Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Arădeanul Dennis Man – mijlocașul anului la Gala Fotbalului Românesc 2018





Luni seară, clubul sportiv al jurnaliștilor din România şi-a premiat câştigătorii în cea de-a 20-a ediție a Galei Fotbalului Românesc.

Arădeanul Dennis Man a fost premiat cu titlul de „mijlocașul anului”, categorie în care i-a învins pe Ciprian Deac și Nicușor Stanciu. „Am avut un an reuşit, cred că am evoluat faţă de anul trecut şi sunt foarte fericit pentru asta. Important este că am câştigat un premiu. Eu m-am obişnuit ca extremă pentru că am jucat foarte multe meciuri acolo, dar am jucat şi ca al doilea atacant, mă simt bine pe ambele posturi. Îmi doresc în primul rând să câştig campionatul cu echipa mea şi apoi să facem un parcurs bun la Euro la tineret. Eu ca jucător trebuie să accept postul pe care mi-l oferă antrenorul şi să dau tot ce pot. Nu ştiu ce să zic de transfer, doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide preţul. Preţul vehiculat mă face să mă simt mândru. Eu cred că pot să spun că m-am maturizat foarte mult la FCSB. Sunt mult mai matur acum şi cu capul pe umeri”, au fost cuvintele fostului utist.

Despre premiul lui Man a vorbit un alt arădean celebru, Helmuth Duckadam.. „Ce ar trebui să facă Man? Ce a făcut în ultimele două jocuri, să alerge pe teren, să fie ambiţios. Aceste două meciuri au fost reuşite, dar înainte de acestea eu nu am fost mulţumit de prestaţia lui, mi se părea apatic. Un jucător care vrea să fie mare, poate să fie el tânăr, să fie cum o vrea, în momentul în care nu pune piciorul, aşa cum spunem, la bătaie şi nu se implică în jocul echipei, va rămâne un jucător cu cota avută înainte sau stabilită de alţii. El e tânăr şi dacă va juca aşa cum a făcut-o în ultimele două jocuri, atunci cota lui va creşte cu siguranţă”, a spus Duckadam, directorul de imagine al FCSB, la ProSport LIVE,

Pe lângă Man, alți doi arădeni au fost nominalizați, Ovidiu Hațegan pentru „arbitrul anului” și George Țucudean pentru „atacantul anului”, însă au fost învinși de Radu Petrescu, respectiv Alexandru Mitriță.

Lista cu câștigători la Gala Fotbalului Românesc 2018:

Premiul „Ilie Balaci” – Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova)

Portarul anului – Andrei Radu (Genoa)

Fundașul anului: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova)

Mijlocașul anului: Dennis Man (FCSB)

Atacantul anului: Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova)

Antrenorul anului: Dan Petrescu (CFR Cluj/Guizhou Hengfeng)

Fotbalistul anului: Răzvan Marin (Standard Liege)

Futsal: Savio Valadares

Fotbal feminin: Teodora Meluță

Reporterul anului: Ortansa Cazacu

Emisiunea anului: „Top Interviuri” a lui Alexandru Sabău

Comentatorul anului: Dan Ștefănescu

Excelență ziarist: Lucian Oprea

Cartea anului: „100 – Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc“ de Alin Buzărin și Cristian Costache

Excelență în arbitraj: Cristian Balaj

Excelență în fotbal: Mihai Stoichiță și Florin Cernat

Susținerea fotbalului: „Alexandrion“ – Valentin Popescu

Conducătorul anului: Laszlo Dioszegi (patron Sepsi Sf. Gheorghe)

Arbitrul anului: Radu Petrescu

Ascensiunea anului: Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova)

Tânărul anului: Olimpiu Moruțan (FCSB)

Stranierul anului: Bogdan Planic (FCSB)

Performanța anului: naționala de fotbal Under-21 pentru calificarea la EURO 2019









4 comentarii

  1. Talentul , munca ,și norocul acestui copil cuminte se răsfrînge și asupra clubului. Ne rămîne aureola de școală de fotbal. Ca orice școala cu elevi buni sau mai puțin buni. Nu mai ne gândim la bani. Au fost putini ,dar nimeni nu s-a gândit că nu conta divizia. din care vine ci club campion de șase ori !! Ne referim la conducere.. Erau timpuri când îți venea in tara cite un jucător în probe. Se uita antrenorul in legitimație și citea .CFR Timișoara. Și asta era de ajuns ,dar UTA ?? Să învățăm să vindem scump. !!

    0
    0
  2. MAN este un SPAIDEMEN al fotbalului Romanesc asa arata ca in fotografia de mai sus , un jucator foarte talentat ,un jucator care a urcat foarte rapid pe culmile performantei si mai are de urcat si nu se va lasa pana nu va ajunge in varful piramidei, un jucator care a salvat de foarte multe ori turma lui JIJI in multe meciuri.JIJI a fost smecher si l-a luat ,acuma sa vedem cat o sa ia UTA. din procentul vanzarii lui,s-au nu ,gresesc, Atletico Meszar s-au jumi-juma !?

    0
    0
    1. Nelule,prietene drag….iar bati campii!!!Ce treaba ai tu cat ia UTA si cat ia Atletico?Esti cumva contabil?Atletico l-a format,ca si pe multi altii,venit de mic de la Vladimirescu,pe un rand de echipament..era cu muci la nas,dar foarte talentat..Si acum Atletico&UTA, aduc copii din judete limitrofe…carora incearca sa le ofere conditii de a performa…Ce ai?Foarte bine!
      Ce face Viitorul lui Hagi?Fura(convinge) tot din tara,ce vede la turnee,,scolarizeaza,asigura conditii de pregatire si performeaza,apoi vinde!Daca te tine balamaua,contra cca 3000 Ron/luna,si tu la cei 58 ani ai tai,daca platesti,poti sa iti incerci calitatile….Au incercat si altii…
      Asta inseamna crestere,calitate si triere….Sa ai marfa(scuze pentru expresia,”marfa”) de vanzare,dar sa fii de asemenea acolo sus,or asta nu se poate la UTA,cand descoperi un Coulibaly si deja il vrei vandut rapid,cand nici macar tusul stampilei de pe legitimatie nu s-a uscat bine…Aici se face diferenta….!

      0
      0
  3. Da Giro,te inteleg dar Atletico l-a format si UTA. l-a calit in bataliile mari !!! Nu ar fi mai bine ca, UTA sa aiba copii si juniorii ei ? Te inteleg ca, ai copilul la Atletico dar asta este adevarul !!! Sanatate si respect . FORTA UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button