Noul curs de formare al arbitrilor arădeni demarează pe 14 ianuarie 2019

Noul curs de formare al arbitrilor arădeni demarează pe 14 ianuarie 2019

Arădeanul Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român a luat-o de jos, pas cu pas, de la un prim curs de arbitraj făcut în urmă cu aproape 20 de ani. O făcea la Comisia Județeană de Arbitri Arad, care an de an e în căutare de sânge proaspăt și care va demara un nou curs la începutul anului 2019, așa cum se precizează și în comunicatul de mai jos:

”Comisia Județeană a Arbitrilor Arad informează pe toți cei interesați de faptul că va organiza un nou curs de formare pentru arbitri de fotbal, începând cu data de 14 ianuarie 2019, deschis atât fetelor cât și băieților. De preferință, viitorii arbitri ar trebui să fi fost jucători de fotbal sau să fie pasionați de sportul rege și fenomenul arbitraj. Înscrierile se pot face până la data amintită mai sus la dl. Corneliu Tiulea, coordonatorul școlii de arbitri, la numărul de telefon 0723 068841”.

Cursul de anul trecut al CJA a fost absolvit de 27 de arbitri la finalul lunii martie, „bobocii” fiind felicitați chiar de Răzvan Burleanu, președintele Federației Românde Fotbal.

Facebook Comments
0
0

Un comentariu

  1. Avatar

    Foarte bine ca AJF Ar ataca promovarea unor tineri arbitrii care sa calce pe urmele lui Dan Ologeanu,Axente….Hategan,dar sa se fereasca de criticile unor ziaristi din Prosport si a unor presedinti de cluburi,gen timisoreni…..Astia parca au ceva cu Mircea Ardelean ,Casian Bala ori cu ,,vagabondul Gornic,,ca poate ati citit ce li se reproseaza….In arbitraj se castiga bine si vorba unuia ,,Daca nu cade,pica…,,.!Salut cu aceasta ocazie pe Cl Tripa si pe Lucaci !

    0

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.