadionul din Vlaicu!? Însănătoșire grabnică Alex!

    0
    0
  5. Aici as vrea acum sa-i vad pe acei din urma cu nu chiar mult timp,care il blamau,ca da cu toporul,ca provoaca penalty-uri gratuite,ca sta la pacanele,ca nu pune osul,care mai de care…Nu este neaparat Manea un fundas fin,dar sa vedeti acum,fara el si darurirea sa.lansarile sale,omul care a ramas pentru culorile echipei,atunci cand putea sa plece la o constanta salariala,chiar daca in Liga a 3-a…Ce greu va fi fara el!
    Nu incerc sa fac paralele,si nu doresc acum sa scormonesc in rahat,dar Manea nu a facut atatea „lufturi” in careu sau in apropierea lui in toata cariera,ca si altii…se stie cine….
    Se intampla o data,de doua ori,dar cand meci de meci???Cand orice antrenor cere unui fundas sa joace simplu,inseamna automat bubuieli in aut sau inainte?
    Poate ca nu e Dracul atat de negru….Hai Alex Manea!Optimism(din partea noastra si a ta) si te asteptam rapid inapoi!

    0
    0
  6. manea era stiloul apărării dar de multe ori era hulit că nu are viteza etc dar o făcea prin plasament am tot zis un pic cizelat manea putea juca în liga națională lejer păcat să vedem UTA fără manea sănătate Alex și întoarcere cît mai repede pe teren

    0
    0
  7. Draga Manea, vei avea atata treaba in afara terenului cu recuperarea, incat timpul va trece foarte repede iar tu vei fii ocupat sa te bucuri de progresele pe care le vei face. Doar nu forta nimic, exact atat cat trenbie si candva la vara vei fi numa bun. Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

    0
    0
  8. Mare pacat. Jucator si om deosebit, CAPITANUL nostru. Insanatosire grabnica, Alex! Pustiul acela de la Oradea, ce-i cu el? Mi-a placut mult la prezentare, cu talie, capul sus, detenta.Ar putea fi o solutie de viitor pt.fundas central. Umblam dupa fundasi centrali de 34 ani, straini? Hai UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button